יש תחליף לחווייג'?

saritoosh22

New member
לא נעים לי להגיד את זה,

אבל אצל אמא שלי מרוקאים, טריפולטאים, טוניסאים - כולם אותו הדבר. והיא בעיקרון לא הסכימה ללמוד ולבשל אוכל מהצד ההוא של יבשת אפריקה. העירקים, הפרסים והפולנים הספיקו לה.

Ronit FL

New member
את!!!

אנחנו צריכות להפגש במטבח ולהכין ארוחה טובה, כל אחת ובישוליה. אם את מרימה את הכפפה יש לי שני תנאים (פולניה, נו): א. אני לא מכינה קינוחים. ב. נשאיר את החתול שירייר לו בחוץ, בלעדינו.

saritoosh22

New member
אבל גם לי יש תנאי,

אני לא מכינה אוכל פולני, הכל! רק לא פולני, את הפולני אני משאירה לך. קינוחים עליי! להזמין טיסה או שאת באה?

Ani15

New member
אתן!!!

נפגשות אצל שריתוש, אני מביאה את הקינוחים ועוזרת בענין האכילה (אם תתעקשו אני גם אשטוף כלים). מפגש פסגה כזה שווה נסיעה של חמש שעות.

Ani15

New member
חכי חודש חודשיים

ואני באה. מעל 170 פאונד (!!!) אני לא ניידת במיוחד. אבל יש לי תקווה...

airdene

New member
../images/Emo45.gif

עיצות זהב. הטריפוליטאים כן מטגנים לפני הנחת הדג אבל זמן קצרצר - קוראים לזה פלפל צ'ומה - לפלפל צ'ומה: 1 ראש שום 2 כפות גדושות פלפל אדום חריף (פלפלת חריפה) ½ כפית מלח אופן ההכנה - כותשים יחד שום, פלפל חריף ומלח (או במעבד מזון) עד לקבלת משחה. את זה מטגנים קצרות ואז מוסיפים את רסק העגבניות ומים.

שָׂרָה

New member
אם כבר, מתכון דגים מנצח אצלינו:

דג סלמון פרוס לעצלנים או לאלו העסוקים שאין להם זמן להתמזמז עם הדגים: תבלינים לפי הטעם: קבוצות תבלינים לבחירה: חוויאג', מלח וקצת שמן זית או רוטב סויה, duck sauce ומלח או duck sauce, מיץ לימון, פלפל שחור, מלח או פפריקה פלפל ומלח או תבלינים אחרים מה שרוצים לפי טעם ויצירתיות. אפשר גם לזרוק מסביב טבעות בצל, טבעות עגבניות, טבעות קישואים. מה שרוצים. אבל לא חייבים. למרוח את התבלינים מעל הפרוסות דגים כאשר העור למטה והבשר כלפי מעלה. ואז לשים את זה בתנור על broil ל15 דקות. זהו. הטעם מדהיייים!!

למעלה