יש פה מישהו ???

T a u r u s

New member
איזה קטע...

התלבטתי אם לכתוב "הבעה" או "הגהה" ויצא לי "הגעה"
האם, לא אני מכיר מספיק את הדקדוק הפורטוגזי, אבל מצאתי דימיון מסויים בין רוסית וספרדית: בואנוס נוצ'ס = ספוקוינוי נוצ'י...

Drunk Bullet

New member
אני לחצי השעה הקרובה

אפטר ראשון בקורס חובשים, מחר מבחן בברה"צ עם סבירות למבחן נוסף כללי (אלא אם כן הוא יהיה ביום שישי לפני היציאה הבייתה). כנראה חטפתי שעות ביציאה כי תרמתי דם ואיחרתי לתורנות מטבח בשבוע התורנויות שעבר. היום הספקתי לקפוץ לבה"ד 16 (פלח"צ) ולבקר חברים, למפקדה שלי ברמלה עוד לא יצא לי להגיע, חבל. אני עייף.

eMiFrEaK

New member
../images/Emo13.gif

נו אז דבר, ספר... איזה קורס אתה???איך הולך בינתיים??

Drunk Bullet

New member
קורס "אמרי" - תגיות ירוקות לבנות

זה מפקד צעיר, בטח הקורס הראשון שלו. הסמל בסדר, המפקדים מוזרים - לכיתה שלי יש מפקד מצוין, ויש עוד מפקד טוב אבל השניים האחרים מוזרים - אחד שחושב שהוא נמצא שניה לפני הסתערות על מחבלים - לפני הבו"ם הוא נתן נאום כזה נואש בנסיון להחדיר רעל, עד שזה נשמע פאתטי להחריד. ומפקד נוסף שמתיימר להיות רציני כל הזמן, אבל קלטתי אותו נקרע מצחוק כשהייתי תורן מטבח, כי על הכובע שלי היה כתוב "עדיף להיות מטרה במטווח, מאשר להיות תורן מטבח" ועל הצד השני "איפה אתה אפריל 08'?". בסה"כ הולך לי טוב עד עכשיו, היו 4 מבחנים, בשלושה קיבלתי ציונים גבוהים ואת הרביעי עוד לא החזירו (היה קל, ברה"צ). ואם כבר ברה"צ, המדריכה שלנו פשוט מצויינת. אגב, בה"ד 10 מקום קטן - פגשתי שם 3 בחורות שלא ראיתי מאז היסודי. ואם כבר בחורות, אז יש ריכוז גבוה של בחורות יפות בקורס עם התגיות האדומות-כחולות ובקורס של הסייעות (אני מכנה אותן Zubachistki
). ולהבדיל מרבים אחרים, אני לא אוהב את הבה"ד, גדול מדי ומזכיר לי את אוניברסטית ת"א. הנחמה היחידה זה התוכים הרבים שמעופפים להם בכל מקום (גרמו לי להנות בשמירה בש.ג בבוקר יום שבת). איזה קורס את? אה, ועוד משהו משעשע - הקורס שלי מורכב מחיילים מנ.מ (ח"א) וחיילים מהנדסה קרבית - מה שאומר שבמסדרים הקורס מורכב מכומתות אפורות בהירות ואפורות כהות בלבד, כשרק אני עומד עם כומתה כתומה כמו איזה פרוז'קטור (אנשים מקורסים אחרים כבר התחילו לזהות אותי בתור "פיקוד העורף"). מחר מתחיל שבוע רביעי..

eMiFrEaK

New member
יואווווו..=))

אז אתה מ"אמרי".. ואכן כן.. הוא צעיר, זה הקורס הראשון שלו.. אמרי יונתן ושירן עשו את ההכנה ביחד ועכשיו זה הקורסים הראשונים שלהם=) אני מקורס "נלי" כבוד..! כרגע אנחנו הקורס הוותיק בבה"ד חח מוזר להגיד את זה..ומתחילים להכנס לאס"ק כבר,שבוע 10 לא בא בקלות.
מדריכות ברה"צ הוכשרו בכוונה לזה-להיות חמודות חח כי עד עכשיו נתקלתי רק באחת מעצבנת.. איך קוראים למדריכה שלך? ואגב.. עברתי מבדקי הדרכה השבוע אז יש מצב גדול שאני נשארת להדרכה בסוףהקורס
עכשיו כשאמרת לי פיקוד העורף אני אחפש אותך לפי הכומתה כי באמת שמתי לב שרובכם זה הנדסה...שיהיה המון בהצלחה השבוע..!! וחכה קצת, הכייף האמיתי של הקורס מתחיל רק לקראת שבוע 5..

eMiFrEaK

New member
אגבבבב..

לא זכור לי קורס שהתגיות שלו זה אדום כחול. יש אותנו שזה אדום שחור ויש את קורס "שירן" שזה סגול לבן. וכמובן ה"רוסיות שיניים" שזה אדום.

Drunk Bullet

New member
אז כנראה שזה אדום שחור ולא כחול

למדריכת ברה"צ שלי קוראים רביטל. אגב, מי מהקורס שלכם אם זה אכן אדום שחור, (אחת שמזכירה את ליב טיילור) סגרה את יום העצמאות כשכולם קיבלו חופש? (לי ולעוד כמה היה לפחות במה להתנחם כשהיינו במטבח עם אליהו ושאר החבר'ה בעצמאות
). אגב, גם בלי הכומתה אפשר לזהות אותי כשאני על ב', אני בערך האדם השבוז ביותר בקורס שלנו, ככה זה כשמגיעים מתפקיד הדרכה לקורס ומצייתים לרב"טים.. ודבר אחרון, לפני כמה ימים כשתרגלנו לחץ ישיר ועקיף, עברו בראשי מחשבות על תביעת צה"ל בגין גרימת עקרות..זה היה בערך כשמדריך הכיתה שלי החליט להדגים עלי נק' לחץ באיזור המפשעה
, ואח"כ הוא עוד "עזר" לחייל שהתאמן איתי, להניח ח.ע על השוק..לפחות בתרגול הח.ע הרוסי הוא לא התערב.. ומשום מה, הדרכה בבה"ד 10 נראה לי אחד הדברים המשעממים ביותר (לא בגלל הלימודים העיוניים, אין לי בעיה עם זה), פשוט בהשוואה להדרכה בבה"ד 16 זה נראה די עלוב. עד מתי חמישיות ויצ"לים?!?!

eMiFrEaK

New member
../images/Emo6.gif

חחח לירון שלי...כן, היא ממש דומה לה..אחלה בחורה=) אין מה לעשות, ח.ע זה ח.ע
חכה תגיע לבוחן ראשון ותתבקש לעשות זאת על אמת ואז עוד לחכות 10 דקות שמדריכה תועיל בטובה לבוא ולבדוק. ביקשתי הדרכת טראומה שזה בעיקר עבודה עם רופאים ופראמדיקים- לא יכול להיות יותר טוב מזה . למרות שכנראה ישימו אותי בענף חובשים כי משום מה אנשים חושבים שמתאים לי לפקד..=\ ואין לך מושגגגג עד כמה הם הזויים כולם..!!כל המדריכים מחורפנים שם, חכה תגיע לציר ניתוחים ותראה עד כמה הם דפוקים בראש חחחח ההכנה להדרכה היא מדהימה וההדרכה עוד יותר =) רביטל היא פשוט הכי טובה! היא גם המדריכה שלי.. :)

Drunk Bullet

New member
לירון הזאת..

אם היית רואה אותי ועוד שניים ביום העצמאות במטבח, היית נשפכת מצחוק. בדרך כלל היינו מסתובבים שם שבוזים רצח ומוכנים להרוג אחד את השני מרוב שנאה למטבח, ואיך שהיא הייתה נכנסת היית רואה 3 חיילים מאושרים, מסתובבים עם חיוכים מפגרים. בערב יום העצמאות היה הכי קורע, כמעט הלכנו מכות בינינו כדי להגיש את האוכל לשולחנות, בסוף כשכבר לא היה מה להגיש, שמתי לחם וקנקן פטל על המגש ורצתי להגיש תוך כדי צעקות אימה מאליהו ("מנאייק קטן, מה אתה עושה?!"). וכן, כולם שם פסיכים שעושים פוזה של רציניים, אתמול כשהלכתי להחתים מפקדים (קיבלתי 3 שעות כי איחרתי לתורנות מטבח, בגלל תרומת דם), הייתה בענף מוזיקה רועשת ואיזה מדריכה רקדה עם מטאטא. ואיזה פלצנות רצה בבסיס הזה, בגלל מסדר ממ"ג עלוב, עלינו על א', כולה רס"ן(!!), אחרי ששיחקתי כדורגל עם סא"לים בבה"ד 16, הכל נראה מגוחך בבה"ד 10.

SpyKid

New member
משהו משעשע שנתקלתי בו במהלך

לימודיי לקראת המתכונת בתנ"ך שתתקיים בעוד 6 שעות: שרשור – זהו אמצעי אמנותי מקובל בספרות הקדומה. סדר הפעולות בחטא הוא : נחש - אישה – אדם. סדר הפעולות בחקירה הוא הפוך: אדם – אישה – נחש. סדר העונשים שמטיל אלוהים על גיבורי הסיפור הוא שוב הפוך: נחש – אישה – אדם. סדר זה המתהפך מדי שורה, כאשר החוליה האחרונה בשורה הופכת לראשונה בשורה שלאחריה נקרא שרשור. ואם אתם שואלים את עצמכם מה אני עושה פה בשעה כזאת כשיש לי מתכונת בבוקר, התשובה בגוף השאלה
(ככה זה כשמתעצלים ללמוד עד לרגע האחרון...)

SpyKid

New member
ועוד משהו משעשע,

(נחמד לקרוא את הסיכומים של המורה הזה בזכות ההערות האישיות שהוא מכניס לתוכם): "יש לנו כאן דוגמא יפה כיצד מסתבכים הפרשנים המסורתיים בניסיונם להסביר בצורה לוגית-הלכתית עניין שיש לו אך ורק הסבר ספרותי. הרי קין והבל לא היו יהודים כלל, ולא צריך להכיל עליהם את דיני הקרבנות שהיו נהוגים אלפי שנים מאוחר יותר. (יש כאן רמז לזמן הכתיבה המאוחר של הסיפור!)" הפרשנים באמת מסתבכים יותר מדי. יש בפרקים מאוחרים יותר פרשנויות שלעניות דעתי צריך להיות פסיכי לגמרי כדי לחשוב עליהן (אלה שנבחנים בבגרות בתנ"ך השנה אולי יבינו למה אני מתכוונת).

SpyKid

New member
אוקיי, עוד משהו משעשע -

(נלקח מתוך דף מושגים): קריטריונים להכנסת ספר לתנ"ך: 1. רוח אמונה 2. קדום 3.ללא סתירות
! (לא זכור לי פרק אחד שלמדנו, שלא היו בו סתירות).

SpyKid

New member
טוב, נראה לי שאלך לישון ../images/Emo29.gif

זאת הפעם הראשונה שאני לומדת עד שעות כאלה, בדרך כלל ב-8 בערב כבר אין לי כוח להתרכז... נבחן את יעילות השיטה מחר במתכונת (נשאר רק להתפלל למפלצת הספגטי המעופפת שהשאלות לא יהיו נוראיות).

למעלה