יש שרשור ECW ?

Taker4ever

New member
אכן יש שירשור EC-דאב! EC-דאב!....

- עד כמה שאני אוהב את מוריסון, אני לא יכול להתווכח ולומר שזה לא הגיע לו. אני מקווה רק שזה לא יקרה שוב בעתיד, לגבי מוריסון או כל אחד אחר. באשר לפאנק, בלי קשר לנסיבות הנ"ל, בסופו של דבר מגיע לו להיות אלוף. מה /כן, אני לא חושב שאילולא הנסיבות הקיימות זה לא היה קורה. אל תשכחו שהוא היה מקבל את הטייטל שוט באנפורגיבן בכל מקרה, והוא בטח היה זוכה בתואר כבר שם. כך שלי נראה שהוא קיבל את מה שהוא היה אמור לקבל, רק שבועיים מוקדם יותר. בכל מקרה, מזל טוב לפאנק. - מישהו יכול לספור כמה פעמים ויסרה כיסח לבוגימן את הצורה? - וואו, כמה זמן לא ראינו את אלייז'ה בורק. לסיכום: תוכנית טובה.

Burger4

New member
למה ?

כמדומני בורק החסיר רק תכנית אחת לאחרונה.. אני חושב..

../images/Emo45.gif

באתי לומר את זה בעצמי: למרות שזה מעפן שככה פאנק זוכה בתואר, מהצד שני בין כה וכה באנפורגיבן הוא לבטח היה זוכה בו.

אל תהיה כל כך בטוח ../images/Emo185.gif

אחרי שגם בGAB אמרתי "בטוח יזכה" וגם בסאמר סלאם אמרתי "בטוח יזכה" ואפילו בונג'נס אמרתי "סיכויים גדולים שיזכה",לא הייתי מתפלא אם גם שם הוא לא היה לוקח את התואר. וינס פשוט לא רוצה אותו אלוף,הנה כבר יש חדשות שאומרות שכאשר מוריסון זוכה הוא מקבל את התואר שוב..

Taker4ever

New member
התכוונת להגיד "חוזר".

ולגבי החדשות, יש בהם פן חיובי ופן שלילי. הפן החיובי הוא שמוריסון הוא אחד המתאבקים המועדפים עליי, והוא מתאבק נהדר, וזה טוב שוינס רוצה להחזיר לו את האליפות כי אז זה אומר שהוא מאמין בו. אבל מצד שני, גם לפאנק מגיע להיות אלוף, ואם החדשות האלה נכונות, כנראה שפאנק באמת קיבל את התואר מחוסר ברירה.

Nurd4Life

New member
דעות בקצרה

קודם כל, על כל מה שקרה עד קרב האליפות אפשר לעשות FF אחד גדול. שום דבר מעניין. הקרב היה באמת קרב מצויין ואחד מקרבות האליפות(כל אליפות) הטובים ב2007. אני מאמין אבל שגם כל אוהדי פאנק למיניהם יודו שמי שנראה בקרב הזה כמו מיליון דולר.... הוא ג'ון מוריסון. כל כך הרבה דברים שהוא עשה בקרב נדמו כמו דברים שרוב ואן דאם או ג'ף הארדי עושים. עצם העובדה שהוא גם כמה זמן מתאבק בחברה? 3 שנים? וכמה סה"כ? 4? גורם לי מאוד להעריך אותו. חבל שכנראה הוא עכשיו מושעה, אבל מקווה שכשהוא יחזור, זה לא יהיה לECW. מזל טוב לפאנק, אולי עכשיו שיש לו תואר ביד הוא יפסיק להראות כאילו הוא מזלזל בחצי מהקרבות שלו.

אורון V1

New member
אי סי דיווח 4.9

השבוע באי סי דאב החדש סי אם פאנק יקבל הזדמנות נוספת על האליפות של הטיודיי נייט דילייט, ג'ון מוריסון. בוגימן-מאט סטרייקר ע/ביג דאדי וי: בוגימן שלט בקרב עד שחטף קלוזליין מחוץ לזירה מביג וי, שהוביל לסיום הקרב בפסילה. לאחר הקרב בוגימן חטף סמואן דרופ על המזרנים מויסרה. ארמנדו הודיע לפאנק שהערב תהיה ההזדמנות האחרונה שלו על אליפות ECW, איחל לו מזל ופאנק ענה שמזל הוא למפסידנים. בולז מאהוני-מייק מיזאנין ע/אקסטרים אקספוזה: השליטה התחלפה בין הצדדים ובולז כמעט והשיג את ההכרעה בעקבות סופלקס גב. מיז הגיב בהרמת ברך בתוספת שובר צוואר עבור הניצחון, לדאבונה של קלי. קלי ניגשה לבולז אחרי הקרב ונלקחה משם ע"י מיז, מה שאומר שהסאגה תימשך, עד מתי? הוינס יודע. מוריסון קרא לפאנק מפסידן, המשיך לרדת עליו ואמר שכשלונו הגדול מכל של פאנק יגיע הערב. אלייז'ה ברק וקווין ת'ורן-סטיבן ריצ'ארדס וטומי דרימר: הקרב היה שקול עד שת'ורן התערב מאחורי גבו של השופט כדי לבודד את דרימר. דרימר הצליח להכניס את ריצ'ארדס שעשה סדר עד שנשלח אל עמוד הזירה ע"י קווין, ואלייז'ה ניצל זאת כדי לסיים את המלאכה עם האלייז'ה אקספרס. סי אם פאנק-ג'ון מוריסון על אליפות ECW: השניים החלו את הקרב עם צ'יין רסלינג ולאחר מכן השליטה עברה לפאנק, שפגע במוריסון מחוץ לזירה עם ספרינגבוארד קרוס בודי. מוריסון חזר לקרב לאחר שהפיל את פאנק מהפינה העליונה אבל לא הצליח לנצל את היתרון שלו בקרב. פאנק הפיל את מוריסון בסופרפלקס, צבר מומנטום וריתק את יריבו לשתיים וחצי בעקבות בולדוג. מוריסון פגע עם קורקסקרו מונסאולט ברגליים מפוצלות שהניב לו הכרעה קרובה בהצמדה. בסופו של דבר פאנק שלח את מוריסון לישון והשיג את הניצחון והאליפות. השורה התחתונה: שואף לבינוני בזכות רגעי הסיום של הקרב המרכזי.

Dream Tim

New member
דעות.

הספליט-לגד קורקסקרו מונסולט של נייטרו היה אחד הדברים הכי יפים שראיתי ב-WWE השנה. פשוט Poetry in Motion. אני חושב שזה לא היה הקרב הכי טוב ביניהם (ה-15 דקות של תהילה לוקח את הכבוד), אבל נייטרו פשוט נראה חד, נראה כמו מיליון דולר במשך כל הקרב. מהלכים חדשים שלו (המונסולט המוזכר לעיל, ה-crack 'em in the mouth). הוא יהיה אלוף עולם, אין שום ספק בזה.

Taker4ever

New member
אבל הוא כבר אלוף עולם....

אליפות ה-ECW היא אליפות עולם לכל דבר.

Nurd4Life

New member
אך שוות ערך

לאליפות הבין יבשתית מבחינת לגיטמיות, וגם זה בקושי. לא היית מציב את מוריסון כיריב לגיטימי לסינה או קאלי, אלא לMVP וג'ף הארדי...

Taker4ever

New member
אולי אתה צודק.

מוריסון יכול לחכות עד שהוא יכנס לזירה עם הגדולים באמת. אבל יש לו פונטיצאל, זה בטוח.

pufpuf

New member
דעות

אני כל כך מקווה שמוריסון יפסיק עם השטויות, כי יש לו כל כך הרבה פוטנציאל ואני כל כך נהנה לראות אותו! זה הקרב והתוצאה שה WWE היו צריכים לתת לנו בסאמר סלאם, עכשיו השאלה לאן ממשיכים מכאן. אני מקווה שאלייג'ה יחזור עכשיו לקדמת הבמה.

talhorm

New member
דעות ../images/Emo58.gif

נגיב רק על המייאיבנט כי זה מה שהיה שווה בתוכנית הזאת בקיצור ממה שאני זוכר השנה, לדעתי זה קרב הטלווזיה של השנה בWWE, וסוף סוף הקהל היה לאורך כל הדרך עם פאנק, ולא רק צ'אנטים שלו בהתחלה ואז אדישות מוחלטת כלפיו במשך הקרב, פשוט לאורך כל הקרב הקהל כ"כ היה בעניין ורצה לראות את פאנק לוקח את האליפות שזה היה תענוג לצפות בקרב עם אווירה כזאת. מוריסון היה פשוט ענק, לדעתי הוא רצה להראות לWWE שלמרות ההשעיה, הוא מתאבק שפשוט אי אפשר לוותר עליו, מוכשר בטירוף בזירה, הוא ופאנק השיגו את הקרב הכי טוב שלהם בסידרה, כבוד

Long Distance

New member
דעות ECW

המיין איבנט היה באמת טוב. אני מצפה שלפאנק בתקווה תהיה כהונה ארוכה. תואר ה-ECW עד כה "קולל" בערך כמו ה-WHC. ההיסטוריה שלו: RVD - בסדר, הוא ניצח את ג'ון סינה על אליפות ה-WWE ב-ONS 2006 והפך לאלוף ECW כברירת מחדל. אני מסוגל לחיות עם זה. ביג שואו - RVD נתפס עם מרי ג'יין והושעה. כך שהם חייבים היו להוריד ממנו את החגורה בהקדם האפשרי. WWE נותנים את החגורה למתאבק החדש "אקסטרים ביג שואו". לאשלי - הגוף של ביג שואו נהרס כתוצאה מרצף קרבות אקסטרים רולז, והוא מחליט שהגיע הזמן לפרוש. WWE מוציאים את סאבו לחלוטין מקרב ה-EC, מאבדים אמון ב-RVD, ופאנק עדיין "לא מוכן". שוב הם נותנים את החגורה למישהו אקראי: לאשלי. וינס מקמהן - מה גורם לאלוף האקראי שלך להיראות מרשים יותר מלהיות מוצמד ע"י נון-רסלר? למה לא לשים את החגורה על מתאבק אמיתי כמו אומאגה אם כ"כ רצו להוריד את התואר מלאשלי. אתם יודעים, גיליתי שלא לנסות למצוא היגיון ברעיונות של וינס מוריד הרבה כאב מהראש שלי. לאשלי - לאחר חודשיים של "אקסטרים וינס מקמהן", לאשלי מנצח אותו ב-5 דקות בערך ב-ONS 2007. ג'ון מוריסון - לאשלי עובר לרו ונכפה עליו לפנות את החגורה (a.k.a ה-WWE מדווחים בעקיפין לרוסטר של ECW שהם לא חושבים שאף אחד מהם שווה ניצחון על לאשלי ה-precious שלהם). "ללא שם" מבריז מונג'נס, פאנק עדיין "לא מוכן", והג'ובר ג'וני נייטרו מקבל את תואר ה-ECW. CM פאנק - ג'ון מוריסון הוא חלק משערוריית הסטרואידים ומושעה. ה-WWE נדחקים לפינה ובלית ברירה שמים את החגורה את פאנק. איזה בלאגן של שושלת יש לתואר הזה, בקצת יותר משנה בלבד.

שי מילר

New member
מנהל
הרייטינג: 1.6

קראתי ש-WWE מרוצים מהרייטינג וכמובן שנותנים קרדיט לזכייה של פאנק בתואר בתור הגורם למספר.

nir2107

New member
דעה אחת

זה היה MOTY שלי ב-WWE. ולא בטלוויזיה\בקצרה\כל הגבלה אחרת. זה היה הקרב הכי טוב שראיתי ב-WWE השנה. נקודה.

Crack It

New member
מה עם....

קרב הטלויזיה בין אדג' לבנואה מסמאקדאון כשאדג' היה אלוף ? התאריך היה השמונה ביוני השנה.

nir2107

New member
אין ספק שהיה קרב טוב

אבל לא היה את הערך המוסף שיש לקרב שבו האלוף מתחלף.

למעלה