יש תקווה?

יש תקווה?

אני מנסה להכיר מישהו דרך אתרי ההכרויות האלה באינטרנט.. מצאתי אתר שנירא לי נחמד חשבתי לספר לכם עליו,קוראים לו זיגוטה אולי מישהו מכיר.. אני יצרף קישור.

b e c k y

New member

לא קל למצוא עבודה אחרי הצבא ולפני הטיול הגדול.

לעומת ההוא שמעליי

אני מבטיחה לך שאני לא יבדוק את האתר ויראה אם יש שם משהו/מישהו נחמד. ואני גם לא יצרף קישור לאתרים אחרים כי אני לא יכולה לסבול שאנשים מדברים ו/או כותבים בי' במקום בא'. אין דבר כזה בעברית !!!!!

התחלת איתי ???

שאנשים מדברים/כותבים - משפט זיקה ... כשאנשים מדברים/כותבים - עניין של זמן... הכוונה שלי הייתה הראשונה, לא כאשר הם מדברים/כותבים אלא אלו שמדברים/כותבים. מספיק ברור או להסביר יותר לאט ???

THE KID A

New member
סיימתי איתך

כש=כאשר. זה תיאור מצב... לא קשור לזמן. ותבדקי אותי

בדקתי

לא השתכנעתי
. כש = כאשר = תיאור זמן. ש = קשור ל... אלו ש !! מדברים/כותבים בי' במקום א', כמו אלו שמדברים בח' וע' . קאפיש ??

ye44

New member
מדוע את מעליבה

אותה ? אולי היא דיסלקטית ? אולי היא לא הצליחה לסיים יסודי ? לא יפה פשוט לא יפה
זה כמו שיכתבו לך שאת לא בסדר בראש וביננו מבלי שאף אחד ישמע את נסבלת ?

ye44

New member
מה פתאום עוד
?

מה אני נראה לך הרופא של מייקל ג'קסון אני עדיין לא רוצח
הפעם אני ארשום לך הפנייה ל"שער מנשה" הבעיה שה
לא עושים לך טוב, אולי זריקה תעזור לך

Prince315

New member
לעומת זה שמתחתיי

<מעניין מי זה יהיה וללא אפליה מגדרית :)> חשבתי שזיגוטה זה מונח בביולוגיה לאורגניזם חדש המורכב מתא יחיד, התחלה לא משהו לדעתי. טוב, זרקי איזו עצם!!

b e c k y

New member
תראי....

כשכותבים בגוף שלישי/עתיד/יחיד במקום גוף ראשון/עתיד/יחיד המשמעות המדויקת של זיגוטה פחות משמעותית. זיגוטה היא תחילתו של תהליך - דווקא מתאים לאתר הכרויות. נשמעת גם כמו זיווג וגם כמו זיון - יכול להתאים.. ואיך רצית שיקראו לאתר? בלסטומר? בלסטוציסט?

Prince315

New member
אם את מציגה

את זה כך... זה כבר סיפור אחר!!! שכנעת אותי! "שמעתי" שיש גם אתר הכרויות שנקרא "כפיות".. זה שם מייצג! ומשהו בשביל לפתוח את התאבון :)

עוקצני

New member
לעומת אלו שבשנדוויץ'

מעלי או מצדדי או מתחתי אני העומד! תא יחיד זה דוקא טוב, רק מה קצת רועש

b e c k y

New member
עם מצלמות או בלי?

מצד שני, השאלה היא תא יחיד של מה? כי אם אתה למשל, תא טרור, אז יחיד ,זה אפעס קצת מגביל. אם אתה תא הסטודנטים, אז דווקא לא רע להיות קצת לבד עם מחירי הדיור הנוכחיים, אולי זו ההזדמנות היחידה שלך להיות בפרטיות. אם אתה תא דואר, תמיד תהיה מוקף בחברים. אבל אם אתה תא כפפות, תמיד תחטוף מכה מהברכיים. איזה תא אתה עוקצני?

למעלה