יש לי בגרות עוד פחות משעה ואין לי מושג מה הכללים של מיכתב רישמי. זה לא מסובך להסביר רק מה רושמים מימין למעלה מה רושמים בסוף המיכתב וכאלה. בקיצור אם יש לך מושג אז תודה רבה!!!
כתובת שלך(רחוב+מספר): GANIM STREET 10 עיר+ארץ: TEL AVIV, ISRAEL תאריך: APRIL 4, 2003 MR/MS לאן המכתב מיועד...(חברה, עיתון וכו') כתובת יעד (כמו למעלה... רק לאן שזה מיועד ולא שלך) עיר ומדינה DEAR MR. OR MADAM ומפה נראה לי שאתה יודע איך להמשיך...
והדבר המעצבן הוא שהבחינה ייתה קלה ואני יודע אנגלית מצויין. פשוט לא חילקתי נכון את הזמן והשארתי רק חצי שעה לכתיבת שני הטקסטים. את המכתב הרשמי עוד איכשהו הספקתי, אבל הקטע השני נכתב תוך 7 דקות בלי טיוטה ועם אינספור טעויות. אני הולך לעשות מועד ב'
לא ידעתי כ"כ במבחן איך עושים מכתב רשמי... תכלס עשיתי את זה די טוב חוץ מזה ששכחתי לחתום בסוף המכתב וגם רשמתי את התאריך במקום אחר ממה שצריך... אבל את כל השאר עשיתי... הם בטח לא יורידו על זה הרבה, נכון?
5 נקודות לתוכן, ו5 למבנה... מבנה כולל grammar, spelling ובמקרה הזה גם את הכללים של מכתב רשמי
אז כמה נקודות כבר אפשר להוריד לי מתוך כל זה אם עשיתי הכל נכון חוץ מהמיקום של התאריך והעובדה שלא חתמתי את המכתב? מקסימום 2 נקודות... והאמת שאם אני זוכרת נכון המורה שלי לאנגלית פעם אמרה לנו שעל אי הקפדה על הכללים יורדת נקודה.. אבל אני לא בטוחה בזה בכלל
כי אצלי בביצפר המורה שלי אמרה לי משהו אחר לחלוטין. במגן ירד לי נקודה בכל חיבור.... ופה אני לא יודעת.. ואת צודקת,כך או כך לא יורידו לך כלללל כך הרבה...נקודה וחצי....2... לא יודעת