יש תקווה!

יש תקווה!

אחרי דישדוש של כמה שבועות באיזור ה660, שיטת ה"אשכרה ללמוד במקום לחפש תרוצים" מוכיחה את עצמה, 695 במבחן התוצאה 2! והחלק הכי טוב הוא שלמדתי השבוע רק שלושה ימים השבוע, ויש עוד 9 ימים עד המבחן! ואם אני אצליח להיפטר מתסמונת ה"פרק ראשון נפילה" בכלל יהיה טוב.

demultiplexer

New member
תסמונת הפרק ראשון נפילה!!

אני לוקח איתי לסימולציות את בחינה 11 מהאוגדן שהחלטתי שהיא ממש ישנה ויש לי מספיק סימולציות לפתור כתרגול ואני פותר ממנה חמישה תרגילים מכל סוג לפני תחילת הסימולציה. אני פותר אותם בזמן שלי ולא בלחץ רק כדי להיכנס לראש של פתרונות פסיכומטרים ולעשות חימום למוח... נסה ולא תתאכזב

המורה שלי המליץ לי על זה

רציתי לנסות היום אבל שכחתי להביא איתי משהו לפתור, אז במקום עברתי על המחברת לפני הסימולציה, לא אותו הדבר אבל הרגשתי שיש לזה השפעה. העניין הוא שאני מפחד שאני יוציא אנרגיות על חלק שהוא לא קשור לבחינה על חשבון הפרקים האחרונים. אני אנצל את השבוע הבא כדי להתנסות בעניין, מקווה שעד המבחן אני אמצא את נוסחת הקסם.

demultiplexer

New member
לא זה מגוחך

זה כמו ששחקני כדורגל לא יעשו חימום כדי לא לבזבז אנרגיות על חשבון המחצית השנייה... תפתור את התרגילים באיזי, תתחיל עם 3 מכל סוג, לא בלחץ זמן, לא אחד אחרי השני מייד אלא פתור תרגיל ודבר עם מישהו ואז פתור את השני.. בהצלחה

1234191

New member
למה מגוכך?

הרי ממליצים לקחת יום חופש שלם לפני הבחינה, כדי להרענן להירגע ולצאת מתוך לחץ של מחשבות וקבעונות מסויימים. ואם הוא יתקבל ב"חימום" בתרגיל קשה או משום מה לא מספיק ברור - והדבר יביא ללחץ שיפגע בפיתרון התרגלילים בפסיכומטרי, קלים ככל שיהיו??? המלצה שלי לפני הבחינה הפסיכומטרית היא להתנזר לגמרי מהחומר (וללחוצים שחייבם ללמוד עוד ועוד אני ממליץ רק עד שעות אחה"צ של יום לפני הבחינה).

1234191

New member
ומכיוון שזה הנהוהל שאני ממליץ לפסיכ

לפסיכומטרי, אז הוא כמובן תופס גם על הסימולציות - לנוח שעה לפחות לפני הסימולציה ולא להתעסק בתרגילי "חימום" שעלולים לגרום לכם להתקבע על כיווני מחשבה מסויימים לפני הבחינה או גרוע מזה להפחיד אתכם ולגרום לסימולציה להיות יעילה פחות.

demultiplexer

New member
טוב כמובן שהכל אינדבידואלי

אני גיליתי שבסימולציות שמתחילות בפרק כמותי אני עושה שגיאות נוראיות בתרגילים הראשונים, אז ניסיתי ואני מרגיש עם זה שיפור. הכל צריך לנסות ולראות ולשם כך יש את הסימולציות.

d a v e1

New member
מסכים איתך

פתרון של שאלות קלות לפני המבחן, יכול בהחלט להפיג מעט מהלחץ ולהעלות את הריכוז כך שכשאר נתחיל לפתור את המבחן עצמו כבר נהיה "מחוממים"

למעלה