יש שמועה ש..

T booone

New member
יש שמועה ש..

מעתה ואילך אין יותר טירונות בבה"ד בגלילות (מודיעין..),אלא הטירונות היא בדרום איפשהו.. האם זה נכון? כי כבר שמעתי את מכמה מקורות שונים..

onix 88

New member
:O ממתי?

איך הבסיס החדש? מה יהיה משך הטירונות? וכמה רחוק הבסיס מב"ש? P:

BaByGuRrRl

New member
סביר מאוד להניח..

שזה נכון. הבה"ד פשוט בפיצוץ אוכלוסין מטורף...

תשובות :)

זו לא שמועה זה נכון! אתם תעשו טירונות בדרום בבסיס שבו אני משרתת (את השם לא כדאי לציין) אבל כן זה איפה זהוא לא רחוק מהגבול עם מצרים... החל מה20 או 22 לאוקטובר כל מתגייסי מודיעין עושים שם את הטירונות! לא כיףףף בכלל... קצת תבהלו לראשונה שתגיעו, אבל אין מה לעשות כולם עוברים את זה

it4chi

New member
שאלה

איך את יודעת את זה? הבסיס הוא עובדה? אני לא יכול לחשוב על בסיס אחר שמתאים לתיאור.

היי... אני עשיתי טירונות בעובדה ו

תשמע, זה לא כזה מזעזע. הבסיס סתם נראה כמו קיבוץ ירוק בלב מדבר.

עוד תשובות למי שעדיין לא הבין...

כל מתגייסי מודיעין החל מ20-22 באוקטובר יעשו שם את הטירונות.. בלבד! את הקורס עצמו אתם תעשו בבה"ד 15-ביה"ס להדרכה של מודיעין.. הדבר נובע מצפיפות האוכלוסין שקיימת בבה"ד, וגם מכיוון שזה לא אפקטיבי לעשות את הטירונות בבה"ד, וגם זה מפריע לקורסים האחרים שנמצאים שם.. הבסיס יותר קרוב לגבול מצרים, אל תחשבו בכיוון של אילת, יותר לכיוון מצפה רמון.. מקווה שלא נותרו עוד שאלות, בהצלחה לכולם..

NeoStorm

New member
מי שיהיה במודיעין

יעשה שם גם את הקורס וגם את הטירונות ? זה בסיס חדש ?

NeoStorm

New member
+ יש שם את כל המשאבים וכל הדברים

שצריך כדי שיהיה שם קורס כזה ? איך תנאי המחייה אצלכם ?

למה לא כיף בכלל?!

הגיע הזמן לעשות טירונות נורמלית, לא במרכז הארץ עם בית קולנוע צמוד בתנאי לוקסוס (וכן, בבה"ד זה אחלה תנאים..).. מה רע בלקבל קצת אווירה, תחושה קצת יותר אמיתית של צבא ושטח ואבק וחול וצהוב (ורעל) בעיניים.. מאז שהעבירו את הטירונות מהבט"רים לבה"ד זאת פשוט בדיחה, זה לא טירונות זה קייטנה... והבסיס שעוברים אליו הוא ממש סבבה, והם יהנו שם..

onix 88

New member
מסכים איתך

לא שהתגייסתי עדיין ובאמת שאין לי מושג מה קורה בטירונות, אבל אני גם חושב שכדאי שלפחות הטירונות תהיה קצת יותר מאתגרת ושבאמת יהיה אפשר להרגיש מה זה צבא, גם אם זה רק לחודש.

תראה, למרות שעצם זה שזה עדיין

רק לאנשים מאותרים לקורסים מסוימים, וזה עדיין חמ"ן, זה בחיים לא יהיה כמו לעשות טירונות בניצנים/זיקים/מחנה 80 כשהמחלקה לידך היא מחלקה של דפ"רים או של פרחות סתומות... זה עדיין בועה, אבל זה עדיף שלפחות האווירה היא נכונה יותר..

onix 88

New member
לדעתי זה די נחמד להכיר כבר במהלך

הטירונות את האנשים שיהיו איתך בקורס, ולרוב גם אח"כ בסדיר. יש הרבה יותר סיכוי להתגבש ככה, עוברים ביחד את חוויות הטירונות, וגם דברים פחות נעימים, ואני בטוח שזה עוזר. אני יודע שאם אתקבל למודיעין בסופו של דבר, הטירונות תהיה החלק הכי "קרבי" בשירות שלי (סליחה מכל הקרביים, אבל זה נכון), ולפחות בטירונות אני רוצה להרגיש קצת מה זה באמת צבא כי אח"כ לא יהיה לי את זה. יהיה בסדר, כולם עוברים את זה בסופו של דבר. וכמה שאלות אם את יודעת: 1. מה יהיה משך הטירונות? 2. מה התנאים בבסיס? אוהלים? 3. הבסיס הוא חור בסוף העולם? משהו בסגנון של עובדה? תודה!

אני עשיתי טירונות עם בנות ששירתתי

איתן אח"כ אבל זה לא קריטי, וגם עם רוב הבנות שלא ראיתי מאז, היה לי נחמד והן עזרו להעביר את ה3 ומשו שבועות בכיף.. לדעתי זה יהיה בסביבות 3 שבועות, בבסיס יש חדרים, אין מה לדאוג.. עובדה זה כבר כמעט ליד אילת.. בוא נגיד שאם יוצאים מת"א, (בלי לחשב לחכות לאוטובוסים, אלא רק הנסיעות עצמן) זה לוקח בסביבות שעתיים וחצי.

וואי וואי...אני והדרום לא ממש הולכי

הולכים ביחד...
אני ממש רוצה לשרת במודיעין כך שזה לא ממש מזיז לי אבל המחשבה של לסוע מחיפה עד הדרום לא נשמעת לי כזה ס22ה...

למעלה