יש פה משהו?

Chloe

New member
ז´תומרת על התמונות של ג´ואי

אבל איך אפשר לא לאהוב אותו

לאנה

New member
אני רוצה להודיע שכרגע אני בקבר:

שרשור מזעזע, פשוט מזעזע. אין לי שום דבר נגד קייטי הולמס, אבל ג´ואי....., שמישהו יחזיק אותי! אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה! זאת הייתה צעקה. והוא לא נראה כמו בת! *בוכה**ממשיכה לבכות**עדיין בוכה**דופקת את הראש במקלדת**הולכת לשבור משהו*
.....

LillipooT

New member
חח לאנה !!

דבר ראשון.. חחחחח דבר שני.. בא לך לעשות פיק או משהו ?!

מה הבעיה עם ג´ואי?

דווקא בפרקים האחרונים היא ממש אחלה. היא השתנתה בעונה הזאת לדעתי לטובה.

LillipooT

New member
יקירתי.. ../images/Emo25.gif

אניא והבת את ג´ואי.. מתה עליה.. ואני הייתי עסוקה בחודשים האחרונים להגן על הילדה מפני כל מי שאמר שהוא שונא אותה... אני פשוט עדיין קצת בשוק מהפרק.. היא חושבת שלשבור לבבות של אנשים זה בסדר.. וזה לא ממש ככה. וכן, היא השתנתה נורא ולטובה!! אני אוהבת את ג´ואי החדשה. אבל היא פספסה..ובגדול.. וצ´ארלי.. צ´ארלי מושלם! חח.. לא יודעת, אהבתי אותו תמיד.. גם כשהוא היה עם ג´ן.. אב בפרקים שיבואו.. היחס שלו לג´ואי פשוט גורם לי להעריץ אותו יותר.

לאנה

New member
פתאום?!, פ-ת-א-ו-ם?!

אני חושבת שעיני מטעות אותי, חשבתי שמישהו אשכרה אמר שפתאום התחלתי לאהוב את צ´ארלי. אנשים אתם קורעים אותי, באמת, מריצים פה קטעים, משהו משהו, ובדיחות בכלל.....

hadas555

New member
לאנה:

מה את מנסה להגיד שמה שהכנתי לא היה יפה? נעלבתי קשות

LillipooT

New member
אני לא חושבת שזה מה

שהיא נסתה להגיד..ממ.. היא שוט לא סובלת את ג´ואי כרגע..

לאנה

New member
טוטאלי נוט!

מה שהכנת נורא יפה, קייטי הולמס מהממת, אבל ג´ואי..... *תוקעת עוד עפרון בבובת הוודו*

LillipooT

New member
חח אוי אוי מה עשיתי?!

גרמתי לכולם לשנוא את ג´ואיייייייייי :(

יופי לי...

עכשיו את צריכה להגיד לכולם כמה שהיא יפה ומוכשרת עד שכ-ו-ל-ם יאהבו אותה בחזרה... קדימה לעבודה.

LillipooT

New member
../images/Emo41.gif התנצלות פומבית ../images/Emo41.gif

אנשים.. חביביי.. חביבותיי.. אל נא תאשימו את ג´ואי, או את קייטי הולמס בדברים שלא בשליטתה! תאשימו את התסריטאים !!

Chloe

New member
אל תאשימי את עצמך

תאשימי את המפיקים ה-
ים האלו

לאנה

New member
../images/Emo10.gif

*נושמת עמוק**לא נרגעת**הולכת להרביץ לאח שלה**מתחרטת, הוא בכל זאת ישן**מחליטה להתעלל בבובה ג´ואי**מתעללת**חשה תחושת סיפוק**נזכרת בצ´ארלי**
*

למעלה