כל מתגייסי מודיעין החל מ20-22 באוקטובר יעשו שם את הטירונות.. בלבד! את הקורס עצמו אתם תעשו בבה"ד 15-ביה"ס להדרכה של מודיעין.. הדבר נובע מצפיפות האוכלוסין שקיימת בבה"ד, וגם מכיוון שזה לא אפקטיבי לעשות את הטירונות בבה"ד, וגם זה מפריע לקורסים האחרים שנמצאים שם.. הבסיס יותר קרוב לגבול מצרים, אל תחשבו בכיוון של אילת, יותר לכיוון מצפה רמון.. מקווה שלא נותרו עוד שאלות, בהצלחה לכולם..
ושבוע שעבר הגיע עוד קורס של.. לאדעת כמה אנשים, אבל זה רק ממלא אותו עוד יותר... פיצוץ אוכלוסין :| כמה קורסים אמורים לסיים כבר בקרוב, אבל בכל זאת הטירונות תהיה עמוק בנגב.. הקורס, סביר להניח, בגלילות
הדיון קצת מתחיל לגלוש מעבר למה שרצוי לספר ע"ג הפורום. עם כל ההתלהבות-זאת כולה טירונות אז באמת אין מה להתרגש.. תפסיקו לפלוט פרטים מיותרים. הטירונות תהיה בדרום. וזהו. אין מה להרחיב על כך מעבר!
למרות שסביר שהמצרים כבר ראו הכל בגוגל ארת' כמוני...יש תצלומים מאוד מוצלחים של האזור הזה. ילען אבוכ קיוויתי שידחו את המעבר לשם רק בעוד קצת...ועכשיו חודש לפני שאני מתגייס יזרקו אותי לשם. העיקר שיש לי חצי שנה של כיף חיים בבה"ד אחרי זה
לנו (האזנות) אמרו שתהיה טירונות של 10 ימים! ואני לא מבין את השטות הזאת להעביר את הטירונות לדרום, גם ככה אם הטירונות היא 10 ימים אז צריך לעבור אחרי 10 ימים לבה"ד 15, אז מה הטימטום? בעע יש פה מישהו שתמגייס ב-25.10 להאזנות?