יש פה מישהו?!? דחוף!!!

II AM 18

New member
טוב אז ככה

יש לי בגרות עוד פחות משעה ואין לי מושג מה הכללים של מיכתב רישמי. זה לא מסובך להסביר רק מה רושמים מימין למעלה מה רושמים בסוף המיכתב וכאלה. בקיצור אם יש לך מושג אז תודה רבה!!!

נזנז

New member
הנה

PO BOX 123 HOLON Augost 6,1997 Education minister Jeruslam Dear Sir/Madam Sincerly yours, חתימה שמך באנגלית

II AM 18

New member
תודהההה

ושאלה אחרונה: מה שאני כותב מימין למעלה זה שלי או של מי שאני שולח לו?...

Silence Thunder

New member
ככה

כתובת שלך(רחוב+מספר): GANIM STREET 10 עיר+ארץ: TEL AVIV, ISRAEL תאריך: APRIL 4, 2003 MR/MS לאן המכתב מיועד...(חברה, עיתון וכו') כתובת יעד (כמו למעלה... רק לאן שזה מיועד ולא שלך) עיר ומדינה DEAR MR. OR MADAM ומפה נראה לי שאתה יודע איך להמשיך...

Silence Thunder

New member
אין בעיה...../images/Emo24.gif

בהצלחה לכולם

giladk7

New member
איזה בגרות ממש לא הייתה רמה קשה

ד"א בכלל במכתב לא הייתה חובה על נוסח רשמי ככה שהיה ממש מבחן סבבה. איך הלכה לכם הבגרות?

yofi tofi

New member
בטח שזה היה חובה רשמי!!!

לפחות לאלה של החמש יחידות.. לא יודעת כמה יחידות את/ה

Levos

New member
היה לי מבחן חרא

והדבר המעצבן הוא שהבחינה ייתה קלה ואני יודע אנגלית מצויין. פשוט לא חילקתי נכון את הזמן והשארתי רק חצי שעה לכתיבת שני הטקסטים. את המכתב הרשמי עוד איכשהו הספקתי, אבל הקטע השני נכתב תוך 7 דקות בלי טיוטה ועם אינספור טעויות. אני הולך לעשות מועד ב'

giladk7

New member
אני 4 יחידות

ונכנס סגן המנהל שלנו והודיע לנו שהגיע טלפון שאומר שהנוסח של המכתב לא צריך להיות רשמי

shirakl

New member
אכלתי אותה קצת ../images/Emo4.gif

לא ידעתי כ"כ במבחן איך עושים מכתב רשמי... תכלס עשיתי את זה די טוב חוץ מזה ששכחתי לחתום בסוף המכתב וגם רשמתי את התאריך במקום אחר ממה שצריך... אבל את כל השאר עשיתי... הם בטח לא יורידו על זה הרבה, נכון?

מיצי007

New member
לא יודעת מה להגיד לך

באנגלית מתייחסים פחות לתוכן בחיבור ויותר למבנה.

shirakl

New member
יש לך טעות ../images/Emo13.gif

5 נקודות לתוכן, ו5 למבנה... מבנה כולל grammar, spelling ובמקרה הזה גם את הכללים של מכתב רשמי
אז כמה נקודות כבר אפשר להוריד לי מתוך כל זה אם עשיתי הכל נכון חוץ מהמיקום של התאריך והעובדה שלא חתמתי את המכתב? מקסימום 2 נקודות... והאמת שאם אני זוכרת נכון המורה שלי לאנגלית פעם אמרה לנו שעל אי הקפדה על הכללים יורדת נקודה.. אבל אני לא בטוחה בזה בכלל

מיצי007

New member
וואלה../images/Emo35.gif

כי אצלי בביצפר המורה שלי אמרה לי משהו אחר לחלוטין. במגן ירד לי נקודה בכל חיבור.... ופה אני לא יודעת.. ואת צודקת,כך או כך לא יורידו לך כלללל כך הרבה...נקודה וחצי....2... לא יודעת

shirakl

New member
ירד לך נקודה בכל חיבור על מה../images/Emo35.gif

בכל מקרה - אצלנו היא היתה מחלקת את זה בקביעות ל5 ו - 5 ומחלקת את הנקודות לפי תוכן ומבנה...
נקווה שיהיה בסדר

מיצי007

New member
זהו שאני לא בדיוק הבנתי בעצמי../images/Emo70.gif

היה לי משהו עם CAPITAL LETTER ועוד משהו בחיבור השני שלא בדיוק הבנתי על מה היא הורידה כי היא לא רשמה כלום. כן,את יודעת זה נגמר כבר...

למעלה