יש ציונים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif יש לך פיירוול ?../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

תנסי לנתק אותו. לא יודעת, אולי זה משהו בהגדרות תני למישהו לבדוק לך...

shabby

New member
בשעה טובה../images/Emo13.gif

וול, אני דיי מרוצה זה לא מספיק לי למה שבאמת רציתי, אבל מה שבאמת רציתי דורש ציון אסטרונומי שבחיים לא הייתי מגיעה אליו... בכל מקרה ניגש שוב באוקטובר, על מה שלא יהיה
איך אתם? מרוצים? לא מרוצים?

shabby

New member
ציון מציק../images/Emo13.gif

אני דווקא גאה בעצמי, 698. אבל זה מהציונים המציקים האלה.. זה כמו לקבל 99 במבחן אני סתם נהנת להתבכיין קצת
אני רוצה בעיקרון ללמוד תקשורת בת"א אבל בגלל שהבגרויות שלי לא מי יודע מה, אני צריכה 720 בפסיכומטרי.. אבל זו סתם פנטזייה שכזו, לא נראה לי שזה יקרה

yakirml

New member
למה פנטזייה ?

תאמיני לי מי שקיבל 698 יכול גם להוציא 720. הכל תלוי במידת ההשקעה ובגישה לחומר. תנסי שוב פעם במועד אוקטובר, גם ככה החומר טרי אצלך בראש וכל מה שנשאר זה לחדד אותו בתרגולים (תוך התמקדות בנושאים חלשים) וסימולציות. לא צריך לוותר בכזו קלות על מה שרוצים. שיהיה בהצלחה.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif ציון מעצבן ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

ביותר. אבל עדיין יפה. <לא הייתי מתנגדת לכזה
> תגשי באוקטובר, עם עוד קצת תרגול ולמידה, אין סיבה לא להוציא 720. חוץ מזה, לא לשכוח- שאפשר גם לשפר איזה בגרות בדרך...

shabby

New member
אני מתלבטת...

אני מפחדת להוציא ציון הרבה פחות טוב, כי יש לי הרגשה שבמזל הוצאתי ציון כזה.. בסימולציות בקידום לא עברתי את ה78% את המילון בחיים לא למדתי, ובמקרה היו מילים שאת כולן ידעתי, אז יצא לי ציון גבוה במילולי.. באנגלית אפפעם לא קיבלתי כזה ציון גבוה, ורק הכמותי, שתמיד היה הנושא החלש, נשאר כמו שהוא... אז אני לא כלכך בטוחה שאני אצליח להוציא שוב כזה ציון, ובטח שלא יותר...

Hallie

New member
לוקחים את הציון הגבוה. עשי שוב.

אין לך מה להפסיד. בהצלחה

חדשה בפורום.. ../images/Emo66.gif

shabby היקרה, משום שאני מבינה טיפה בלימודי תקשורת (חברים וכו') חשבת אולי להתחיל ללמוד במכללת ספיר? אמנם היא בשדרות, אבל שכר הלימוד שם אוניברסיטאי, תנאי הקבלה נמוכים מאוד (חברה שלי התקבלה על סמך ציוני בגרות + אמיר לתקשורת+יחסי ציבור), יש שם מגמות מיוחדות שאולי לא תמצאי באוניברסיטה והרמה שם מעולה. לשיקולך..

למעלה