יש תשובה לשיתוק בחלום

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

Yaara77

New member
Well...

Re 'defects' - There are observations, interpretations, speculations and experimentations And love changes them all ....

בוקר טוב ../images/Emo9.gif ויופי של הסבר ../images/Emo45.gif

גם אני הצצתי בחומר שלמדתי בקבלה על חלומות [מתומצת ביותר] זכורה לי ההמלצה לזכור את החלומות שאנו חולמים-לרשום על מה חלמנו .כי בחלום שאנו חולמים מקבלים ידע חשוב לפתרון בעיות שמציקות לנו . אגב...נכנסתי לפורום אחר שאני חדשה שם[לא בתפוז]וההודעה הראשונה של כותבת אחרת היתה:על הלילה שעבר עליה-חלומות הזויים שונים ומשונים .ולבסוף כתבה:יש כאן פותרי חלומות?

בלסימה

New member
שבת שלום,לפי ידיעותי בחלומות,

אז שער ארוך שניגזז הוא ביטוי של הנשיות שניחלשת, פרויד עסק בפתרון חלומות, כדבר מדעי, יש חלומות שממשיכות את מהלך האירועים במשך היום שעבר,ישנם גם חלומות נבואיים,יש גם חלומות שמבטאים מהלכים פיזיולוגים שקורים בזמן השינה,לדוגמא אם הולכים לישון רעבים,חולמים על אוכל ועוד כהנא וכהנה.

יקירתי לי אין מידע מוקדם

אני מנסה לפרש דברים על פי לוגיקה מסוימת שמבוססת על מעט נסיון חובבני לחלוטין, בכל נסיון כזה הטעויות הן "גמישות" (ניתנות לפירוש לכאן ולכאן)לכן אני סובר שאין מקצוע לפשר חלומות, הכל פרי ניחושים של כל אחד ועתידנות בהקשר לכך זאת שרלתנות לשמה. כך הדבר (לטעמי)עם רבנים, מגידי עתידות, פותחים בקפה או קלפים וכו', גם שם יש טכניקה מסוימת של לאמר לך את מה שאת רוצה לשמוע. הנביאים כבר מתו מזמן וגם עליהם נכתב בדיעבד. עתידנות קיימת רק במדעים מדויקים. ופרויד? עם כל הכבוד לו, לא שכנע אותי בספרו "פשר החלומות", כלל לא.

בלסימה

New member
מסכימה איתך בקשר לכל מיני ידעונים

למינהם, גם אני לא מאמינה להם.

חושבת שיש מידע מוקדם

לפעמים קורה לי דברים בחלומו וזמן קצר לאחר מכן זה קורה במציאות אני יודעת שלפעמים יש חלומות שבאים כמסרים להכין אותי זוכרת חלום מיוחד בו ראיתי את האזכרה של סבתא שלי ואכן סבתי נפטרה למחרת ובאזכרה ראיתי את האנשים שהיו בחלום שלי ועוד כל מיני חלומות אחרים שהראו לי דברים עתיידיים ואת הנעשה בהם שקרוו הדברים במציאות ידעתי איך לפעול

למעלה