יש פה מישהו??

יש פה מישהו??

אם כן אז שיגיד גיד גידדדדדד: לולולולולו! חח סתם משעמםםם לייייייי מה קורה לכם???? איפה אתםםםםם???? מישהו ??

טוב כניראה שאין פה אף אחד....

לא משנה... טוב אני זזתי לבריכה... כן כן שחייה לילית!! אחלה של דבר!!! אז שיהיה לכולכם לילה טוב אני אחזור ככה ב- 23:00 בה ביי LOVE YOU ALL מעייןןןןן

היה כייף ../images/Emo13.gif !

רק עכשיו חזרתייייי! היה סבבה הייתי עם כמה חברים שלי היו צחוקים ודחקות באמת היה כייףףףףףףף! תודה ששאלת...

איפה אתם ???

מי נימצא פה כרגע?? תצילו אותי מהשיעמום הנוראאאאאאאאאאאאאאא הא?????? הא????? הא????????????? משעמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!! חחחחחחחח (אני תחת השפעה של הכלוך-מהבריכה)... נא לא להתייחססססססססס

חן (בן)

New member
מקווה שניהנת, רוצה לדבר???? אבל

תעני לי מהר כי אני עוד חצי שעה הולך לישון

hadarosh16

New member
מעיין את פה?????????..

ואגב תיזהרי אני אתפוס אותך בסוף!!!!!!!1 כדי לך לברוח... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתה עלייך הדרו´ש..

hadarosh16

New member
היי עדידו´ששששששששששששששש

אצלי בסדר.. אח שלי חזר מחו"ל(הודו)... כמובן אחרי שהאחיין שלי חזר... בקיצור נסעתי לשדה התעופה וחיכינו לו לפחות שעה!!!!!!!! נשבעת לך אני כבר הייתי על קוצים!!!!!! בסוף ראיתי אותו!!!!!! החמוד הרים אותי כמו שלא הרימו אותי בחיים! נשבעת לך!!! אין כמו האחים שלי!!!!!!!!!!!!!(חחחחחחחחחחח אני יודעת שזה לא המקום לרשום דברים כאלה אבל תנו לי).... LOVE YOU הדרו´ש..

charmingirl

New member
אני שונאת את השדה תעופה!

כי מחכים שנים עד שיוצאים משם! זה מעצבן לאללה! אחותי עכשיו בתיאלנד או נפאל..... היא רק טסה החודש.... love you 4ever! עדי- שנראה לה שהיא הולכת לישון..

hadarosh16

New member
חחחחחחחחחחחח...

גם אני שונאת לחכות המון זמן אבל היה שווה!!!!!!!! אח שלי חזר!!!!! אחרי כמעט חודש!!!!! שלא היה בארץ!!!!!!!!! מתי אחותך חוזרת?!?! בואי הנה!!!!!!!!!!!!! עדידס!!!!!!!!!!!! תיזהרי את לא הולכת לישון! אני יתפוס אותך חחחחחחחחחחחח כמו שרשמתי למעיין!!!!!! ככה נוטשים אותי?!?! רעההההההההההה סתאאאאאאםםםםםם~~~~~~~~!!!!!!!!!!!! מתה עלייך!!!!! תמיד! הדרו´ש....

charmingirl

New member
לא תצליחי!!

אחותי חוזרת עודדדד הרבה זמןןןןןן ו...אני מתחילה להיות עיפה!!! חולה עלייך! עדי

"עדי-שניראה לה שהיא הולכת לישון" ?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרסת אותי..... כמעט התעלפתי!

charmingirl

New member
אכן כן!!

התלבטתי אם ללכת לישון או לא... אבל נראה לי שאני אלך..... לאו יו, עדי- שעשתה את ההחלטה שלה בלי חבר טלפוני!

hadarosh16

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"לא תצליחי" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי מצחוק!!!!!!!!!!! עלק אני לא אצליח! חכי חכי אני עוד אפתיע אותך!!!!!!!! מבטיחה! LOVE YOU הדרו´ש.... נ.ב:לילה טוב וחלומות פז יפת(המבין יבין)... מתה עלייך!

למעלה