יש פה מישהוווווו??

beckham17

New member
יש פה מישהוווווו??

כל מי שעדיין נכנס לפה שיכתוב אני מת לדעת עוד כמה אנשים(כמוני) מחכים שיקרה איזה נס והפורום יחזור לשגשג כמו פעם....

tuchi

New member
אז בואו ננסה להחיות את הפורום

בואו נעשה חידון או משהו.... אני אתחיל, ומי שעונה נכון תורו לשאול שאלה וכו´...... סבבה? טוב, נתחיל עם שאלה קלה- איך אומרים ג´רי בשפה ההודית?

ejay

New member
ג´אגדיש.

והיות ואני יודע שתשובתי נכונה, השאלה הבאה היא מה שם המשפחה של קוקו, המנקה שג´ורג´ מביא לקרוגר כדי להפטר מהכינוי שהדביקו לו חבריו לעבודה.

עידו17

New member
קוקו היגינס

והיות וגם אני יודע שתשובתי נכונה - השאלה הבאה היא איך קוראים לתוכי שאכל את מפתח הכספת של קרמר?

tuchi

New member
אם אף אחד לא עונה

תוך 24 שעות אז השואל ישאל שאלה אחרת... טוב? (נראה מי יצליח לשאול הכי הרבה שאלות שאף אחד לא יצליח לענות עליהם..)

עידו17

New member
אוקיי אני מנסה

יש לי שני פרקים בהם לא זכורה לי נוכחותו של ג´ורג´: הראשון - הפרק בו קרמר "פורש" ועובר לגור עם ההורים של ג´רי בפלורידה, וג´רי קונה לאבא שלו מחשבי "וויזרד". אני לא זוכר שג´ורג´ היה בסביבה. והפרק השני - כשג´רי ואיליין יוצאים לארוחה וג´רי מכיר עורכת דין ומתעלם מאיליין. אחר כך הוא מנסה לפגוש אותה ואורב לה במקום העבודה שלה. נדמה לי שהפרק נקרא "THE STAKEOUT", מהעונה הראשונה.

טעית בשניהם

בפרק עם הוויזרד ג´ורג´ "קנה בית" בהמפטון. בפרק השני ג´ורג´ שותף למארב של ג´רי. אני בכל אופן זוכר פרק אחד בו הוא לא השתתף,ועד כמה שנראה לי זה היחיד:הפרק "העט" (שבו גם קרמר לא מופיע).

Carpet Crawler

New member
יש לנו מנצח../images/Emo106.gif

התשובה היא אכן "העט", שמסכם את מספר הפרקים שג´ורג´ לא הופיע בהם - בדיוק אחד. יאללה, השאלה הבאה שייכת לך

עידו17

New member
ברשותך, מונסטראט... אני שואל...

הפורום מאיים לשקוע שוב למחוזות השיממון, אז מאחר ואתה לא מנצל את זכותך לשאול עוד שאלה, אני אקפוץ על ההזדמנות, לטובת המשך השירשור. מאחר ואני רואה שיש לנו פה עסק עם מקצוענים (או במילים אחרות - משועממים פסיכים וחסרי חיים), הנה השאלה הבאה: איך קוראים לבריטי השיכור שנתן לג´רי לשמור לו על הכלב, ומה שם הכלב?

למעלה