יש שיר גם לברי...[=

יש שיר גם לברי...[=

ברי אוהב עוגות גבינה ועם זה אין לו בעיה על עוד יש לו אותך בכל זאת הוא לא יזרוק אותן לפח גם אני רוצה עוגות אך זה בעיתי כי במאפיה לא נשאר בשבילי אז כדי להזמין לפני הקניה כי ברי מכור לעוגות הגבינה הוא אוהב עוגות יותר מכל דבר וזה מגניב לגבר לו על השער עם אתם רוצים עוגה אמיתית תשלחו לברי הודעה אישית.... את השיר הזה סתם כתבתי אין לו קשר לכלום....

ביפ 69

New member
שיר מדהים לביפפפפפפפפפפפ 69

במיוחד שאת אמרת לי לרשום תגובה זה לא שזה ממני אני לא רציתי לכתוב אבל היא היא הכריחה אותי אבל באמת 69 רוצים להופיע בבת מצווה שלי כן גאיה גנבתי לך אותם סתם אבל באמת חיחחיחיחיחיחיחיחי

עלמוש...{ביפ 69}

גבנת לי תרעיון יא מעצבנת!!!!!!!וחוץ מזה זה מסיבת בריכה לבת מצווה זה יהיה מאוד סקסי לראות את לורל בבגד ים XD סתם צוחקת....אבל עלמה למדי לשרשר אחרת מיכלוש תתעצבן....

wtf?

רק אני לא הבנתי מה היא רוצה?

shirush1112

New member
באמת-WTF

אולי תפסיקו להתנהג כמו ילדים בני 10 ולכתוב שירים לא קשורים לכלום?! תודה.

שנינה92

New member
תירגעו , זאת זכותה המלאה

מי את שתגידי לה לא לכתוב ? [[ואגב זה לא שאני מכירה אותה , זה פשוט נשמע כמו התנשאות מגעילה]]

liavii

New member
לפעמיים אתן ממש מגעילות..

היא רשמה שיר והיא רצתה לעלות אותו לפורום.. אתן ישר מתנפלות עליה.. זכותה המלאה לעלות פה שירים שהיא רשמה.. אתן לפעמים ממש מגעילות ותוקפות ככה.. למה שהיא לא תעלה שירים?:O

shirush1112

New member
-

שתעלה מה שבה לה. זכותי המלאה להגיד מה אני חושבת על זה. ולפי דעתי זה מפגר.

liavii

New member
חח

גם לך מותר להגיב על מה שבאלך..אבל אפשר בצורה יותר יפה XD ולא דיברתי עלייך.. חחח עזבו עדיף להפסיק.. אתן צצודקות אבל לא צריך להתנפל..:p

יוליפ

New member
לא רק שיפסיקו לכתוב שירים אלא..

שיחליטו מה נסגר איתם. הם מדאיגים אותי 0_ם ולמה הן רושמות ביפ 69?

אני כתבתי wtf על מה שביפ 69 הזאת רשמה!

דאמיט אני אפילו שרשרתי נכון... לא נתכוונתי על השיר השיר דווקא הצחיק אותצי ושכל אחד יכתוב מה שמתחשק לו.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif טוב חמודה, נראלי שאת ממש

מתחילה להגזים. כאילו, בסדר... אנחנו יורדים על ברי ורענני בפורום לפעמים וזה... אבל הכל בסבבה לא ברצינות חמודה. אז תתחילי להרגע, ותפסיקי לרדת עליהם כאילו הם החברים הכי טובים שלך. אני בטוחה שלא היה לך נעים לראות שמישו כותב עלייך שאת אוהבת לאכול כל היום, או שיש לך מיליון ואחד חצ'קונים. את רוצה שאני אסביר לך את זה יותר לאט? או שבגילך כבר למדת לקרוא לבד לבד?

למעלה