יש ציונים בב"ש!!!!!

• פותח הנושא rw12
  • פורסם בתאריך

rw12

New member
עוד לא החלטתי...

מצד אחד, השנה אני כבר לא אתקבל רפואה מצד שני, יש לי שנה פנויה לטייל ולטוס וגם שהוכחתי לעצמי שאני מסוגלת לעבור את מחסום ה700, בניגוד לשתי הפעמים הקודמות... מאחלת המון בהצלחה !!!!

כל הכבוד

מחסום ה700 הוא קשה, וצריך לזכור שממנו ועד לציונים של רפואה (740+) ההפרש קטן מאוד ומסתכם בתשובות בודדות (בגלל מס' האנשים הקטן שנמא באיזור הזה) שיהיה בהצלחה וטיסה נעימה

Igniti0n

New member
כולכם, תתביישו.

באמת שלא תכננתי להצטרף לביצת המיואשים הזאת, אבל ההתנהגות שלכם לא מוצדקת, אפילו לא טיפה. עפ"י המרכז הארצי, התוצאות של המבחן צריכות להתפרסם עד 45 יום מיום הבחינה. מאיפה בעולם הגעתם למסקנה שצריכים להיות לכם ציונים אחרי 3 שבועות, או חודש? או חודש ושבוע? כשסיימתם את הבחינה הייתם צריכים להתכונן לאפשרות שזה ייקח 45 ימים. אם הייתם עושים את זה, לא הייתם נמצאים במצב שאתם נמצאים עכשיו. אני בטוח גם שאף אחד מהמרכז הארצי לא נכנס לפורום הזה ובטח שלא קורא את ההודעות שלכם. זה לא מוצדק ונורא טפשי.

אונ' חיפה!!! מישהו נרשם חוץ ממני??

מה הולך עם האתר המאפען שלהם? איפה אני יכול לראות בכלל את הסטטוס שלי? כשאני נכנס ל'מידע למועמד' , אני מקבל רק את הפרטים שמלאתי בעת ההרשמה. מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?

aaa750

New member
באיזה אות מתחיל שם המשפחה שלך? (מי שקיבל בב"ש

לינק לבדיקת ציונים בב"ש

צריך להזין - ת"ז, קוד סודי בן 4 ספרות שקיבלתם במכתב אישור הרשמה ותאריך לידה. בהצלחה לכולם!

למעלה