יש פה מישהו???... חזרתי הביתה ומשעמם לי למוות..
P painapple New member 3/1/04 #7 מה...? אבל לא.. חיפשתי אותו!! והכל! רגע.. ננסה שוב.. .. ואם זה לא יעבור אז אולי |גלולה| יעבוד..? אולי? נו, זה עבד?
מה...? אבל לא.. חיפשתי אותו!! והכל! רגע.. ננסה שוב.. .. ואם זה לא יעבור אז אולי |גלולה| יעבוד..? אולי? נו, זה עבד?
P painapple New member 3/1/04 #8 לא עובד!! ../images/Emo7.gif הכדורים נגדי!! כדורים...?? מצאתי כדורים!!!! הרבה הרבה כדורים. בריכת כדורים. שמח.
לא עובד!! ../images/Emo7.gif הכדורים נגדי!! כדורים...?? מצאתי כדורים!!!! הרבה הרבה כדורים. בריכת כדורים. שמח.
P painapple New member 3/1/04 #13 אני לא.. אני.. עייפה. לא לגור קרוב מדי, גם לא יותר מדי רחוווווווווווווווווווק!!! לא להיות תלויה אולי רק לשמוע ולשתוווווווק וכל היופי בעולם בחוברת מפריייייייייייייייייייייז מכשיר אחד שמסבירים לך אבל אותך זה רק מרגיייייייייייז.
אני לא.. אני.. עייפה. לא לגור קרוב מדי, גם לא יותר מדי רחוווווווווווווווווווק!!! לא להיות תלויה אולי רק לשמוע ולשתוווווווק וכל היופי בעולם בחוברת מפריייייייייייייייייייייז מכשיר אחד שמסבירים לך אבל אותך זה רק מרגיייייייייייז.
P painapple New member 3/1/04 #24 הקץ לשוביניזם!! הנפש שלי לא משפיעה פה! אין פה שום היררכיה חברתית!!! הכווווווול טוב!! ורוצה את הרכבת שתביא לי אהבההההההההההההה!!!!!!!
הקץ לשוביניזם!! הנפש שלי לא משפיעה פה! אין פה שום היררכיה חברתית!!! הכווווווול טוב!! ורוצה את הרכבת שתביא לי אהבההההההההההההה!!!!!!!