יש ציונים באקו

asafac

New member
אני בשוק... כלומר לטובה.. אבל בשוק

חבל שזה רק 80%.. מקווה שהעבודה הישומית לא תהרוס את זה

asafac

New member
93!! (באקו' ב')

זה אומר טעות אחת.. אני בכלל ציפיתי לאיזה 60-67 ככה

marinaghost

New member
זה בגלל שחוואלס הוא מלך

וממש ממש חבל לי שהוא לא מלמד גם הסמסטר.. כי גם בכמותיות הוא יצא ממש ממש בסדר עם התלמידים..

מוזר

אולי קיבלו באחת השאלות עוד תשובה עם חצי ניקוד? לא יכול להית שמחישוב פשוט של מספר שאלות חלקי 17, מגיעים לציון שלי.

אם לא היה פקטור

אז אני עירערתי על שאלה וכנראה קיבלו אותה כי מישהו שסימן כמוני קיבל 100

זו

זה המייל שכתבתי שרה שלום! ישנה שאלה שדיברה על תפוקה ועל הון זו הייתה שאלה של פונקציה מסוג LOG-LOG עם משתנים L,Q,K טענה A אמרה שיש מולטיקולניאריות בין לKל-L אם ישנו יחס קבוע בין עובד להון. מה שאותי בלבל בשאלה הזו זו העובדה ש-L הוגדר לא כעובד אלא כתשומת עבודה ותשומת עבודה זה לא מחייב שמדובר בעובד ואפילו הסתכלתי במילון וזו ההגדרה: תשומה (באנגלית: Input) - מונח בכלכלה המתאר את גודל השימוש במשאבים בתהליך מוחשי או מופשט. לרוב מדובר בסך המשאבים והעלויות הכרוכים בתהליך או בפעילות כלכלית, בהקשר לנושאים הקשורים למקרו-כלכלה בגלל שהתלבטתי למה אתם בדיוק מתכוונים החלטתי שאם כתבתם את ההגדרה של L בתור תשומת עבודה ולא עובדים אתם לא מתכוונים לעובדים ולכן אין פה מולטיקולינאריות ולכן טענה A לא נכונה אודה לך מאוד אם תוכלי להתחשב בי שכן הטעות נעשתה בתום לב ומשום שהשאלה הזו ניתקלתי בה לקראת הסוף לא היה לי את מי לשאול וזה מה שהיא ענתה העברתי לדרורה ונתייחס להערותיך

פששש...יפה

יכול להיות שהוא התקבל ואז קיבלו את התשובה שרק B נכונה? בכל מקרה, כרגע מצבי כאילו היו לי 2 וחצי טעויות.

למעלה