יש ציונים!!!!!!!!!!

יש ציונים!!!!!!!!!!../images/Emo105.gif

אנשיםםםםםםםםםםםםם!!!!! נשבעת לכם שרעדתי שלחצתי "המשך". תלחצו כאן! בהצלחה לכולם!!!! והציונים שלי: היסטוריה-91,סופי 96 מחשבים-100,סופי 100 תנך-95,סופי 98 מתמטיקה 100,סופי 100

shiray

New member
אני מאושרת!!!!!!

יוווו סוף סוף!!! כל הימים האחרונים מצאתי את עצמי בפורום של משרד החינוך... עצוב אני יודעת. בכל אופן: ערבית 100 סופי 100 לשון- 97 סופי 99!!!!!! היסטוריה- 90 (איך?!?!? 11 עמודים מלאים עם כל הידע שלי!!!) וסופי 95!!!

shira245

New member
ואני בכלל לא../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

הציונים הסופיים שלי עוד בסדר 91 בהיסטוריה ו92 בלשון אבל מממממש פישלתי בלשון!ודווקא היתה לי הרגשה ממש טובההה.. דווקא בהיסטוריה אני מרוצה!בכלל לא התכוננתי טוב וקיבלתי ציון טוב!
לא רוצה בגרות חחורףףףףףףףףףףףףףף

את נורמלית???../images/Emo105.gif

92 סופי בלשון זה מצויין!!!!! מעולה!!!! בשביל זה לעשות בגרות חורף?? ללמוד שוב את הכול?? אני גם חושבת שבבגרות חורף לא מחשיבים את המגן אז זה פחות טוב... את צריכה לשמוח!!!

ווואייייייייייייי ../images/Emo66.gif

גם אני רעדתי ועד עכשיו הלב שלי דופק!!! אבל אני די מרוצה - 88 בהסטוריה. 95 בלשון.

Dawson girl

New member
אני כל.... כך... מאושרת!!!!!!

אני פחדתי מאוד... אין לכם מושג.. הלב שלי קפץ... אבל!!! אני כל כך מאושרת עכשיו!!! נתחיל מהנמוך- 89 בהסטוריה. סופי 100. זה טוב!!!!!!!!!! והגבוה.. אני עדיין לא מאמינה... 98 (!!!!!) בתולדות האמנות!!!!!!!! הייתי בטוחה שאני אקבל רק עד 80... הייתי בטוחה שפישלתי בזה!!!! אני פשוט בשוק... אני המומה... תודה, טלוש!!! נמש

shiray

New member
איך?

איך מ-89 יש לך סופי 100? הסופי המקסימלי זה 95 (כי הממוצע אם יש לך מגן 100 זה 94.5 ואז מעגלים למעלה) ובואנה 98 בתולדות האומנות זה ממש ממש מעולה!!!!!!! חחחח לא חסרות לנו ג'ואי פוטריות פה הא?

Dawson girl

New member
אני אסביר לך...

קודם כל- תודה! גם אני לא מאמינה עדיין... ולגבי הציון- מגיעות לי 10 נקודות תוספת על הציונים, כי יש לי הקלות, ויוצא 89+10=99, מגן זה 100, ככה שיוצא בערך 100...

קוקיטה

New member
וואו איזה גאוניות!!!!

בנות מזל''ט!! ציונים מעלים שירה....92 בלשון זה לא טוב?!?!!? לי יהיה מזל אם אני אקבל 22! אני אצל בנדודי גיא עכשיו! והוא מוסר דש(אני החלטתי כי הוא בכלל לא כאן:) כל מקרה!! קבלו צל''ש בנות!

LillipooT

New member
הנה רגע שקיוויתי שלא יגיע.. ../images/Emo60.gif

ציונים......... בלעעע... אני עדיין לא הסתכלתי. אין לי אומץ
אבל כל הכבוד לכן!! אחלה ציונים!!
ו- 92 זה באמת מעולה!! ממש לא כדאי לך לעשות חורף.. זה מיקוד שונה וזה סתם בלאגן..

כל הכבוד בנות!

אני ממש גרועה לעומתכן... טוב, אז תראו מה קורה איתי: היסטוריה - מגן 92; ציון בחינה 80; ציון סופי 86! ביולוגיה (זה לא הרחבה, זה יחשב כמקצוע פנימי כמו ספורט. אנחנו לומדים בגלל שאנחנו ביצפר חקלאי. ליאת, עדיין רוצה לעבור אלי לביצפר?יש עוד בגרות...) - מגן 95; ציון בחינה 79 (היה ממש ממש קשה!); סופי 87! תנ"ך - מגן 93; ציון בחינה 93; וסופי 93!
והשיא...*תופים*....כימיה - מגן 82 (זה ממש קשה. היו לי ציונים לא ממש טובים השנה...); ציון בחינה (מוכנים?) 87!!!!! ; וסופי 85! אתם קולטים? המגן הוריד לי! אני בשוק! 87 בכימיה! אני מרגישה כמו איינשטיין!!!
ועד שנה הבאה...
כל הכבוד חבר'ה!

זה קורה המון פעמים..

שהמגן מוריד את הבחינה... גם יש רמות שונות בביתי הספר בארץ אז הבחינות יותר קלות כדי שיתאימו לכולם.. וגם כי המגן זה יותר קשה.. כי זה משהו שנתי.. ולא רק מבחן אחד.. ומה זה הציונים האלה?! אני גם רוצה... לי יש.. מתימטיקה 85.. תקשורת 94 מחשבים יחידה 100 מחשבים שני יחידות 97 והסטוריה 83 (בסה..) (ואני יודעת שאני לא כותבת פה הרבה.. אבל החלטתי לשתף אותכם בכל זאת..)

אני יודעת שזה קורה הרבה פעמים...

ותאמיני לי שלא אכפת לי כי אני כל כך מאושרת שהצלחתי לקבל 87! נראה לי שזה הציון הכי גבוה שקיבלתי במקצוע בכל השנה!
בכל מקרה - גם הציונים שלך מעולים! כל הכבוד! ואת מוזמנת לכתוב פה לעיתים יותר קרובות.

../images/Emo41.gifמנצל"שת- דוסון קריק במעריב לנוער

אם כבר דיברנו על ציונים וביצפר, אז... מעריב לנוער בגיליון השבוע אותו הם מקדישים לחזרה לביצפר, הכינו כתבה על בתי ספר בטלויזיה. כמובן שהם לא יכלו להתעלם מדוסון קריק שלנו... אז זה מה שהם כתבו:
בית ספר ללבבות שבורים
על פי 'דוסון קריק'
הגענו ל: לתיכון העירוני של קייפסייד, אולי התיכון עם האנשים הכי דרמטיים ביקום. בחצר: דוסון, ג'ואי, ג'ן ופייסי. תלבושת אחידה: בגדי פלנל ומבט נוגה. שיחות ברזייה: על זה שג'ן יוצאת עם דוסון, שבעצם אוהב את ג'ואי, שמאוהבת בפייסי, שרוצה את אנדי, שקשורה לאח שלה ג'ק, שהוא בכלל הומו, אבל היה גם חבר של ג'ואי. וחוזר חלילה. עושים בשירותים: משחזרים סצינות מסרטי נעורים קלאסיים כמו 'הבוגר' (בכיכובם של פייסי והמורה תמרה ג'ייקובס), 'מועדון ארוחת הבוקר' (בכיכוב אבי הכלבתית, אחת הדמויות הכי מגניבות שהיו בטלויזיה) ויפה בורוד (בגילום כל בחורה בסדרה בשלב כלשהו). טיפ למשתלב: התעלם מהעובדה שכולם כבר היו עם כולם. נימה קצת מזלזלת, לא? לפחות אני מסכימה עם דבר אחד : אבי היא באמת אחת הדמויות הכי מגניבות שהיו בטלויזיה!

תודה רזיה!../images/Emo24.gif../images/Emo105.gif

איזה תמונה יש? זה גדול? שווה לקנות את העיתון??

זה קטנצ'יק!

אני אבקש מאבא שלי שיצלם את זה... מקווה שהוא יצליח... אם לעוד מישהו יש את העיתון אז הוא מוזמן לסרוק. יש שם ליד מה שכתבתי למעלה עוד תמונה מוכרת של החבורה, קטנה יחסית. ממש לא רציני. לדעתי לא שווה לקנות את העיתון רק בשביל זה, למרות ששאר הגיליון חביב. החלטה שלך...

למעלה