יש! פירגנתי לעצמי היום!

תאירU4

New member
יש! פירגנתי לעצמי היום!

בשעה 18.15 אי שהבעל הגיע הביתה, אני יצאת ילשעה של הליכה! איזה כיף! איך שהגעתי הוא יצא לחוג ג'ודו שלו. איזה כיף זה שכל אחד מצליח למצוא את הספייס שלו ולעשות גם בשביל עצמו קצת, בסדר יום הכל כך לחוץ הזה עם הילדים, הקיץ ובכלל.

תאירU4

New member
לא יוצא לי.

אני מהבוקר עובדת, אחר כך עם הילדים. ונוצר מצב שכמובן זה באשמתי, שאם היה אפשרות אז בדרך כלל בעלי הוא זה שיוצא בשעות אחה"צ לעיסוקים שלו, או נח או חולה. י שלו המון לחץ בעבודה ובאמת שמגיע לו המנוחה, אבל לאט אבל בטוח נוצר מצב שהכל היה עלי. אז אמרתי סטופ כדור הארץ, גם לי מגיע, ואם הוא רוצה אישה שהיא גם מרוצה וגם מגשימה קצת את עצמה והיכולות שלה ושתרגיש טוב ובלי שכל יום לפחות שני אנשים ישאלו אותה אם היא בהריון, אז הוא חייב קצת לשחרר אותי. כי בשעה 20.00 אני כבר גמורה ואין לי כוח להליכות. אז יש פעמיים בשבוע שאני הולכת לפילטיס וכל היתר הליכות. אבל בשביל זה הוא חייב לפרגן ולפנות אותי לזה. והבעל המקסים שלי, הסכים איתי הבין ואכן הוא מאפשר לי עד כמה שניתן.

candy77091

New member
כפי שאני תמיד אומרת.

כנות,מילים הם המפתח להכל.כן אני מכירה את התופעה ,אין לי זמן כולם אומרים ככה.זה עניין של כפי שאמרת מעגל מרוב המרוץ של הסיבוב הזה את אפילו לא עוצרת לחשוב רגע..

../images/Emo207.gif אני מרגישה שהזדקנתי ../images/Emo122.gif

מעין לא בקיטנה. היא איתי בבית. כל יום אנחנו עושות משהו - בריכה, יצירה, משחקים ופעם בשבוע יוצאות מן הישוב ליום של כיף. אתמול יצאנו ליום של כיף. התחלנו את הבוקר בסינמה סיטי - סרט והמשכנו להפתעה שעשיתי עבור מעין - לונה פארק ! בין לבין טיילנו שעה ומשהו בפארק הירקון עד שהלונה פארק ייפתח בארבע. יצאנו מהבית בשעה 11 לערך וחזרנו כמעט בשעה 21. חזרתי מותשת, עייפה, גמורה, לא זוכרת איך קוראים לי בכלל. שתהיה בריאה מעין שלי כמה אנרגיות ואני ? מרגישה כזו זקנה !! התעייפתי כל כך :( היה יום כיפי ומהנה במיוחד אבל כל כך מתיששששששששש

זה לא הזיקנה... זה היה אפילו מתיש

אותי ואני לכאורה צעירה.... אתמול עשיתי בייביסיטר משמונה וחצי עד חמש רצוף, והילדה ממש התישה אותי ואפילו לא יצאנו מהבית כי היא לא רצתה ללכת לגן שעשועים אבל כל הריצות אחריה וההעסקה שלה כי אני שונאת לתקוע ילדים מול טלויזיה...

חשוב כל כך במערכת יחסים, למצוא את

הזמן האישי לכל אחד בנפרד. הפרגון ההדדי הזה הוא נפלא ואני שמחה בשבילך

נפלא שמצאתם את הדברים שלכם

של לעשות לבד ולהיות בספייס שהוא רק זמן שלכם, ללא קשר לזוגיות
אני מאוד אוהבת אצלי ואצל החבר שאנחנו לא רק ביחד, אלא גם יוצאים עם חברים כל אחד עם שלו וגם ביחד, ועושים דברים גם בנפרד. לא מזמן הוא אמר לי שהוא ממש אוהב אצלי שאני עצמאית ולא חייבת אותו צמוד אליי כל הזמן ושיילך איתי לכל מקום, אלא שאני יוצאת עם חברות, ידידים וכו'...

למעלה