יש פה משהו?

LillipooT

New member
לאנה.. יקירתי..

גם כשהוא יעזוב.. אנחנו לא נשקוט ונציב את הפורום בשטויות עליו! ותשמחי על ה-WB .. אני מאמינה שהם גילו כבר את הפוטנציאל הרב שלו!

לאנה

New member
הלוואי!

וברור שהוא ישאר פה גם אחרי שהדמות תעלם. תראי מה קרה לטריסטן.....

אוקיי אז כולם סולחים

לג´ואי האומללה ואוהבים אותה בחזרה? חוץ מלאנה כמובן כי נראה שפה המקרה אבוד...

אנשימים (אנשימים, אנשימים, אנשימים,

כל הזמן.. מה הבעיה שלי? הו וול
), רציתי להבהיר את עמדתי: (ג´ואי ט´ינג) אממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ אה,
. טוב, את ג´ואי אהבתי בעונה הראשונה. כלומר אהבתי, יותר מכולם. קשה להאמין.... אניהוו, לקראת העונה השנייה החלטתי שג´ואי איז גוינג דאון (בייבי!), ובערך מהעונה השלישית הפסקתי לראות, לא שזה קשור. בכל מקרה, אני, אמ, *לא מחבבת* את ג´ואי, כלומר בכלל, אבל למדתי לשבול אותה בגלל שאם צ´רלי יכול, אז גם אני. והוא גם הסיבה שאני רואה עכשיו אז...
בכל אופן, מאז עדכונה שובר הלב מלי (שבכל זאת תודה, אני מתכוננת נפשית) אני שונאת אותה שוב! אךךךךךךךךךךךךךךךךך! (זה היה ughhhhhhh!) בכל אופן, כל הקטע של ´אני אוהבת את קייטי וג´ואי וזה אשמת המפיקים´ - אם זה אשמת המפיקים, אז זה כאילו אשמת ג´ואי, הדמות. מישהו קלט אותי? לאנה, תסבירי אותי אני עייפה!!!!!!!!!!!!!!!! (האם תאומתי הבינה אותי...?)

LillipooT

New member
חח הבנתי אותך :)

דבר ראשון! לא ראית את העונה השלישית?! והרביעית?! מה זה אמור להביע?!?! *לי מכינה את השוט ומעיימת להשתמש בו בכל רגע!* אני דווקא נורא אהבתי את ג´ואי העונה..נורא השתפרה.. אני עדיין אוהבת אותה. כעקרון אפשר להאשים את צ´אד על כל העניין הזה! כן..כן.. (הי! בלי מכות!) הוא הרי לא רצה להמשיך ובגלל זה נאלצו להעיף אותו ובגלל זה הפיקים הכריחו את ג´ואי להיות הרעה ולהעיף אותו..

אמממממממממממממממממממ

ראיתי כלומר פרק פה פרק שם לא התעמקתי... *נסקלת קשות על ידי חברי הפורום* כן, היא ק-צ-ת השתפרה, העניין עם הפה עדיין מעצבן אותי. ולמה אמרו לי פה על הקטע של ג´ס עם הפה? אויש, זה מעצבן......... אבל לא נורא
באמת? זה הוא שרצה ללכת? ברור!!!!!!!!!! מי ירצה שצ´אד יילך?!?!!? הא! חחחח..... את פה, לי?

LillipooT

New member
חחחחח

אני פה.. והם באמת לא רוצים שהוא ילך.. בגלל זה נלחמים עליו ממש ברגעים אלו! חח.. ואני אמרתי על הפב של ג´ס..חח.. זה בדיוק אותו הדבר ואף אחד לא העיר לו..! רק על ג´ואי המסכנה! וכדאי לך לראות את עונות 3,4 .. אחלה עונות!

../images/Emo13.gif

לא היה לי רעיון לכותרת... אניווי, באמת? נלחמים עליו? ברור!!!!!!!!!! יש הרבה על מה להלחם! *מבט חולמני* איזה מתוק.... גם בגילמור רצו אותו, אבל הוא ערק לדוסון. אני יודעת! עד שאמרת לא שמתי לב (הקטע עם ג´ס), ועכשיו זה כזה... אה! וזה בערך בין הדברים היחידים שאני לא אוהבת אצלו. אבל אצלה, רק בעונה האחרונה, זה כל כך מחמיר! וזה שהשביל בשיער שלה לא באמצע לפעמים, לא עוזר. זוכרים בפרק לפני הפרק עם הזה ששדד אותה? אז ממש בסוף כשהיא פגעה עם הכדור שלג בתמרור (WTF?!?!) אז היא עשתה כזה "יי!" וחייכה, וזה כבר היה ממש מוגזם... זאת רק אני או שמישהו אחר שם לב לזה?

LillipooT

New member
חח איזה חיוך יפה!

שמתי לב ל "יי" המוזר הזה...... אבל החיוך עד-כדי-כך מפריע?! ממ.. כל אחד והמוגבלויות שלו! וכן.. רבים עליו.. והוא לא מגיב לאף אחד מהצדדים בינתיים..ממ.. כעקרון, אני מעדיפה את צ´ארלי יותר. גם עם צ´ארלי יש יותר מה לעשות. עם טריסטן אין.. איך בדיוק יחזירו אותו?! יהי ג´ס-דין-טריסטן.. זה יותר מדי. תודו! :))

אני יודעת מה הם צריכים לעשות!

להעיף את דין וג´ס וזהו! רק טריסטן!!! לא צריך אף אחד אחר!!! חחח....
את יודעת ש*ספוילר!*בעונה השלישית יהיו אחרי רורי.. אמ, דין, ג´ס, יש איזה בחור חדש בבית ספר שלה, והיה עוד מישהו... נו... אמרו 4... בכל אופן, ואוו! לא הגזמנו ט-י-פ-ה? ולי, מאיפה את יודעת את כל זה? חשפי את מקורותייך!

LillipooT

New member
חח רק ט-י-פ-ה

ומקורות...מממ..שאלה טובה. שואלים אותי מאיפה אני יודעת דברים ואני לא יודעת באמת..חחח.. יש את האתר הרשמי.. ששם כתובים דברים. ואני מסתכלת בכל מני פורומים בארה"ב וזה.. אני גם "רודפת" אחרי מידע בגלל האתר שלי.. וכשרודפים.. מצליחים! חוץ מזה.. שמה שאני יודעת..רשום באתר שלי. אז מי שנכנס...... יודע בדיוק כמוני

הווווו... *nodding* הבנתי...

איזה חמוד הוא.. ברור שכולם רוצים אותו............................. עכשיו, מישהו יכול להסביר לי מה הקטע עם הכדור שלג והתמרור?!?! אחרי שנגמר הפרק כזה ישבתי על המיטה שלי ובהיתי בטלוויזיה במבט מבולבל עד מאוד. הייתי כזה WTF?! יש איזה היסטוריה במחלקה הזאת? אה? *מיכל מבולבלת מאוד*

LillipooT

New member
מממ..הקטע הוא..

הפרק נגמר ככה ואז הפרק הבא מתחיל מאותה נקודה.. אז הם הראו בסוף שהיא נמצאת לבד באיזו סמטה או מה שזה לא יהיה.. זה היה די מיותר.. אבל זה בטח היה אמור להראות שהיא שמחה שהיא סוף סוף עשתה מה שהיא באמת רצתה..ממ..היא לא פחדה או משהו. כי היא נשקה את הפרופסור..מממ..

הרשו לי לגחך!

חחחחחח.... איזה... אמ... מיוחדים! הייתי מבינה אם, אני יודעת מה, באיזה עונה אחרת היה להם איזה סיפור עם זה, אני יודעת מה שתמיד בשלג הם עשו את זה או שטויות אבל סתם ככה? "יי!!" סליחה... זה פשוט... סליחה... סולחים?

למעלה