יש פה אוהבי זאפה?!?!

shmueldvir

New member
יש פה אוהבי זאפה?!?!

לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול, אבל הכי קרוב שמצאתי בפורומים...אשמח לפתוח דיונים עליו

meandmeandme

New member
יש יש

יש פה אפילו כאלה שאוהבים אותו יותר מדי
... בעצם אני בטח נכלל בקבוצה הזאת.

shmueldvir

New member
מגניב....

אני גם חולה עליו, פשוט גאון!...הייתי מעוניין בהמלצות על אלבומים שלו...יש לי כמה: hot rats, sheik yerbouti, the grand wazoo, over nite sensation ואת המארז של ה-3 דיסקים shut up n' play yer guitar אשמח להמלצות על עוד אלבומים טובים...

השלושה האהובים עלי

בעיקרון אין לזאפה הרבה נפילות, ומתוך 80 אלבומים הרשימה ארוכה מאוד,אז אני אציין חלקית את השלושה שאני הכי אוהב one size fits all roxy & elsewhere wakka/jawakka השניים הראשונים יותר רוקיים והשלישי יותר ג'אזי. חוץ מזה תנסה את סטודיו טאן שהוא מעולה אבל לא קל להתחבר אליו

קבל כמה סוכריות של הגאון שהם חובה

ONE SIZE FITS ALL JOES GARAGE-חובה בבית MAKE A JAZZ NOISE HERE ZAPPA IN NEW YORK THE BEST BAND YOU NEVER HEARD IN YOUR LIFE-כשמו כן הוא APOSTROPHE יש לו עוד המון דברים טובים,אך זה מספיק לעת עתה. יש לך פה חומר שמצריך כמה חודשי האזנה.

מורנא007

New member
אני מצטרף להמלצה על

ONE SIZE FITS ALL, את האחרים אני פחות מכיר. ONE SIZE FITS ALL הוא נשמע לי כשילוב של רוק סימפוני עם ג'אז בדרכו המיוחדת של המשופם

amit7349369

New member
אני כבר רואה איך זה יתחיל

אבל לא איך זה יגמר... (הימור שלי שרשור של 69 הודעות)

מורנא007

New member
למען האמת

אני לא רואה איך זה יתחיל... מהיכן אביא לפורום את רשימת האלבומים שלו (כאשר רצוי רשימת כל האלבומים שלו)?

לגבי רשימת האלבומים של זאפה

פתרתי לך את הבעיה. http://www.science.uva.nl/~robbert/zappa/albums/ חוץ מזה אני חושב שלאור ההופעה המתקרבת של רוג'ר ווטרס גם הוא זכאי לאיזה סקר משלו, לא? רשימת אלבומים של ווטרס: THE BODY - 1970 1984 - PROS & CONS OF HITCHIKING 1986 - WHEN THE WIND BLOWS 1987 - RADIO KAOS 1992 - AMUSED TO DEATH 2001 - IN THE FLESH 2005- CA IRA לגבי WHEN THE WIND BLOWS התלבטתי בגלל שחצי מהאלבום זה ווטרס והשאר אומנים אחרים, אבל בסוף נראה לי שחצי אלבום זה מספיק.

zambush

New member
יש פה רק עד 1996 ../images/Emo73.gif

זאפה הספיק להוציא עוד כמה אלבומים ב-10 שנים האחרונות

dporia

New member
הכי מדויק

הרשימות של אולמיוזיק ממש מדויקות...יש שם הכל

zambush

New member
זה לא תמיד מדוייק ../images/Emo73.gif

באופן כללי, ככל שהאומן איזוטרי יותר, כך הם "מפספסים" יותר אלבומים, "שוכחים" לייבלים, משמיטים "פרטים לא חשובים", מקטלגים תחת סגנונות לא נכונים וכו'. לדוגמה, הלהקה X Japan הוציאה שלל אלבומים ויצירות בשנות ה-80 וה-90, אולם באולמיוזיק מוזכר רק אלבום אחד שלהם בדיסקוגרפיה, לעומת ביוגרפיה משביעת רצון.

מורנא007

New member
תודה על העזרה

אני אבדוק שלושה מקורות (שני האתרים שהצעתם לי ואנציקלופדית גיברלטר), מהן תורכב רשימה אחת.

למעלה