יש פה מישהו?!? דחוף!!!

מיצי007

New member
צודקת...

נכון.... אבל מי באמת רוצה

shirakl

New member
תכלס לפי התוצאות של הבחינה

מהאתר שנתנו אליו קישור כאן, התשובות שלי נראות לי בסדר גמור
אז אם זו תהיה אחת מהטעויות היחידות שלי, יחד עם מגן 97, נראה לי שאני מסודרת
ובקשר למועד ב' - ממש אין לי בעיה לגשת, כי הרי אנגלית זו לא בגרות שממש צריך להתכונן אליה...

מיצי007

New member
מגן 97../images/Emo35.gif

וואי סבבה לך... אני קיבלתי מגן 90. אני גם אין לי בעיות לעשות עוד בגרות כזאת אבל פשוט אין לי כוח,זה כל כך קרוב לגיוס שלי שזה מבאס.

meital17

New member
טוב, אז הבגרות ניגמרה סוף סוף

אני עשיתי 5 ואני חושבת שהלך דיי בסדר... האנסינים היו כרגיל מעצבנים
, קטע השמיעה היה דפוק אבל לפחות קל (מזגנים?!!)
, הקלוז היה קל לדעתי והחיבורים היו נמרחים....... העיקר שניגמר והלוואי שאף אחד מאיתנו לא יצטרך להתמודד עם חוזר

נזנז

New member
זהו זה כבר מאחורינו

אני עשיתי חמש איזה אנסינים דפוקים משחק יפני, מיזוג אוויר, בדיקת מוצרים כאילו ***what the f אבל די זה נגמר איזה כיף אתם מאמינים די אין יותר אנגלית אין יותר פרזנט סימפל פרוגרסיב וכל ה
הזה

shani yakovian

New member
סיימנו עם אנגלית ../images/Emo6.gif

סוף סוף סיימנו עם הסיוט הזה
אני עשיתי 4 יחידות והלך דווקא די טוב
. העיקר שסיימנו עם זה
שני

amitker

New member
שאלה בקשר ...

יש כבר תשובות לבחינה ואם כן אז איפה ?

shambi

New member
הבנת הנשמע

הרגשתי כזאת מטומטמת! עד היום חשבתי שאת הקטע הנשמע שומעים בקלטת שמביאים לנו. רק לפני הדיבורים של שדרן הרדיו הבנתי שמשדרים את הקטע הזה ברדיו. אני חושבת שהלך לי מצויין... יצאתי עם הרגשה די טובה!

סיכום שלי של המבחן

אני עשיתי 5 יח"ל הסיפור הראשון והשלישי היו מתנה לדעתי כך גם הקלוז קטע השמיעה הסיפור השני-סיוט,חיבורים סיוט. הלך לי מצוין הייתי אומר בסה"כ.

Levos

New member
ואיך לעזזל הם הגיעו לרעיון

שמזגנים חשובים במידה שווה להמצאת החשמל? המזגנים עצמם פועלים על חשמל, וכך גם אךף דברים אחרים. קטע השמיעה היה ממש מטומטם.

yofi tofi

New member
התשובות למי שמחפש

מה שאומר שאני הולכת לעשות חוזר לא נכשל אבל 75-80.. גרוע!!! http://www.yedtichon.co.il/Download/2003Summer/english2205.pdf בבקשה..

../images/Emo51.gif דווקא נראה לי בסדר...

הרוב... כל הנשמע בסדר גמור והשאר דווקא טוב מאוד... מה שידפוק אותי כנראה זה החיבור

tomash1985

New member
היה סבבה!!!!

מקווה שגמרתי עם החרא הזה!!!!! מה היו התשובות????

אני לא מאמין!!!

הכל נכון באנסינים ובשמיעה וגם בקלוז!!!! חוץ מבאנסין השני פספסתי סעיף....עכשיו נותר לחכות רק לתוצאות החיבור אני לא מאמין!!!

tomash1985

New member
איפה ראית את התשובות????

ב-y net אני מוריד וזה מראה לי בשפת גי'בריש לא מבין שם כלום!!! תעזור לי !!!

למעלה