יש פתרון ! יש כתובת !

ForbiddenSoul

New member
אני מסכים איתך, אבל

אני פשוט חושב שהתגובות שהיו כאן היו מאוד לא מתונות, אני לא מאמין בשום "תרופת פלא" או בצורך שלה
אבל יש הבדל מלהגיד "אתה טועה" ללהגיד "אני הומו מזדיין בתחת ומוצץ" (לא שאני מתערב עם עובדות
) ושלא תבינו אותי לא נכון, אני -לא מסכים- איתו! וכמו משהו שדיברתי עליו בדיוק לפני יומיים עם חבר, אני לא חושב שאנשים צריכים "להפיץ" את הדת שלהם במיוחד לא לאנשים שיכולים להיות מאוד "קלים להמרה" בגלל מצב נפשי שלהם, ההתקרבות לדת\אמונה צריכה להגיע מהאדם עצמו - לא מהשפעה סובבת... טוב... זהו! מתן

אוי. מזה זה הקישקושים האלה?../images/Emo87.gif

כבר הוכח ששינוי העדפה מינית זה כמו לשנות זווית בזמן נסיעה.

פילפולה

New member
אוף...

בניגוד לרוב אנשי הפורום אני לא מגנה אותך. ואני באמת מאמינה שכוונותיך טובות. אבל נמאס לי מאנשי הדת שמגנים את הדרך האחרת. כאחת שאוהבת את האל [והאל אוהב אותה בחזרה] אני מאמינה שלא סתם הוא יצר בני אדם כאלה. את אלה שאוהבים את בני מינם ואת שאלה שאוהבים את 2 העולמות. יש סיבה. הסיבה היא שהוא התכוון לזה. האהבה הזו לבני מינינו היא טבעית לחלוטין והסיבה היחידה שהאל כביכול מתנגד לזה היא זה מה ששליחיו עלי האדמות עיוותו.זה טבעי ומה שני האדם לא מכירים נראה להם כל כך שלילי ומפחיד שהם התנגדו לו. אז אני אולי לא דתיה ואולי לכן לא ברת סמכות כולשהי אבל זו הדיעה שלי. פיל

HeavenDusk

New member
יפה מאוד!, ומי אמר שלהם יש סמכות?

כאחד שלמד את חוקי התורה והתלמוד במשך שנים רבות, המסקנה היא שהם האצילו את הסמכות לעצמם כאילו בתוקף אלוהי, כלומר-הם שמו את עצמם לשופטים.

פילפולה

New member
וזו טעות בסיסית..

הם לא האל ובטח שלא שליחיו הישירים. אבל תתפלא חלקם אפילו יניחו לך לחיות בשלך. למרות שאני מסכימה שרובם ינסו להראות לך שדרכם טובה יותר. כך או אחרת ההתנפלות הזו על האדם הזה שבאמת ובתמים מנסה לעזור היא לא לעניין. אם הוא היה נגטיבי והיה שולל את כולם זה אחרת-בעקרון הוא חושב שהוא עוזר. פיל

הקטגור

New member
אחלה, אבל...

המשפט הזה שלך ממש עצבן אותי: "אז אני אולי לא דתיה ואולי לכן לא ברת סמכות כולשהי אבל זו הדיעה שלי." למה אנשים דתיים, יש להם סמכות?! מה זה השטויות האלה...?! לאנשים דתיים בנתיים יש רק את היכולת להיות צרי מוחין ולעוות דברים, ככה אני רואה את זה (אני יודע שזה קצת הכללה, ותמיד יש את היוצאי דופן, אבל הרוב...) לאף אדם אין סמכות (ובכלל - מה את מתכוונת ב "סמכות") וזה לא משנה כמה "הדוק" הוא בוחר לשרת את האל שלנו.

פילפולה

New member
יכול להיות..

אבל אולי בעיניו בגלל שאני אישה ובגלל שאני לא דתיה זה מצביע על משהו. וההכללה הזו באמת לא לעניין.. יש המון דתיים שהם לא צרי מוחין ואפילו ניסו את העולם שלנו. אבל בכל הנוגע לסמכות אני מסכימה איתך-האל הפך למסחרי מדי.. :-\ פיל

הקטגור

New member
גם לא אהבתי את:

"אבל אולי בעיניו בגלל שאני אישה..." את באמת חושבת שבעיניו זה משנה גבר או אישה? שלגבר יש יותר "סיכוי" "להשיג סמכויות"... אני חושב שאת מושפעת מהמסחור של הדת שלנו ועיוותיה יותר ממה שאת שמה לב. אני רק מעלה כנקודה למחשבה - מציין מתוך דאגה, לא מתוך רצון להתנצח.

למעלה