יש פה אנשים

../images/Emo10.gif

MaKe LoVe NoT wAr

אם אין ברירה אחרת

ואי אפשר להגיע לשום פשרה, אז צר לי אבל אין מה לעשות. כמו שג'ושוע אמר ואני מצטטת: "להגיע לפשרה? למה שהם יסכימו?... לא. בלי פשרות. מלחמה עד הסוף, ככה זכותם וככה הם יעשו. כמו שהם הראו לנו טוב מאוד בהצבעה לחמאס, "ניסינו תהליכים פוליטיים, לא הלך, אתם לא מסכימים, לכו לעזאזל. יודעים מה? לא ננסה יותר, אנחנו נלחמים"... "לא הסכמתם? תאכלו חרא. פספסתם את ההזדמנות, עכשיו זה מלחמה, ואנחנו נלחם". זאת בדיוק הייתה המטרה של הבחירה לחמאס- אין יותר שיתוף פעולה. זהו, לא משחקים יותר לפי הכללים של ישראל ואמריקה המ******. דפקתם את עצמכם, תקחו על זה אחריות" עם אנשים כאלה המצב אבוד.

Emc2

New member
בקשר לחמאס...

אני אנסה להסביר למה לדעתי החמאס זכה בבחירות שאנחנו שומעים את השם "חמאס" אנחנו חושבים על פלשתינאי רעול פנים אוחז קלצ'ניקוב, שורף דגלי ישראל ואמריקה תוך זעקות "איטבח אל יהוד!" מבט זריז בבחירי החמאס יראה דווקא אנשי עסקים ואנשי דת, שתומכים בקידום הרעיונות היותר קיצוניים. אבל, לנו ניתנה הזכות לדאוג למצע הבחירות של החמאס, למה שיש למה להגיד. לנו ניתנה הזכות הזאת כי אנחנו חיים במדינות עם חופש דת וחופש דיבור (כמו כן חופש עיתונאי). לפלשתינאים מגד יש דאגות אחרות על הראש. הם צריכים לדאוג שהצבא הישראלי לא יהרוס להם את הבית, שהמתנחלים לא יעקרו להם את מטעי הזיתים, שהם ימצאו עבודה, שיהיה אוכל להאכיל את הילדים. החמאס מוכר להם בדיוק את זה. החמאס מחלק אוכל במחנות פליטים. החמאס מספק עבודה וביטחון גדול יותר מאשר הרשות הפלשתינאית. רק לשם המחשה: רצועת עזה היא המקום בעל צפיפות האוכלסין הגבוהה ביותר בעולם. מעל ל-1.3 מליון (!) איש גרים בשטח הקטן מ- 200 ק"מ רבועים. אנשים אלה לא חושבים על המצע הפוליטי של החמאס, הם חושבים על איך להאכיל את המשפחה אחרי שהחיילים חסמו את המחסום לשבוע בגלל התרעות ואבא לא יוכל לצאת לעבודה ולהביא כסף. החמאס משך קולות כי הוא כיוון את הכסף שלו למקומות הנכונים. לבתי ספר, לבתי חולים, לאוכל, לתשתיות, ולכיסים פרטיות ושחיתויות פנימיות כמו שהרשות עשתה. הפלשתינאים לא אוהבים את החמאס, אבל הם מעדיפים אותם מאשר על קבוצת ה PLO המושחתת של ערפאת...

עוד פעם...

למה שהם ילכו למקום אחר? למה? זה הבית שלהם, האדמה שלהם, למה שהם יעברו? רק בשביל שהציונים יוכלו להקים שם מדינה? בחיי, זאת טיפשות, וחוצפה נוראית לחשוב אפילו על הרעיון הזה... אם אני בא לחדר שלך, משתלט לך על החדר, ואז עוד אומר "תעברי לחדר אחר, יש לך עוד", את תקבלי את זה? מה זה אמור להיות? כשתפסיקי עם הגזענות אתייחס גם לחלקים האחרים של ההודעה, למשל- הפיגועים. ורק דבר אחד, כי הייתי חייב- משפחה שכולה שנהרג להם חייל? בעסה לו! מה הוא הולך לצבא? אין לו שום זכות בעולם ללכת לצבא, וזה לגיטימי ביותר להרוג חיילים, זאת הגנה עצמית, מלחמת גרילה. הם מי שבפועל עושים את הכיבוש. זה הכי הגנה עצמית שאפשר.

Emc2

New member
לא פרובוקציה

אבל לחיילים (לא משתמטים) אין זכות בחירה. על פי חוק שירות חובה במדינת ישראל, בתור אזרח ישראלי עלייך לשרות בצבא הגנה לישראל את מלוא השירות ולהיות מוכן להיקרא לשירות מילואים בעת הצורך. חיילים אשר מתו לא בחרו להיות בקו האש. חיילים לא הורגים את הפלשתינאים מבחירה. הגנרלים וראשי הממשלות הורגים. חייל הוא בשח הכל כלי שחמט. לא יותר ולא פחות. כבד את כבוד החיילים השכולים בדיוק כמו שאתה מכבד את כבוד הפלשתינאים שמתו בפעולות של צבא ישראל. חברים "סמלוענים" שלי נהרגו גם כן בפעולות צבאיות. הם בחרו להיות בקו האש מתוך ידיעה שהם יעידפו מישהו עם דעות פוליטיות כמו שלהן עם אקדח ביד וזכות בחירה מאשר ימיני קיצוני ששונא את כל הערבים כי הם קופים. שכול מילים יקירי.

../images/Emo45.gif

לא מסכימה עם מרבית דעותיך אבל חולהההה עליך.
קליגולה, אולי אם תמתן את עצמך ותתנסח כמו ערן אנשים אשכרה יקחו ברצינות את דבריך (אחרי הכל הדעות הפוליטיות שלכם כמעט זהות). נראה לי שבגלל זה אני מזלזלת בהודעות שלך, הן יותר מידיי קיצוניות ו 'in your face'.

תמיד אפשר לבחור.

יש מספיק ישראלים שלא מתגייסים, תקרא להם "משתמטים", אבל לאף אחד אין זכות להתגייס. לאף אחד אין זכות לעזור לממשלה להרוג.

קבל אנלוגיה זריזה שתעזור להבין...

נגיד שיש לך עוגה עוגת מרציפן עם ריבת פטל..... וקיווי. ממממממממממממ וגם פקאנים... וקצפת ווניל.

למעלה