יש שמועה ש..

עוד תשובות למי שעדיין לא הבין..

כל מתגייסי מודיעין החל מ20-22 באוקטובר יעשו שם את הטירונות.. בלבד! את הקורס עצמו אתם תעשו בבה"ד 15-ביה"ס להדרכה של מודיעין.. הדבר נובע מצפיפות האוכלוסין שקיימת בבה"ד, וגם מכיוון שזה לא אפקטיבי לעשות את הטירונות בבה"ד, וגם זה מפריע לקורסים האחרים שנמצאים שם.. הבסיס יותר קרוב לגבול מצרים, אל תחשבו בכיוון של אילת, יותר לכיוון מצפה רמון.. מקווה שלא נותרו עוד שאלות, בהצלחה לכולם..

DarkYula

New member
הבהד מפוצץ בקורסים

ושבוע שעבר הגיע עוד קורס של.. לאדעת כמה אנשים, אבל זה רק ממלא אותו עוד יותר... פיצוץ אוכלוסין :| כמה קורסים אמורים לסיים כבר בקרוב, אבל בכל זאת הטירונות תהיה עמוק בנגב.. הקורס, סביר להניח, בגלילות

DOROZ

New member
רגע רגע בואו לא ניתן לאשכול הזה

לשקוע... צריך להבין פה נקודה גם אם אני מתגייס בדצמבר (סביר להניח שקורסים יסתיימו עד אז) אני אעשה טירונות בנגב? לפחות אני אקבל קצת צבע

שיזוף צהלי מכוער! זה מה שיהיה לך

פנים,צוואר וזרועות בצבע מוקה סקסי... וכל השאר בלבנבן חיוור.

ממש לא ואני כבר לקראת סוף השרות..

את לא ממש מודעת (לסוג ואופן העבודה כנראה) :)

הוא דיבר על שיזוף בקורס(נראה לי)

עברתי סיורים במקומות שירות של חמניקים... ראיתי שכולכם לבנבנים בכל מקום מרוב שהות בבונקר (או סתם משרד). גם אני אהיה כזאת ממחר
(לא חמ"ן, אבל משרתת בבסיס של חמ"ן. אני נציגת ח"א)

נמחקה מכאן הודעה והודעות המשורשרות

אליה. אנשים לא יכולים לשכוח, מה שהם מעולם לא היו אמורים לדעת.. אז בבקשה לא להגיד פרטים מיותרים, תודה.

TPF

New member
אם שולחים לשם טירונים...

למה אני צריך לעשות שם אבט"ש שבועיים? ממילא יהיו מספיק טירונים בשביל השמירות :|

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifחב'רה שימו ../images/Emo23.gif../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

לבטחון מידע!!!
הדיון קצת מתחיל לגלוש מעבר למה שרצוי לספר ע"ג הפורום. עם כל ההתלהבות-זאת כולה טירונות אז באמת אין מה להתרגש.. תפסיקו לפלוט פרטים מיותרים. הטירונות תהיה בדרום. וזהו. אין מה להרחיב על כך מעבר!

יש בזה משהו

למרות שסביר שהמצרים כבר ראו הכל בגוגל ארת' כמוני...יש תצלומים מאוד מוצלחים של האזור הזה. ילען אבוכ קיוויתי שידחו את המעבר לשם רק בעוד קצת...ועכשיו חודש לפני שאני מתגייס יזרקו אותי לשם. העיקר שיש לי חצי שנה של כיף חיים בבה"ד אחרי זה

מזרחן

New member
ומה משך הטירונות?

לנו (האזנות) אמרו שתהיה טירונות של 10 ימים! ואני לא מבין את השטות הזאת להעביר את הטירונות לדרום, גם ככה אם הטירונות היא 10 ימים אז צריך לעבור אחרי 10 ימים לבה"ד 15, אז מה הטימטום? בעע יש פה מישהו שתמגייס ב-25.10 להאזנות?

למעלה