יש 3 ערבים בעשירייה!!!

yaronr11

New member
יש 3 ערבים בעשירייה!!!

RourxvExsaqh #73296 irann #71796 kingdomBley #14236 בושה וחרפה, את המדינה 71796 ערן לא נועל למרות שהוא קורא לעצמו אירן, ופותח ברית אל-קעידה!!!

the Sman

New member
מה הבעיה עם השם איראן?

אנשים המשחק נועד בין השאר לקרב בין תרבויות ולא להרחיק. למה צריך לערב פוליטיקה גם במקום כזה? נוצר מצב שיש במשחק מלחמה בין יהודים לערבים, שוב, גם במקום הזה, האינטרנט, שאמור להיות נייטראלי ולקרב בין אנשים. ועוד הערה: אני מבין שרובכם נגד הערבים לא ממניעים גזעניים, אלא ממניעים של אחדות בין היהודים. אבל עדיין זה נשמע מאד מגעיל וגזעני. "בושה וחרפה שיש ערבי בעשירייה" או "בואו נחסל את הערבים האלו". תארו לכם מה מרגיש אדם ממוצא ערבי שנכנס לכאן וקורא את התגובות. אז בחרו את מילותכם בקפידה בבקשה.

HuriCaN

New member
שחר נכון?

ראית מה הולך אצלהם בפורום? צלבי קרס, השמדת ישראל, טאליבן,סדאם חוסיין,אחמדינג'אד,היטלר וכו'... אתה מדבר?!?!?! מה ירגיש יהודי שככה יכנס אליהם? ואני פעם ראשונה מסכים עם ירון! הוא צודק! זה בושה! צריך לארגן עליהם מתקפה גדולה! ולהוריד אותם! גם באו"ם הם נלחמים בנו! וגם בשלוחות שהם פותחים וכו'! לא חשבתי שאני אגיד את זה אבל: ירון אתה צודק ב 200% ואני איתך בקטע הזה

the Sman

New member
../images/Emo4.gifסהר, נכון?

אז איך נפתור את הבעיה הזאת של הודעות אנטי-יהודיות בפורומים בשפה הערבית? ע"י פירסום הודעות של קריאה לתקיפה על מדינות של ערבים ופירסום מספרים שלהם? ע"י פירסום הודעות אנטי-ערביות בפורום הזה?? מה הקשר לעזאזל, בין הודעות אנטי-יהודיות בפורומים שלהם לבין השמדת כוללת של המדינות של כל מי שמשחק בשפה הערבית במנהיגי עולם? ככל שנשמיד מדינות של ערבים, לא יפחתו מספר ההודעות האנטי-יהודית, וכנראה אפילו מספרם יגדל. גם אתה וגם אני לא יודעים כמה מתוך השחקנים הערבים מפרסמים את ההודעות האלו, אבל ניתן לשער שזה בהחלט לא הרוב. אז למה לתקוף שחקנים שאין עוול בכפם, רק משום שהם משחקים בשפה המסויימת הזאת? בהודעה שלך, האשמת ואמרת שפורסם בפורום שלהם דברים בנושא סדאם חוסיין, אחמדינג'אד, השמדת ישראל. את הדברים הספציפים האלו לא ראיתי, אשמח אם תיתן קישור ותראה שאתה לא סתם מאשים...

HuriCaN

New member
תגובה

אנטי ערביות? הוא כולה אמר בושה וחרפה שיש מדינה ערבית בהיכל זו תגובה אנטי ערבית?? הוא כולה רוצה להחזיר שליטה ישראלית במשחק - זה הכל... אתה יודע מה הלך בפורום של הערבים לפני שהמנהלים שם עשו סדר?? כל אחד עם תמונה של צלבי קרס, קריאה לחסל את כל הישראלים, מה שירון רשם > רשום שם רק בפי 5 יותר קשה וכואב!! אם המנהלים לא היו מוחקים להם שם זה היה נשאר... כמו שלנו אין מה לחפש שם, להם אין מה לחפש פה.. מה הקשר לעזאזל, בין הודעות אנטי-יהודיות בפורומים שלהם לבין השמדת כוללת של המדינות של כל מי שמשחק בשפה הערבית במנהיגי עולם? אתה רואה מישהו שקרא פה להשמיד כללי את כולם?? אם כן תראה לי כי זכור לי שקיבלת 98 בהבנת הנקרא כיתה ג' :| בהודעה שלך, האשמת ואמרת שפורסם בפורום שלהם דברים בנושא סדאם חוסיין, אחמדינג'אד, השמדת ישראל. את הדברים הספציפים האלו לא ראיתי, אשמח אם תיתן קישור ותראה שאתה לא סתם מאשים... לא אמרתי כלום אמרתי שאני מצדיק את ירון (פעם שנייה כבר
) ואתה מוזמן לשאול שחקנים ממפקד צבאות שנכנסו וראו מה הולך שם... אני יכול לכנס וועידה והם יוכיחו לך...

the Sman

New member
כמוך אני אגיב לדברים שאמרת

אנטי ערביות? הוא כולה אמר בושה וחרפה שיש מדינה ערבית בהיכל זו תגובה אנטי ערבית?? ולמה זה בושה שמדינה ערבית בעשירייה? רק בגלל שהיא ערבית אתם לא מרוצים מההצלחה שלה? ואם היית רואה בפורום צרפתי כלשהוא מישהו שכותב שזה בושה וחרפה שאריק זאבי היהודי הזה זכה במדליית ארד, לא היית אומר שאותו כותב הודעה אנטישמי? אתה יודע מה הלך בפורום של הערבים לפני שהמנהלים שם עשו סדר?? כל אחד עם תמונה של צלבי קרס, קריאה לחסל את כל הישראלים, מה שירון רשם > רשום שם רק בפי 5 יותר קשה וכואב!! אם המנהלים לא היו מוחקים להם שם זה היה נשאר... כמו שלנו אין מה לחפש שם, להם אין מה לחפש פה.. עוד פעם, דברים לא מבוססים (אני לא אומר שמה שכתבת לא נכון, אני רק אומר שבמצב הזה אין דרך להיות בטוח שהם נכונים, ולכן אסור לצאת מנקודת הנחה שהם נכונים). אתה רואה מישהו שקרא פה להשמיד כללי את כולם?? אם כן תראה לי כי זכור לי שקיבלת 98 בהבנת הנקרא כיתה ג' :| הממ קודם כל לא הבנתי את הקטע של כיתה ג' :|... דבר שני-- אתה צודק לחלוטין. הטענה שלי לא הייתה מבוססת ואכן לא מצאתי הודעה שקוראת להשמדת כל המדינות הערביות במפורש. אז ברשותך אני אתקן את דברי: "מה הקשר לעזאזל, בין הודעות אנטי-יהודיות בפורומים שלהם לבין תקיפות על מדינות של ערבים מפני שהן מדינות של ערבים?" עכשיו יותר טוב :). לא אמרתי כלום אמרתי שאני מצדיק את ירון (פעם שנייה כבר ) זה מה שאמרת: "ראית מה הולך אצלהם בפורום? צלבי קרס, השמדת ישראל, טאליבן,סדאם חוסיין,אחמדינג'אד,היטלר וכו'... אתה מדבר?!?!?!" ואני אמרתי שלא ראיתי שום דברים בפורומים שלהם שקשורים ל: השמדת ישראל, טאליבן, סדאם חוסיין, אחמדינג'אד או היטלר, ולמעשה ביקשתי ממך לבסס את דבריך. לא עשית זאת ואני מקווה שלא סתם האשמת האשמות שווא. ויש לי עוד דבר אחד להגיד לך!!!!!!! שנינו חייבים להפסיק לחפור

firedust1

New member
סתכל:

דוגמאות: תמונות של טילי קסאם: http://gindisforums.com/forums-arb/viewtopic.php?t=7549 מחבל: http://gindisforums.com/forums-arb/viewtopic.php?t=7541 צלב קרס: http://gindisforums.com/forums-arb/viewtopic.php?t=6977 יש עוד...

HuriCaN

New member
....... פשוט בושה .........

גועל נפש מה שהולך שם.... אם נתחיל להעלות לפה דברים שפוגעים בהם תאמין לי אנחנו ניחסם פה כולנו

the Sman

New member
תגובה לקישורים

אתייחס דבר ראשון למה שאמרת בסוף: "יש עוד". באמת? יש עוד? אז למה אלו בדיוק השלושה שראיתי אי פעם? אם יש עוד תראו עוד! דבר שני, מלבד הקישור של המחבל, לא מצאתי שום דבר שעלול לפגוע ביהודים. אבל זה אני משער מפני שהאחראים בפורום הספיקו למחוק. דבר שלישי, אתה יודע ערבית? גם אני לא. אתה לא יודע באיזה הקשר התמונות האלו הושמו... דבר רביעי, זה לא עונה למה ששאלתי. סהר טען כי יש שם הודעות על: השמדת ישראל, טאליבן,סדאם חוסיין,אחמדינג'אד,היטלר. איפה בדיוק? אפשר קישור? דבר חמישי ואחרון-סיום חפירה, אם באמת אלו המקרים היחידים כמו שזה מתחיל להיראות, אז שלושה מקרים זה מממש לא מספר מוגזם. מקרים בודדים. היוצא מן הכלל שמעיד על הכלל. גם בפורומים יהודים יש טרולים, ובטח ובטח גזענים שמדי פעם מפרסמים הודעות שעוברות את גבול הטעם הטוב והרע.

HuriCaN

New member
תגובה...

דבר שני, מלבד הקישור של המחבל, לא מצאתי שום דבר שעלול לפגוע ביהודים. אבל זה אני משער מפני שהאחראים בפורום הספיקו למחוק. צלב קרס לא פוגע? לא פוגע בסמל שהרג לך שליש עם באירופה ורצה להשמיד את כל היהודים??? אם זה לא פגיעה אשמח אם תאיר את עיניי מזו פגיעה... כמו שאמרתי היו עוד מלא, ותאמין לי מחקו מה שאפשר כי את היטלר אי אפשר לשים סתם ככה דבר שלישי, אתה יודע ערבית? גם אני לא. אתה לא יודע באיזה הקשר התמונות האלו הושמו...
צלב קרס תחשוב איתי ביחד בשביל מה הם שמו את זה... בטח שלא להתפעל מהיופי שזה מביא... היטלר... בטח שלא להתפעל מהמנהיגות שלו ועל דרך הביצוע שלו להוצאה להורג.. מחבל.. אהה זה סתם "חייל" שמתאבד למען 70 בתולות בגן עדן... אפילו אם הייתי במיא תמונה אחת, יש כאלו (כמוני) שזה פוגע בהם.. ובטח בעוד הרבה אנשים פה...
ובטח ובטח גזענים שמדי פעם מפרסמים הודעות שעוברות את גבול הטעם הטוב והרע. גזענים פה במשחק מדברי על שליטה ישראלית לא גזענים... גזען זה מישהו ששונא את דתו של אחר בגלל שהוא בדת הזו.. פה מדברים על החזרת השליטה הישראלית, ולא על להשמיד לגמריי את כל הערבים... לדעתי אם קוראים לישראלי גזען (מה שדרך אגב המתאבדים+היטלר היו) אתה הגעת לרמת שפל שלא תתואר..

the Sman

New member
עוד תגובה...../images/Emo10.gif

צלב קרס לא פוגע? לא פוגע בסמל שהרג לך שליש עם באירופה ורצה להשמיד את כל היהודים??? אם זה לא פגיעה אשמח אם תאיר את עיניי מזו פגיעה... כמו שאמרתי היו עוד מלא, ותאמין לי מחקו מה שאפשר כי את היטלר אי אפשר לשים סתם ככה הייתי מאד נפגע מצלב הקרס, אם הייתי רואה אותו. לצערי, אינני מבחין בו בעמוד או שהתמונה המסוימת לא עולה במחשבי... בכל מקרה הנקודה שלי נשארת אותה הנקודה צלב קרס תחשוב איתי ביחד בשביל מה הם שמו את זה... בטח שלא להתפעל מהיופי שזה מביא... היטלר... בטח שלא להתפעל מהמנהיגות שלו ועל דרך הביצוע שלו להוצאה להורג.. מחבל.. אהה זה סתם "חייל" שמתאבד למען 70 בתולות בגן עדן... אפילו אם הייתי במיא תמונה אחת, יש כאלו (כמוני) שזה פוגע בהם.. ובטח בעוד הרבה אנשים פה... שוב פעם, דברים לא מבוססים. איפה התמונה המובטחת של היטלר?? אבל גם אם הייתה קיימת, זה לא משנה דבר. כל מה שאמרתי הוא שיכול להיות (הדגש על יכול להיות) שחלק (הדגש על חלק) מהתמונות/דברים מוצאים מהקשרם. לדעתי אם קוראים לישראלי גזען (מה שדרך אגב המתאבדים+היטלר היו) אתה הגעת לרמת שפל שלא תתואר.. המשפט האחרון שכתבת מאד מוזר בעיני. אתה טוען שאיש ישראלי לא יכול להיות גזעני?? טענה מופרכת מיסודה ואפילו הייתי קורה לה גזענית

firedust1

New member
שמע היו תמונות של היטלר וצלבי קרס

לפני כמה ימים.פשוט ערן הוריד אותם עכשיו...

HuriCaN

New member
תוגובה לשחר

קודם כל תעיין באתרים שידידנו הביא לך... דבר שני ישראלי יכול להיות גזעני בחיים האמיתיים... אבל במשחק? לפחות מבריתות שאני מכיר אף אחד לא גזען פשוט קמו בריתות שמטרתן לחסל לא את כל הערבים (גזענות) אלא רק את הערבים שעושים דווקא ליהודים (לדוגמא שמים תמונה של היטרל\צלב קרס בתמונת התומך) זה כן! אלו גזענים!!! מה בסה"כ אמרתי? להחזיר את השליטה הישראלית במשחק!!! אם אנחנו לא נתעורר עכשיו!!! הלכה עלינו מאוחר יותר!!! ותגיד לי איך תמונה של היטלר,קסאמים,וצלב קרס יכולים לצאת מהקשרם??? האם אפשר להוציא מהקשרם דברים כאלו חוץ מהשמדה ליהודים? שחר תעשה לי טובה כי מה שאמרת זה בושה
דברים כאלו לא יכולים לצאת מהקשרם... כי תמונה של היטלר ערבי לא יכול להגיד "וואי תראה הוא דומה לאבא שלי" אלא משהו נגדנו וזה בטוח...

firedust1

New member
אתה צודק.

אני מניח שערן מחק את זה לפני כמה ימים ...זה היה כבר שם כבר כמה שבועות...ומה פתאום"באיזה הקשר?" יש לך שם צלבי קרס וקסאמים,מה לא ברור?

firedust1

New member
אתר של בארית ערבית:

http://www.alarabiya.net/staging/portal/Archive/Media/2006/09/11/0905501.jpg

למעלה