יש שאלה

יש שאלה

קרה לי מקרה: הלכתי לי ברחוב, בלי לשים יותר מדי לב לדברים סביבי, כשפתאום הבטתי על הרצפה (בלי שום כוונה מסויימת) וראיתי אגוז. אחרי שניה האגוז התפוצץ (לא סתם התפוצץ, הוא עשה כזה רעש יפה של בוווום והעיף חתיכות אגוז קטנות ורסיסים לאיזה חצי מטר.) השאלה היא: האם לדעתכם זה כמו אחד מהמקרים שבו אתה עובר ליד מנורת רחוב והיא נדלקת, רק חזק יותר. מן דליפת אנרגיה כזאת. ותודה!

ToryMaster

New member
לדעתי

זו הייתה סתם פצצה כזאת של ילדים קטנים

THE gray

New member
מה..

אתה בסדר לאכול אגוז שהתפוצץ... אני פעם חאת אחרי טקס שטען אותי בהרבה הרבה אנרגיות (אך הימים הטובים) ירדתי לפגוש מישהו ובדרך עברתי לי פנס כבוי וכשעברתי לידו הוא התחיל להבה ונדלק..

ToryMaster

New member
שמעתי על דברים כאלה

לי אישית זה לא קרה אף פעם, אולי כי אני אישית נפשית ומנטלית צורכת כל כך הרבה אנרגיות שלרוב פשוט לא נשארות אנרגיות לתופעות אחרות מיוחדות. ובנוגע לאגוז - איכסה? אכלת אגוז מפוצץ מהרצפה?

THE gray

New member
מה הוא גם היה על הרצפה?!?

זה דיי "הגיני" אם חושבים על זה, כשאתה טעון באנרגיות טובות (או נגיד שההילה שלך גדולה ואנרגטית) אז יש אנשים שמיד מרגישים ואף מושפעים מיזה ובכלל האווירה מסביבך נראת ומרגישה ממש ממש טוב. אז אם זה מצליח להשפיע על יצור כמו בנאדם שהוא מורכב ומסובך וכל הזמן מזיז אנרגיה יכול מאוד להיות שחפצים או חומרים מסויימים גם מגיבים ל"מסה" כזאת של אנרגיה. נגיד במקרה שלי איזה חוט ברזל קטן קיבל איזה "דחיפה" קטנה מהאנרגיות שהיו סביבי וגרם לפנס להבהב ולהדלק ובמקרה שלך אולי איזה משהו בסגנון טלקנזיס... או בגלל שפשוט כל האנרגיה הזאת היא כמו כשזורקים אבן לתוך שלולית רגוע (נוצרים גלים).

ToryMaster

New member
הום

אולי, זה רעיון מעניין שצריך לחשוב עליו |אייקון של ויקי מוסיפה את זה לרשימה של "לחקור במוח לפני השינה"|

THE gray

New member
צריך..

לחשוב על רעיון איך לחקור את זה... מישהו? |איקון של האפור אחרי שעה של נסיון למסע אסטרלי שבו הוא הרגיש כאילו תפסו אותו במרכז הגוף והעלו והורידו אותו, משהו שהיו צריכים לעשות לו הרבה הרבה זמן קודם לכן|

תרגעו!

זה לא איזה רצפה איומה כזאת! והאגוז היה בקליפה שלו. אני לא אוכל זבל מפחים, אוקיי?

ToryMaster

New member
הו

אני באמת מופתעת לטובה
לא סתם, אנחנו מכירים אחד את השני הרבה זמן, רובנו מכירים אחד את השני גם מחוץ לפורום, ואנחנו צקת מטורפים, כל הנתונים האלה ביחד מזמינים התנהגות מטורפת ומפחידה שמבריחה הרבה אנשים
רק כשאני במבצ רוח טוב, אם אני מדוכאת אז אני רצינית

עם כל הכבוד לשגעון שלכם...

מדי יום פוקדים את הפורום טיפשים שמכפילים אותכם...
חוץ מזה..אני מכניס את כולכם לכיס הקטן..
*אייקון של חביב הקסם שאוהב להדחף לבדיחות פרטיות* חביב הקסם

ToryMaster

New member
חביב

אף אחד לא מכניס אותי לכיס הקטן, אני גדולה מדי בשביל זה
חוצמזה, זה שאנחנו מטורללים מופרעים, עדיין לא הופך אותנו לטיפשים ולמה להכפיל אותנו? אל מספיק ויקי אחת?

חה!

בדרך כלל הטיפשים שנכנסים לפורום הם מטורללים מטבעם.. באמת לא חשבתי על זה..איך העולם יתקיים עם שתי ויקי?בע... *אייקון של חביב הקסם שנדלק על הקטע,ומתכוון לחרוש עליו עד שימאס* חביב הקסם

ToryMaster

New member
נדלקת על איז קטע?

של שתי ויקי? תעשה לי טובה, מספיק העולם ואני צריכים לסבול את הכיעור והטרלול של אחת, אז שתיים?

../images/Emo6.gif../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif

העולם מוכן לסבול עוד ויקי. תאמיני לי, עם הערסים והפרחות שמתרבים בהמוניהם, את תהיי איזון נחמד.

למעלה