כן בסוף של המבחן התחלתי לספר לו מה לומדים בקורס הזה והתחלנו לדבר על זה שאומרים שהיידיש נכחדת...
G gilat85 New member 30/4/08 #77 כן בסוף של המבחן התחלתי לספר לו מה לומדים בקורס הזה והתחלנו לדבר על זה שאומרים שהיידיש נכחדת...
י יאיר הדרקון האמיתי New member 29/4/08 #31 עברנו את פרעה, נעבור גם את זה הכל חלק מהנסיונות שהחיים ומי שלמעלה מעמידים בפנינו.
G gilat85 New member 29/4/08 #20 וזה העביר אותך? אם היה פקטור אז בטח נתנו רק למי שעבר, כדי שהממוצע ייראה נורמלי בשביל ההתפלגות המטופשת שלהם.
וזה העביר אותך? אם היה פקטור אז בטח נתנו רק למי שעבר, כדי שהממוצע ייראה נורמלי בשביל ההתפלגות המטופשת שלהם.
M moaaa New member 30/4/08 #76 אפשר להוריד את הציון במחירים לעובר בינארי? לא אמרו שזה תקף רק לקורסים שהתקיימו בזמן השביתה?
י יאיר שטיין New member 29/4/08 #41 הערכה שלי: מי שהיו לו 6 טעויות קיבל 63 במקום 60 מי שהיו לו 7 טעויות קיבל 60 במקום 53 ומכל השאר התעלמו...
הערכה שלי: מי שהיו לו 6 טעויות קיבל 63 במקום 60 מי שהיו לו 7 טעויות קיבל 60 במקום 53 ומכל השאר התעלמו...
י יאיר הדרקון האמיתי New member 29/4/08 #42 איזה כיף הא? בכל מקרה, נפתרה לי הדילמה שהיתה יכולה להיות אם הייתי מקבל 60 עד 70: לעשות מועד ב' או להפוך לעובר בינארי...
איזה כיף הא? בכל מקרה, נפתרה לי הדילמה שהיתה יכולה להיות אם הייתי מקבל 60 עד 70: לעשות מועד ב' או להפוך לעובר בינארי...
E efi07 New member 29/4/08 #48 שאלתי את כהנא על הפקטור אכן, מי שקיבל במקור 53 קיבל 60 בציון הסופי. מה שאומר שאם יקבלו תשובה אחת נכונה בערעור, כל התלמידים שהיו להם 8 טעויות יעברו.
שאלתי את כהנא על הפקטור אכן, מי שקיבל במקור 53 קיבל 60 בציון הסופי. מה שאומר שאם יקבלו תשובה אחת נכונה בערעור, כל התלמידים שהיו להם 8 טעויות יעברו.