יש פה מישהו???...

painapple

New member
ששששששששששש!../images/Emo79.gif

לא. זה סוד.|סוד| "ורק אבא של עדי (כן! זה השם שלך!! כן!!!!!!!!!!) הוא מין אחד כזה גיבור שנותן לה להרגיש שזה בסדר.." ואפילו לחצתי לו תיד

Ez sLeeP

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאהמממ!

דידו'ש שלי!!!! חזרת!! "כמה טוב שחזרת הביתה.." אז קניתן כרטיסים כבר? תדברי איתי! לא רק אני צריך להתקשר, אגב. :) ו...טוב, אין לי מה לומר. ענברי, תמשיכי לצטט, זה עושה לי טוב.. :) "תלתלים, תלתלים.. וכמה זה טוב.. שאוספים ורואים את המצח.. בעיניים האלו - יש משהו נשבר מבפנים.."

painapple

New member
פספסתי אותך בכמה.. שעות! דאמ!

מזתומרת איך?? רכבת! אין רכבת לכל הארץ בערך? ואז נחזור הביתה! של מישהו.. ברגל! מפות! .)

*superstar*

New member
קר לי כמו המוות. ויש לי סיפור!!!

אני בטרואמה מהשיעור נהיגה האחרון שלי אתמול
עשיתי חניה, שמאלית, ברוורס, בירידה די רצינית.. אני נכנסת לי בסבבה למקום שלי מתיישרת והכל, פתאום! המורה שלי אומרת לי ללכת טייפה אחורה.. אישית, היה לי מאוד נחמד איפה שהייתי.. לא היה צורך, בחיי! טוב, אני זזה ממש ממש טיפה.. איך שאני באה לעצור... בום\ אזעקות מתחילות לצפצף, תלימדה נכנסת להיסטריה, מורה מנסה להרגיע תלמידה, תלמידה לא מוכנה לזוז מאיפה שהיא נמצאת מרוב הלם. היה נחמד! חבל מאוד שפיספסתם את כל זה

painapple

New member
שיט. יש לזה אייקון. גם. ../images/Emo93.gif

עבד? וחבל שלא הייתי שם.. איך נתת לי לרדת מהאוטו איך!!

חחחחחחחחחח.....

ואיי אני יושבת מול המחשב ונקרעת מכל שטות... דייייי אני עייפה מידי!! חחחח..

*superstar*

New member
שטות?? לא שטות!! זה מצחיק על אמת!!!

וענברוש... רציתי שתשארי... אבל לא. יותר חשוב לך המקום הזה מאשר אני. סבבה. רק תבקשי טרמפ. רק תבקשי.

painapple

New member
אוי! לא הבנתי תהודעה שלך נכון!

*מפסיקה להנהן* אז לא הבנתי איזה מקום יותר חשוב לי ממך.. ולמה שמקום יהיה לי יותר חשוב ממך? אממ.. מה? וגם ה"רק תבקשי" היה בציניות. אני לא אוהבת ציניות, זה מבלבל

painapple

New member
יוווווווווווווווווווווווווווו../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

איך אין לי מושג על מה את מדברת!!!!!! *ריק, הכל ריק*.

painapple

New member
אני אגיד לך מה יזיק..

כשזה יתקפל. אני לא רוצה שזה יקרה

למעלה