כמוך אני אגיב לדברים שאמרת
אנטי ערביות? הוא כולה אמר בושה וחרפה שיש מדינה ערבית בהיכל זו תגובה אנטי ערבית?? ולמה זה בושה שמדינה ערבית בעשירייה? רק בגלל שהיא ערבית אתם לא מרוצים מההצלחה שלה? ואם היית רואה בפורום צרפתי כלשהוא מישהו שכותב שזה בושה וחרפה שאריק זאבי היהודי הזה זכה במדליית ארד, לא היית אומר שאותו כותב הודעה אנטישמי?
אתה יודע מה הלך בפורום של הערבים לפני שהמנהלים שם עשו סדר?? כל אחד עם תמונה של צלבי קרס, קריאה לחסל את כל הישראלים, מה שירון רשם > רשום שם רק בפי 5 יותר קשה וכואב!! אם המנהלים לא היו מוחקים להם שם זה היה נשאר... כמו שלנו אין מה לחפש שם, להם אין מה לחפש פה.. עוד פעם, דברים לא מבוססים (אני לא אומר שמה שכתבת לא נכון, אני רק אומר שבמצב הזה אין דרך להיות בטוח שהם נכונים, ולכן אסור לצאת מנקודת הנחה שהם נכונים).
אתה רואה מישהו שקרא פה להשמיד כללי את כולם?? אם כן תראה לי כי זכור לי שקיבלת 98 בהבנת הנקרא כיתה ג' :| הממ קודם כל לא הבנתי את הקטע של כיתה ג' :|... דבר שני-- אתה צודק לחלוטין. הטענה שלי לא הייתה מבוססת ואכן לא מצאתי הודעה שקוראת להשמדת כל המדינות הערביות במפורש. אז ברשותך אני אתקן את דברי: "מה הקשר לעזאזל, בין הודעות אנטי-יהודיות בפורומים שלהם לבין תקיפות על מדינות של ערבים מפני שהן מדינות של ערבים?" עכשיו יותר טוב

.
לא אמרתי כלום אמרתי שאני מצדיק את ירון (פעם שנייה כבר ) זה מה שאמרת: "ראית מה הולך אצלהם בפורום? צלבי קרס, השמדת ישראל, טאליבן,סדאם חוסיין,אחמדינג'אד,היטלר וכו'... אתה מדבר?!?!?!" ואני אמרתי שלא ראיתי שום דברים בפורומים שלהם שקשורים ל: השמדת ישראל, טאליבן, סדאם חוסיין, אחמדינג'אד או היטלר, ולמעשה ביקשתי ממך לבסס את דבריך. לא עשית זאת ואני מקווה שלא סתם האשמת האשמות שווא.
ויש לי עוד דבר אחד להגיד לך!!!!!!! שנינו חייבים להפסיק לחפור