יש פה מישהו??

charmingirl

New member
את עוד תראי ../images/Emo1.gif

ולא רוצה לחלום על פז יפת.... אם הוא מכוער?!?!? את לא יודעת.. לא אין תמונה איפה שכולם נמצאים
ובינתים אני מעדיפה לחלום על י´. שיקרה משהו! לילה טוב גם לך.... לאו יו עדי

hadarosh16

New member
חחחחחח מה אני עוד אראה?!

פז יפת לא מכוער הוא חמוד לאללה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ראיתי תמונה שלו במעריב לנוער!!!!!!!!!!!! חוץ מזה שאבוד לך הוא שלי!!!!!!!!!!!!! ורק שלי!
אמ.... עדידס!!!!!!! את רוצה לספר לי משהו?! מי זה י´?! מחר את מספרת לי!!!!!!!!!!!!!! אל תשכחי! מתה עלייך עד קצה העולם ובחזרה...(בטוח).. הדרו´ש..

charmingirl

New member
שאת לא תתפסי אותי

ומתי תמונה של פז הייתה במעריב לנוער???????????? וי´ זה מי שסיפרתי לך אתמול שאני דלוקה עליו.... יאללה חולה עלייך עדי... והפעם אני הולכת למיטה אז לא תהיה תגובה!!

hadarosh16

New member
........

הייתה תמונה של פז לפני איזה חודש(לא זוכרת בדיוק)... אה הבנתי מי זה י´(ה.... שהיה ב.... הבנתי) חחחחחחחחח אני מקווה שאת הבנת מה רמזתי... מתה עלייך! נדבר מחר כבר(יום שלישי)... הדרו´ש..

charmingirl

New member
כן... ה.... שהיה ב.... חחח...

אני לא בטוחה שאני אהיה בערב, כי אמא עצבנית על זה שאני מתחילה לקום ב13:00 וב14:00.... אז היא רוצה שהמחשב יהיה סגור מתי שהיא הולכת לישון שזה בשעה 10 או 11...
ודווקא היום רציתי לשמוע את התוכנית של ימית.. ימית ממש ממש מתוקה!! love u!! עדי

טוב בננות....

גם אני זזתי לייייי..... העייפות נחתה עליי ככה פתאום... (איזה עייפות ואיזה עמה... אמא שלי בקריזה).. חיחיחיחי.. ניתראה מחר... אגב יש עכשיו שירים פצצות ב-100fm ברגע זה יש את השיר קיצ´י קיצ´י יא יא עמהההההההההה!! מתה על השיר הזה... חחחחחחח לילה טוב לכםםםםםםם צ´או צ´או

אויש שיט תפסת אותי....

יאללה איך ידעת שאני אתחבא מתחת לניאגרה ?? גדול אחותי גדול!! חחחחח אני יודעת איך... נכון בגלל שהורדתי את המים לאחר ש... נו את יודעת... ***** בואי נגיד ככה... כבר אין לי עצירות.. חיחיחיחי אגב כל זה נובע מהשיעמוםםםםםםםםםםםםםם!!! חחחחחחחחח מעיין המג´וננהההההה נהה נהההה נהההההה

hadarosh16

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אמרתי לך!!!!!!!!!!!! ידעתי שאני אתפוס אותך בסוף!!!!! יא משועממת שלי!!!!!!!! מתה עלייך!!!!!! נדבר הדרו´ש...

למעלה