יש תוכנית? אין תוכנית?

../images/Emo93.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש לי בשורה לא טובה...
נכנסתי עכשיו לאתר של שידורי קשת, וראיתי שאין היום רב"י
היום תהיה מהדורה מורחבת של החדשות, ואחריה סרט, ועוד כמה דברים אחר כך... אז מה יעשו אלו שאמורים ללכת לצילומים
אוךךךךךךךך כל כך חיכיתי להיום, שגם יהיה את הלידה של עוגן, וגם סופסוף רב"י, כמה זמן שחיכיתי לזה...

../images/Emo95.gif

בעקבות אירועי היממה האחרונה יחולו שינויים בלוח המשדרים הערב- יום חמישי: 18:55 זהבי בשבע 19:30 מהדורת חדשות מורחבת 20:45 סרט קולנוע- מילכוד 23:15 דאבל דייט 00:00 מהדורת חצות 00:05 אלי מקביל לא ישודרו התכניות שמש, רק בישראל ונבחרת החלומות בהקיציס. זה לא ממש חכם...כי אחרי פיגוע, שמים סרט פעולה? לפחות ישימו איזה סרט עצוב כזה כמו שהם עושים כל פעם, אבל סרט מכות אחרי פיגוע?

Rakbeisrael

New member
מממ אנשים אני רוצה להבין משהו...!

היו צילומים, והתוכנית לא תשודר?! כי מישהו פה אמר שהתוכנית לא תשודר היום, יש במקומה סרט...

LoLo16

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif חיכיתי לזה כל היום...../images/Emo10.gif

mishmesh

New member
חששתי שזה מה שיקרה ../images/Emo4.gif

מצד אחד, כבר עבר יום מאז הפיגוע ואי-אפשר להפסיק את השידורים הרגילים ליומיים בגלל פיגועים, אבל מצד שני באמת כל התוכניות האלו הן תוכניות "בידוריות". אבל-צילמו בכל זאת את התוכנית? מה יעשו איתה, ישדרו אותה בשבוע הבא?

LoLo16

New member
גם אני לא יודעת מה קורה...

איך אפשר לצלם תכנית כמו רק בישראל שבוע מראש?... תכלס זו תכנית אקטואליה... מישהו שהיה: היו צילומים? אם כן, אמרו לכם משהו על שידור התכנית?

עמיתוש

New member
אמרו אמרו...

צילמו היום (היה סבבה פרטים אח"כ
) - התוכנית תהיה ביום שני בגלל הפיגוע אתמול

LoLo16

New member
וואלה? יפה!

ומה פרטים אחר כך? אני כוססת פה פצורניים!

עמיתוש

New member
סתם.. היה נחמד לאללה! ../images/Emo13.gif

הצטלמנו עם מלכה חחחחח איזה דפוקה היא!
, אמרתי לה שתצרף את הצדיקים לתמונה, והצטלמנו עם רהב איזה מותקקקק! וארז טל אמר ששבוע הבא תהיה תוכנית גם יום שני וגם חמישי! יסססס
ואין לי כוח לספר הכל, אני רק יכול להגיד שלימור עברה לרטט ברגליים ממלכה היום.. חחחחח זה היה ענק
והיה עוד המון אבל אין לי כוח, מייבי לייטר

LoLo16

New member
../images/Emo12.gif

פעמיים ר"בי בשבוע?.. יייייישששששששש

Human Nature

New member
זוהר, אם לא תזהרי הציפורנים הכסוסות

הן יגיעו לידיים של אלינור

מי זו אלינור לעזאזל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ואם הייתם מסתכלים הייתם רואים שכבר פתחתי נושא על זה מזמן..

התכנית תשודר ביום שני.

מה שאומר שיהיה בשני וחמישי רב"י!!! פ]עמיים בשבוע!! ייי! וסיני, די להציף על הסימנים המעצבנים האלו...

PopPy

New member
יש תוכנית? אין תוכנית?

היו צילומים? לא היו צילומים? שרשרו בבקשה את כל שאלותיכם לכאן.-)

היו צילומים, תוכנית לא תהיה הערב...

התוכנית שצולמה היום באולפנים תשודר ביום שני הקרוב. התוכנית ביום החמישי הבא תצולם ותשודר ללא כל קשר. משמע = פעמים רב"י בשבוע אחד!

שווה../images/Emo70.gif

עמוס, היית בצילומים? ואם כן - זה היה רגיל? לא אמרו שום דבר על זה שאין היום רב"י?

למעלה