יש פה אוהבי זאפה?!?!

אני מהמר על שירשור של למעלה מ-100

הודעות.אל תשכח שחייב יהיה להיות בשירשור הזה עלבונות,אמירות ציניות וירידות לפסים אישיים של כל מיני טרולים. הרי לא יתכן שיערך סקר על זאפה שיכיל רק הודעות על המוסיקה שלו והשפעתה נטו,חייב להיות פה גם מימד של ירידות אישיות.

Rudess

New member
אני מהמר

שחצי מההודעות לפחות יהיו שלך

boten d

New member
אני מהמר

שעם כזה מבחר, למרות שהמון יצביעו - לדיסק הזוכה יהיו 2-3 קולות

אדם זאב

New member
הייתי עושה סקר:

האם זאפה שחצן מתנשא או צודק ?? מעניין מה חושבים עליו חוץ מזה אני ממליץ על האלבום burnt weeny sandwich גאוני :)

במקרה שלו אני חושב שזה הולך יחד

אנשים חכמים וציניים שלא אחת מהווים מראה לפרצופה העגום של החברה, נתפסים לא אחת כשחצנים מתנשאים.

dporia

New member
Uncle Meat, מישהו יודע?

שמעתי מuncle meat כמה קטעים...את dog breath ממש אהבתי, קטע ענק! למישהו יש המלצות וקצת פרטים על האלבום?

קצת פרטים על האלבום.

זהו אלבום כפול של זאפה. אלבום מדהים עם הרבה פריצות דרך מוסיקליות(כבר שם זאפה עשה מוסיקת ריו למהדרין-בקטעים מסוימים כן). יש בו קטעים מדהימים,ביניהם קינג קונג הענק. לאלבום יש חולשה מרכזית אחת שהיא:הדיסק השני נפתח בקטע של 37 וחצי דקות של דיבורים מהפסקול של הסרט-אם אתה שואל אותי זה קטע ארוך מידי,ומיותר מידי. הסיבה שזאפה הכניס אותו לאלבום זה מכיוון שאז לא היה ברור אם הסרט יצא בכלל והיה חשוב לו להשמיע את הפסקול,אך גם ללא הפסקול האלבום אמור להיות כפול. אלבום נהדר ויפה,לא צריך לתת לאותו קטע מיותר להרתיע אותך ממנו פשוט תדלג עליו.

B a z a

New member
לא מכיר את זאפה ופרוג אמריקאי בכלל

אני מסתכל על אוסף הפרוג שיש לי - אין לי אמנם הרבה דיסקים - , בסביבות 100, ועוד קצת יותר מ-50 דיסקים שלא קשורים לפרוג, ואין לי שום דיסק של להקה/אמן מארה"ב! יש לי פרוג בריטי, איטלקי, שוודי, צרפתי, גרמני, שוויצרי, קנדי וישראלי, אבל שום דבר של הדוד סם. לזאפה אין לי כח כרגע (שמעתי את Hot Rats ולא אהבתי), קנזס היא להקה סוג ב' ממה ששמעתי, דרים תיאטר, ופרוג מטאל בכלל, לא מעניינים אותי, אז מה נשאר? האים משהו לא בסדר איתי?
אגב בחלק הלא-פרוגי יש לי כמה דיסקים מארה"ב: בוב דילן בעיקר, וולווט אנדרגראונד, ג'פרסון איירפליין, דורס, וג'ימי הנדריקס (אם אפשר לקרוא לו אמריקאי). נזכרתי שיש לי גם את We're only here for the money של זאפה, אבל קניתי אותו לפני איזה 8 שנים, לא אהבתי ומאז הוא מעלה אבק בארון, אז זה לא נחשב.

אני דווקא אוהב...

את We're only here for the money. תקשיב למילים בקטע שבו זאפה עושה צחוק מההיפים העלובים של דור הפרחים -קורע אותי מצחוק כל פעם מחדש. אהה.. ועוד משהו: hi boys & girls I'm Jimmy Carl Black and I'm the indian of the group

Osirus

New member
לדעתי בעניין זאפה

בתור זאפהיסט מוצהר,הפייבוריט שלי נע בין כמה אלבומים: The Grand Wazoo וגם Waka\Jaka בגלל השילוב של כלי הנשיפה שיוצרים אורקסטרה מושלמת Uncle Meat בגלל היותו פורץ דרך ומבריק,אך עם כמה קטעים חלשים בלבד Weasels Ripped of My Flesh,על שום היותו אלבום גאוני Freak Out! בגלל ש...אי אפשר להבין בעצם מה הכיוון הכללי של המוזיקה באלבום זה Hot Rats,בגלל הקטעים האינסטרומנטליים הטובים שלו,והשיר willie the pimp עם קפטן ביפהארט הענק Abosloutley Free בגלל השילוב בין מוזיקה קלאסית לרוק שהוא ניסה לעשות שמה ו-burny weeny sandwich,בגלל שהוא הזוי במיוחד אבל...גם לשאר יש לי מקום של כבוד ועכשיו בנעימה שרמנטית: "היי"

Mr Mustard

New member
וואו... חור בהשכלה ../images/Emo13.gif

דווקא היום סצנת האוונט-פרוג האמריקאית די מדליקה. יש לך שם את THinking Plague, 5uu's, Sleeptime gorilla museum, Hamster THeatre, U-Totem ועוד ועוד ועוד... מאוד מומלץ (למרות שחצי מזה בכלל לא שמעתי, אני עדיין מגשש באפלה). בקשר לזאפה. לא הייתי מוותר עליו כל כך מהר, גם אני לא אוהב את Hot Rats. אבל על אדם שהוא מרכיב כל כך משמעותי במוזיקה הפופולארית והניסיונית ושבכל זאת הוציא איזה 80 אלבומים לא הייתי מוותר כל כך בקלות. אתה לא חייב ללכת ולקנות את כל הדיסקוגרפיה שלו מחר בבוקר אבל היתי ממליץ לך לפחות לשמוע עוד כמה אלבומים שלו, ולפחות לנסות עוד כמה פעמים את האלבומים שברשותך, בעיקר Wer'e only in it for the money.

Osirus

New member
זאפה הוא השראה ללהקות שאמרת

ואני גם מעריץ גדול של סליפיטיים ואם כבר,סטייל זאפה,מומלץ גם הדיסק trout mask of replica של captain beefheart,אביו הרוחני של טום וייטס

למעלה