יש תוכנית? אין תוכנית?

כן, הייתי... ../images/Emo13.gif

אמרו... הם הסבירו שהתוכנית שצולמה היום תשודר בשני, אבל זהו... את השאר ראה בשרשור המפגש

mishmesh

New member
../images/Emo93.gif ../images/Emo93.gif ../images/Emo93.gif ../images/Emo70.gif

ביום שני אני יוצא לטיול שנתי! אני לא יודע אם אני אוכל להקליט!

>>>

אני חייב לבוא לצילומים הבאים.. פעם אחת לא הספיקה לי ;) אוף אני נורא מקנא בכם שהצטלמתם עם הפסיכית ועם רהב.. אבל פתח היא הרסה את התמונה כי היא רעדה באמצע

f o x g i r l

New member
אני מאוד מקווה שהתמונה ש...../images/Emo39.gif

אמא של רהב צילמה יצאה טוב, כי נראה לי שהיא לחצה פעמיים רצוף...

ללא נושא

מה, אמא של רהב באה כל פעם שהבת שלה מצטלמת? אני יודע שזה נשמע כאילו היא חייבת לעשות את זה, אבל זה מוגזם.. רהב כמעט קבועה שם.. אם לא תמיד... בהב בטח מה-זה חמודה
ותענו לי
- מי זו אלינור?!?!?!?!

Human Nature

New member
שאלתי אותהּ אם אני אהיה שחקן...

היא אמרה ש"הצדיקים לא מגיבים להּ בקשר לזה", אז אמרתי לה: "מה? הצדיקים לא אוהבים אותי? עולמי חרב עליי!". היא קצת נלחצה ואמרה: "לא, הצדיקים אוהבים אותך!". פסיכית- אני אוהב אותהּ

LoLo16

New member
אני גם אוהבת את מלכה.. ../images/Emo99.gif

אני כנראה יחידה במיני, אבל אני לא חושבת שהיא מבלפת. ואבי- דיי עם המפיק
היו לי סיוטים איתו במבחן...

LoLo16

New member
למה לא?

היא נראית לי בנאדם הגון. אני לא אומרת שמאה אחוז אני מאמינה, אני פשוט לא חושבת שיש לה סיבה לבלף.

אני לא מדבר על הגינות

אבל אני חושב שאו שהיא מבלפת בשביל לקבל כסף, או שהיא פשוט פסיכית _וזה הגיוני
). מה שבטוח - אפילו מילה אחת ממה שהיא אומרת לא נכונה. היא אמרה שבקרוב ממש יהיה שלום... ואת רואה שהיא כל הזמן על רטט.. ומתרידה אנשים עם התנועות שלה... אני לא יודע.. אין סיכוי שמשהו אחד במה שהיא אומרת הוא אמיתי או שפוי

Human Nature

New member
בעיות עם מפיק?

אני אומר לך, את צריכה שיעורים פרטיים ממני (התעריף- 20 ש"ח לשעה)

Human Nature

New member
בעיות עם מפיק?

אני אומר לך, את צריכה שיעורים פרטיים ממני (התעריף- 20 ש"ח לשעה)

Woogyman

New member
המפיק הזה באמת מעצבן. ../images/Emo110.gif

אולי זה רק אני, אבל זה מפריע לקרוא. אם כותבים בכלל בלי ניקוד, אז אין טעם סתם לתקוע ניקוד באותיות מסויימות, במיוחד כאלה מילים שלא ממש צריכות... מה גם שזה עושה לי פלאשבקים לבגרות של שנה שעברה, ואני מדחיק את המקצוע שנקרא "לשון".

Woogyman

New member
אה, וזוהר - ../images/Emo110.gif

אני יודע שיש לך אפשרות להביא כל מיני תמונות מהתוכנית (עם כרטיס וידאו כמו שלי, אני מניח) - אז יש מצב שאת משיגה לי איזה תמונה נחמדה, כמה שיותר גדולה, של הרבנית קוק? אני צריך את זה למשהו שאני מכין :) תודה מראש.

LoLo16

New member
היי סם ../images/Emo13.gif

אין לי כרטיס וידיאו
אני יכולה לנסות להשיג לך תמונה

Woogyman

New member
באמת? מאיפה כל התמונות? ../images/Emo110.gif

בכל מקרה, אם למישהו יש תמונה של הרבנית, זה יהיה מצויין. אני לא מוצא תמונה מספיק גדולה שלה בשום מקום.

LoLo16

New member
עשיתי את התמונות

מקליפים שיש לי במחשב. אני לא אגיד איך הם הגיעו לשם, כי זה לא חוקי...

למעלה