יש פה מישהו ???
S SpyKid New member 10/5/06 #2 Si, yo estoy aqui Да, я здесь yes, I'm here כן, הנני כאן (בדקות האחרונות עסקתי בהתקנת שפות נוספות במקלדת. סוף סוף אפשר להקליד את האות ñ ואת האותיות היווניות φλσιβλκασ בלי לחפש אותן בכל מיני מקומות... אבל לצערי אין בחבילה הזאת אספרנטו ויפנית )
Si, yo estoy aqui Да, я здесь yes, I'm here כן, הנני כאן (בדקות האחרונות עסקתי בהתקנת שפות נוספות במקלדת. סוף סוף אפשר להקליד את האות ñ ואת האותיות היווניות φλσιβλκασ בלי לחפש אותן בכל מיני מקומות... אבל לצערי אין בחבילה הזאת אספרנטו ויפנית )
S SpyKid New member 10/5/06 #4 Estoy una chica, no soy hombre... y si, se puede decir que se español אההה עכשיו כשאני רוצה לכתוב את הקוד של הסמיילי האות ñ מופיעה אוטומטית
Estoy una chica, no soy hombre... y si, se puede decir que se español אההה עכשיו כשאני רוצה לכתוב את הקוד של הסמיילי האות ñ מופיעה אוטומטית
D DeAth ScrEaM New member 11/5/06 #10 אההה!!! מה נסגר? חחחחחחח... שונאת את כל השפות האלה :| חוץ מפורטוגזית ספרדית דומה לסינית.. חחחחח... *עד כאן בפינה הילדותית והסתומה של יאנה, תודה שהייתם איתנו!*
אההה!!! מה נסגר? חחחחחחח... שונאת את כל השפות האלה :| חוץ מפורטוגזית ספרדית דומה לסינית.. חחחחח... *עד כאן בפינה הילדותית והסתומה של יאנה, תודה שהייתם איתנו!*
G goblinit12 New member 11/5/06 #13 ראסמי!!!!!! פורטוגזית זאת השפה הכי שולטת!!!! התחלתי ללמוד פורטוגזית
J Janem New member 11/5/06 #16 אם כבר שפות... אני חושב שאין על איטלקית בקטע של שירה ורומנטיקה, פשוט שפה ששרה את עצמה... ומשום מה אני גם אוהב טורקית וסרבית, כי הן פשוט מצחיקות כאלה, לא יודע... P:
אם כבר שפות... אני חושב שאין על איטלקית בקטע של שירה ורומנטיקה, פשוט שפה ששרה את עצמה... ומשום מה אני גם אוהב טורקית וסרבית, כי הן פשוט מצחיקות כאלה, לא יודע... P:
G goblinit12 New member 11/5/06 #25 חח חוץ מגרמנית איטלקית זאת השפה שאני הכי שונאת=) לא יודע למה אפילו... היא פשוט מעצבנת אותי!