יש שיר גם לברי...[=

למיכל....

כן הבנתי את המסר....ואני אפילו לא כועסת...אבל רשמתי את זה ממש בצחוק....אז זה לא משהו רע נגדם וגם אין לי שום דבר רע נגדך.... חח..ואת צוחקת על גילי המועט? אההה....כן וגם לי יש חצ'קונים לפעמיים....וגם לחברי ואני מרבה לצחוק על פצעון מסכן זה.... ודרך אגב מאיפה את?!?{סתם שאלה לא קשורה...}מקווה שתסלחי לי על חטאי....גאיה...=] אה...וכן הכינוי שלי מעפן אני יודעת שאת חושבת ככה....גם אני חושבת שהוא מעפן...

ממ..

את ממש מסכנה, את באמת מוכרחה להפסיק. גם את לא ניראת מליון דולר ממה שזכור לי. =] ביט69 מתחילים לעבוד על אלבום שני, יהיה ממש מגניב. רענן.

im sorry

ככה כותבים את זה?!? לא חשוב זה היה ממש בצחוק ואני לא נראית בכלל מיליון $ אפילו לא מיליון סנט...כמה זה מיליון סנט דרך אגב?!? אז...אני לא כותבת את זה משנאה רענן אתה חמוד ביותר פלוס...ברי אתה שקסי....חמדמד ומה אתם לא...זה סתם היה כי היה לי ממש משעמם...כי בכללי השירים שלי לא דומים לתוכן הזה בכלל אז אני מתנצלת רענן ברי התקבלו את התנצלותי?!?אני ממש צריכה אותו כדי לעלות חיוך על הפנים...

J Lafferty girl

New member
אוקיי בואי אני אגיד לך משו, ואני מקווה שלא

תיעלבי, זה ממש לא בכוונה לפגוע. לקחת את הקטע שרענן לא אהב את השיר [אם הבנתי אותו נכון] ממש קשה. אני מבינה שבגיל 12 הכל נראה גדול [אגב אני בת 13 אז אני ממש לא אומרת את זה בהתנשאות, גם אצלי זה עדיין ככה אבל ברמה הרבה יותר נמוכה. ] אבל באמת, תעשי עם עצמך משו ותכניסי את עצמך לפרופורציות!! תני חיוך, מי ישמע ,אז הוא לא אהב את השיר, כוולה לא אהב את השירר..!! זה לא סוף העולם. אני מקווה שזה יעבור לך, את סתם מתבאסת יותר מדי מדברים כאלה קטנים , שעדיף שלא תתני להם להשפיע לך על המצברוח. לא חבל? ואל תמעיטי כ"כ בערכך.. זה שבנאדם אחד לא מת על איך שאת נראית זה באמת לא אומר כלום. תאהבי את עצמך ותגידי תודה על איך שאת נראית, כי כבר ראיתי אנשים במצב יותר גרוע. ד"א. כתבת נכון את הim sorry.

למעלה