יש ציונים

nas 18

New member
888!!!

תגידו לי איך זה ש5% מהאוכלוסייה מקבלים מעל 700 ו90% מהם נמצאים בפורום הזה אז תחליפו את שם הפורום למועדון 700+ או פורום קבלה לרפואה חחח טוב אני בכל אופן לא חרשן מצטיין כמוכם קיבלתי 676 אופס, רשמתי את זה הפוך, התכוונתי 676 טוב משום מה זה לא כותב לי את זה נכון אז מי שרוצה לדעת כמה קיבלתי שיחליף בין ספרת המאות לאחדות נתראה באוניבסיטה

Rapid Fire

New member
749 ../images/Emo13.gif

לכולם בפורום פה. באמת אחלה אנשים

mesoo

New member
אני ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

655 טוב אני ציפיתי נפלתי נפילה קשה באנגלית מילולי 137 כמותי 125 (יש פרק שלא הספקתי לפתור בו איזה 15 שאלות ולכן ניחשתי אותם) אנגלית 112 אז נתראה באפריל

Wish Master13

New member
655

יחסית לקידום תיכון ושלא השקעתי באוצר מילים אני די מרוצה למרות שהייתי ממש קרוב להוציא פטור באנגלית. אני לא יודע אם זה יספיק לי לעתודה אז אני אצטרך לעשות שוב

Ann2922

New member
724 ../images/Emo193.gif

ציון כללי - 724 אנגלית - 137 ( מאכזב מאוד) מילולי - 133 ( שיפור מ 126) כמותי - 147 ( מדהים שיפור מ 138 אני עדיין לא מאמינה)

Ann2922

New member
תודה ../images/Emo13.gif אני אנסה לשפר שוב בפברואר

האנגלית ממש איכזבה אותי

יששששששששש!!!

אמנם קיבלתי את הכי נמוך מבין חברי הפורום פה... 630! אבל אני מאושרת בציון הזה! שיפרתיב100 נקודות וזה מה שאני צריכה.... המון תודה לכולם!! ובאמת,שאלה מסקרנת... כל הנ"ל החלפתם את הספרה 5 ב7- במאות??? מעניין שהממוצע פה הוא 750 ולא כפי שסוברים שם במרכז הארצי....

רויטל16

New member
אני לא מאמינה.. ../images/Emo4.gif

ידעתי שאני אצטרך לעשות חוזר, אבל לא האמנתי שאני אקבל כזה נמוך..
אני חושבת שאני אערער... מה יש לי להפסיד? במילא אני אעשה חוזר.. נכון?!

mesoo

New member
כמה קיבלת??

לא להתייאש מועד ב יש (שזה פברואר או אפריל)

זה יופי של ציון../images/Emo70.gif

זה ממש לא ציון נמוך, באמת
תעשי עוד פעם אחת ותשפרי לכמה שאת צריכה, יהיה בסדר.

זה באמת ציון מעולה

אל תקחי פה כהשוואה את הציונים בפורום, יש פה הרבה שרוצים רפואה ובגלל זה הם צריכים ציונים בשמיים, ותחשבי כמה אנשים יש פה שכתבו ציון. 50 בערך נגיד? כמה אחוזים זה מתוך האנשים שעשו פסיכומטרי? כלום. זה הגיוני שיהיו פה ציונים יותר גבוהים מהממוצע. מה שאת צריכה זה ציון שאיתו יקבלו אותך לאוניברסיטה, השאר לא חשוב. לקח לי זמן לעלות על הדבר הזה אחרי שגם אני הייתי מאוכזבת קשות מהציון שלי... כי זה נורא לקבל ציון נמוך ממה שציפית, אבל אם מתקבלים איתו?... כל הזמן אומרים לי שאחרי שמתקבלים כבר בכלל לא זוכרים את זה, אני ממש מקוה שזה נכון
ותוך כדי שאני מנסה לעודד אותך אני גם מעודדת את עצמי קצת
מקווה שזה עוזר

רויטל16

New member
חחח תודה...

אבל אני לא מבואסת רק בגלל שזה ציון מעאפן אלא גם בעיקר בגלל שזה לא מספיק לי לאוניברסיטה. אני צריכה 670+, אני לא מבינה למה השקעתי כ"כ בבגרויות אם בסופו של דבר הפסיכו' הוא מה שקובע בעיקר..
תודה על העידוד.

למעלה