יש שמועה ש..

onix 88

New member
שטויות, זה רק שלושה שבועות-חודש

תחשבי שלא יהיו לך כ"כ הרבה הזדמנויות לנסוע, מה גם שלפחות שבת אחת תסגרי בטירונות. אח"כ את הקורס תעברי בגלילות וזהו. יהיה בסדר!

ככה זה צבא,

נורא קל לחשוב שמשרתים ממש ליד הבית, אבל הרבה פעמים זה ממש לא ככה ונוסעים כמה שעות טובות.. לדעתי זה נחמד, להכיר ככה כל מיני מקומות חדשים.. תגידי תודה שיש לך רכבת עד ב"ש שאת יכולה לסוע בה..

דווקא אני ממש לא מאלה שרוצים

שרוצים לשרת בקריה ולצאת כל יום הביתה פשוט יש לי העדפה מסוימת לאיזור הצפון...צפת נגיד. ואני מניחה שיהיה סבבה בכל מקרה...

NeoStorm

New member
נצל"ש זה נכון שאם אני אגור...

רחוק מ 100 ק"מ מהבסיס שלי צה"ל יסדר מגורים ?

רוב הבסיסים הם סגורים..

לאיזה תפקיד אתה מתגייס? אם אין מגורים (כמו למשל בקריה) מסדרים שתישן בבית החייל/בית השריון וכו' אבל אני לא כ"כ יודעת מהי הפרוצדורה

NeoStorm

New member
אני עוד מועמד

למסלול מופ"ת . מקווה שבמידה ואני אעבור את התחקיר הבטחוני לא ישימו אותי בקריה

NeoStorm

New member
רק איפה אני מדגיש את זה ?

אני כבר אחרי הראיון האישי. איפה, במידה ואתמיין, תהיה לי עוד הזדמנות להדגיש שאני רוצה סגור ?

תקחי רק בחשבון, שעם כל הכבוד

להעדפה שלך, מה שצה"ל מעדיף קובע
(ולכן חיפאים פזורים בבסיסים בכל רחבי הארץ...)

IrIsH BaBe

New member
מה??

תאמיני לי רק עם צה"ל את תזכי להכיר מקומות שבחיים לא היית מגיעה אליהם בתור אזרחית וזה ממש כיף וחוויה וכל השטויות האלה...

כשהתמיינתי למודיעין..

אמרתי בדיוק אותו דבר.. חחחחח לפחות שבטירונות יהיה משהו קצת קצת מאתגר.. משהו שהוא קצת לא רק חשיבה.. =]

AyalaN

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מאתגר?!?! תגידו החלק הכי כיף.. החלק הכי חבשני.. החלק בלי מחויבות בכלל. אבל אל תגידו מאתגר. לא משנה איפה הטירונות נמצאת, זה בטח לא החלק הכי מאתגר בשירות.. אולי הכי בדיחה.

עוד שאלה - הגעה...

מי שגר רחוק, נגיד במרכז, איך מגיעים לשם? נגיד נוסעים ברכבת עד ב"ש ומשם מה? יש הסעות? (אני מניחה שלא מגיעים לשם אוטובוסים...)

רוכבים על גמל.......

מה נראה לך?!? יש אוטובוסים מסודרים, ויש גם הסעות מהבסיס, ידאגו לתחבורה, אף אחד לא יוכל להשתמש בתירוץ "לא היה לי איך להגיע"

למעלה