יש "עתיד"...

sysiphus

New member
יש "עתיד"...

אני במהלך הורדת ה-preview לפרק הראשון ב"עונה השישית" שלהם...

sysiphus

New member
זה נורא ואיום!!!

כמו כל יצירת חובבים אחרת שראיתי בינתיים... זה אפילו לא שווה בשביל לצחוק על זה. זה פשוט כ"כ קל שזה לא לעניין... זה בעיקר עשה לי בחילה.

SirDreamAlot

New member
אני הייתי עושה את זה יותר טוב :)

בכל מקרה זה עלווווב :\ אין תפאורה נורמאלית והם מנסים לחכות את הדיבור של הקפטנים :\ אבל רואים עליהם שאין להם בטחון אז זה גורם לי לצחוק. בקיצור משחק גרוע :\ תפאורה גרועה רעיון עוד יותר גרוע. אבל אם היו נותנים לי את ההזדמנות לעשות איזה פרק : ) הייתי קורע אותם חח

SirDreamAlot

New member
הנה קישור לכל העונות שיש

http://hiddenfrontier.com/downloads.html זה מה שנצטרך לראות אחרי שביטלו את אנטרפרייז :(

sysiphus

New member
פססטט... אין להם תפאורה...

הם עושים את הכל מול מסך ירוק... ה"תפאורה" הוא צילום רקע של איזשהו setting, אם לא שמת לב...

זה באמת נורא

אבל אני לא כל כל מסכים אם הקביעה של "כל יצירת חובבים". אני חושב שזאת שפירסמתי כאן לא מזמן דווקא די טובה.

deddy23

New member
נצל"ש - רעים חדשים...

קראתי באחד האתרים לגבי הביטול של אנטרפרייז שמישהו אמר ש "צריכים רעים חדשים" או משהו כזה ובעצם לרענן את פני מב"כ, אני חושב שבעבודה קבוצתית דווקא קמים רעיונות חדשים לא רעים בכלל, ככה אני חשבתי על משהו - קודם כל הרי אם מדובר ברעים חדשים ולא מוכרים אז מן הסתם ההכרות איתם תתרחש בעתיד (שגם ברובו בעצם אינו ידוע מעבר למאה ה-24 ואני לא מחשיב את הזינדי כחדשים...) - עוד משהו, ספוק הוא הרי חצי אדם חצי וולקאני וסילה היא חצי רומולאנית חצי אדם ולמיטב ידיעתי הם בני התערובת היחידים (אני מניח שישנם עוד אבל אני פשוט לא יודע עליהם..), מה דעתכם על בני תערובת קלינגונים ורומולאנים (בהנחה שישנה אפשרות שכזו מבחינה פיזית...)? משהו כמו - לא יודע מה, אולי צאצאים של קלינגונים שהוגלו בסתר לאחד מהירחים של רומולוס בזמן מלחמת האזרחים שהתבוללו שם עם רומולאניות, ועכשיו כמה שנים (אולי מאות..) אח"כ הם גדלו והבינו את כל הסיפור ולא רק זה הם גם לומדים ומבינים שהם שונים מבחינה פיזית בגלל ההתבוללות בצורה כזו שמעצימה אותם אפילו פי כמה וכמה מהאוגמנטס של ד"ר סונג - והם יוצאים במסע נקמה כנגד הקלינגונים והרומולאנים והפדרציה נגררת לזה בגלל ש... אולי ישנם איזה הסכמים חדשים בין הפדרציה לרומולאנים והקלינגונים, סתם זה איזה רעיון שעלה לי... מה דעתכם? איך הייתם ממשיכים את זה או אולי יותר נכון לשאול איך הייתם משדרגים את זה?

n i v1

New member
הבלוג של רון ד. מור

מהכותבים של הדור הבא והמפיק של גלקטיקה הנוכחית. יש שם הרבה שיחות על טרק- לידיעתכם

itstzar

New member
שונא להרוס אבל בלאנה היא

חצי קלינגונית חצי בת אדם, וש גם חצי קלינגונים חצי רומולאנים שהוריהם הקלינגונים נלקחו בשבי וחיו במחנה שבויים ו"איבדו צלם קלינגון"
ומשה בטח ישמח לספר את הסיפור כי לי אין כוח

Bajoran Priest

New member
אני זוכר, אני זוכר..

אגב, באשיר היה מאוד לא באשיר בפרקים האלה. מה שלא זכרתי זה שהם היו חצי רומולנים
DS9 היא כזאת סקסית. מקומרת, עגלגלה, חטובה, בטוחה בעצמה, בעלת עוצמה. בדיוק כמו שבחורה צריכה להיות.

SirDreamAlot

New member
אמרתי שהיה פרק כזה ב TNG

תגובה מקוצרת זה בעעע ושמתם לב שאם כותבים TAPUZ באנגלית אבל באותיות בעברית, יוצא : אשפוז

למעלה