יש שרשור ECW ?

Burger4

New member
../images/Emo58.gifאם אין אז שיהיה זה....../images/Emo58.gif

אני בדרך כלל לא פותח שרשורים כאלו אז תרחמו... *קרב בין מאט סטרייקר לבוגימן, ביג דאדי וי עומד בצד של סטרייקר, מתערב באמצע הקרב מחוץ לזירה עם קלוזליין ואז סמואן דרופ והקרב נפסל (לא הכריזו על מנצח). *אסטרדה מאחל לפאנק בהצלחה בקרב אליפות ומודיע לו שזה קרב האליפות האחרון שלו ב-ECW, פאנק אומר לו שמזל צריכים רק לוזרים. *המיז כשלצידו אקסטרים אקספוזה מנצח את בולז מהאוני ומכריז במיקרופון שהלוזר הוא בלוז, שוב קלי קלי נכנסת לזירה מרחמת על בלוז ואז מיז ואקסטרים אקספוזה לוקחים אותה מהזירה. *קרב זוגות ת'ורן ובורק מול ריצ'ארדס ודרימר, בורק נכנס ומראה את הכתובית על הכפפה שלו (4UP) כרמז שאולי הוא הבן של וינס. בורק בעצמו מסיים את הקרב עם אלייזה אקספרס על ריצ'ארדס, בסיון הוא שוב מראה את כתובית ה-4UP ומצביע למעלה. *פאנק מנצח את מוריסון וזוכה בחגורה

Burger4

New member
הספוילר למעלה כולל תוצאות קרבות והכל..

אופס השרשור שעשיתי לא תקין, מצטער

אסף Day

New member
../images/Emo58.gifדעות ECW../images/Emo58.gif

אני לא מאמין שאין תגובות לתוכנית שCM פאנק זוכה בתואר אלוף ECW. אם רק ראול היה כאן בפורום לראות את זה מעניין אם הוא יודע על זה. אם מיז ימות לא אכפת לי, אני שונא את הגימיק של "כל הבנות מתות עלי" שנאתי את זה כשההוא מאריזה משפחתית השתמש בזה ואני שונא את זה עד היום. מוציאים את סטרייקר לוזר... ת'ורן ובורק מנצחים ואחרי הסרטון של הפגישה של משפחת מקמהון מראו של אתמול בורק נכנס לזירה. אני לא יודע מה אפשר לעשות איתו בתור הבן של וינס אבל הקטע של 4UP מול THINGS ARE LOOKING UP מעוררים בי חשד. וCM פאנק אלוף ECW! והקהל משתולל לא פחות מבזכיות של שמות יותר גדולים. סיכום: שווה צפייה. יהיה מעניין לראות את CM פאנק בתור אלוף ומקווה שהוא יעשה היל טרן, במידה והוא לא יעשה היל טרן המועמדים שאני רואה אותם מול פאנק הם בורק או מיז.

AmericanDragon

New member
עדיין

לא מאחלים לבנאדם למות

אסף Day

New member
ופה

נמצא ההבדל לא אחלתי פשוט אמרתי שלא אכפת לי. במילים אחרות ב2070+ כשיפתחו שרשור שיבשר שזמנו הגיע אני ממש לא ישים
או הודעה.

Burger4

New member
אני מקנא במיזזזזז

הוא צודק מה לעשות, במיוחד בגלל לילה...

Burger4

New member
מתכוון שהוא צודק בזה ש....

בזה שאקסטרים נמרחות עליו

Burger4

New member
אני חושב שזאת סתם הטעייה

WWE תמיד מנסים לשחק הפוך על הפוך בעניינים כאלו אז הם זרקו לנו עצם שבה בדיוק למרבה הפלא בורק מנפנף איתו, ואז בהפוכה הם יקריצו מתאבק אחר שהוא הבן. עבורי זה ברור שלא מדובר בבורק

YOKO ZUNA

New member
חח

איזה קרב ענק היה בין פאנק למוריסון . לא ייאומן איזה קרבות גדולים הם נותנים .

connex

Active member
התוכנית הוקלטה ביום ראשון ../images/Emo58.gif

נפתח שרשור על ההקלטות בראשון או שני ולכן השרשור הזה זוכה לאדישות בכל הנוגע לזכייה של CM פאנק באליפות

C B 4 Real

New member
דעות ECW

הינה, המארק אווט מומנט שלי לשנת 2007! סמואן דרופ של ביג דאדי V על בוגימן!
ECW מקבלת כיוון מעולה בחודש האחרון, הרבה מתאבקים שלא היו משתמשים בהם אלא רק לג'ובים (בולס, סטיבי) מקבלים סטוריליינים וצוברים אובר. אין כמעט קרב סתם... קיצר אני מבסוט.

nadavr1

New member
דעות

אני אגיב רק על המיין איבנט.. היה ענק! לזה אני קורא hard fought. ריספקט ענק לשני המתאבקים על קרב מעולה, ומזל"ט עצבני ל-CM על הזכיה.

MOR149

New member
דעה

ראיתי תקרב המיין איבנט בדילימושן ואפשר להגיד שהוא היה נחמד מאוד יחסית למפגשים שלהם הקודמים חוץ מאחד שהיה גם נחמד (ההוא מECW). אממ אז פאנק זכה? זה דבר טוב. אם הייתי בוקר כדי להציל את אנפורגיבן הייתי עושה משהו כמו: א. אליז'ה בורק אכן הבן של וינס ומקבל טייטל שוט באנפוגיבן מול פאנק על התואר. ב. פאנק הבן של וינס מקמהון ,או שוינס יקבל אותו בחום ואהבה ופאנק יתאהב מול סתם מעפן מECW באנפורגיבן. או שפאנק ישאר פייס ויכנס לפיוד עם שיין מקמהון על תואר ECW בקרבות אקסטרים או שוינס יוסיף אותו לקרב של ריי-קאלי ,אורטון-סינה אחד משניהם לאיחוד תארים. קרב משולש של סינה אורטון ופאנק נשמע בן זונה. וקאלי-פאנק-ריי ואולי באטיסטה שכנראה יצטרף לקרב או שיהיה לו קרב עם פינלי...יכול לצאת טוב שפאנק יזכה גם בתואר הגדול ויכנס לפיוד עם ריי או באטיסטה פייס מול פייס או שיעשה היל טרן.

MysteriOfir

New member
דעות איסידאב

המיין איבנט היה הדבר היחיד המעניין בתוכנית, כרגיל. פאנק ומוריסון הצליחו להוציא קרב טוב מאוד שכמעט משתווה לקרב חמש עשר הדקות שלהם. זה שפאנק ניצח זה סבבה, זה שהוא ניצח עכשיו אחרי שלושה הפסדים למוריסון וככול הנראה רק בגלל שזה האחרון אמור להיות מושעה קצת הורס לי. מלבד זאת, השם היחידי שאני יכול לחשוב עליו שידחפו לתמונת התואר זה ויסרה, ויש לי סיבה להאמין שהם אף יתנו לו את התואר.

למעלה