עם השאלות שלך, אני מרגיש כמו תא לחץ
B b e c k y New member 22/11/11 #14 מעולה. פתרת לי דילמה. איזה תא אני? אני תא גזע. לא צריך לפרטי איזה גזע, אפשר לנחש לבד.
O OZ2174 New member 22/11/11 #20 אזה יופי של אברית. עת ההתר הזה. מיצאד שני עת בת 22 מה את צריחה עתרים?
R Rtitan New member 22/11/11 #21 לא הייתי מתחיל באתר הזה זיגוטה אוא אתא אראשון שנוצר מביצית מופרית - הים זה מתחיל ככה, תביעות האבאות, מזונות והסתבכויות אחרות הן המשך טבעי להתר אזה. לא נירע לי שאני ילך לבדוק אותו.
לא הייתי מתחיל באתר הזה זיגוטה אוא אתא אראשון שנוצר מביצית מופרית - הים זה מתחיל ככה, תביעות האבאות, מזונות והסתבכויות אחרות הן המשך טבעי להתר אזה. לא נירע לי שאני ילך לבדוק אותו.
Y ye44 New member 22/11/11 #22 החבר שלך שלח אותך לעשות פרסומת לאתר גב' סוקולוב תעברי לירמיהו פינת דיזינגוף אולי תמצאי איזה הומלס שיעזור לך לא השארת פורום שלא פירסמת את האתר
החבר שלך שלח אותך לעשות פרסומת לאתר גב' סוקולוב תעברי לירמיהו פינת דיזינגוף אולי תמצאי איזה הומלס שיעזור לך לא השארת פורום שלא פירסמת את האתר
מ מיקי 2411 New member 22/11/11 #30 ירדתי לסוף דעתך. ונכנסתי לעובי הקורה. אכן חומר מעולה.... כן יירבה.