נצל"ש - רעים חדשים...
קראתי באחד האתרים לגבי הביטול של אנטרפרייז שמישהו אמר ש "צריכים רעים חדשים" או משהו כזה ובעצם לרענן את פני מב"כ, אני חושב שבעבודה קבוצתית דווקא קמים רעיונות חדשים לא רעים בכלל, ככה אני חשבתי על משהו - קודם כל הרי אם מדובר ברעים חדשים ולא מוכרים אז מן הסתם ההכרות איתם תתרחש בעתיד (שגם ברובו בעצם אינו ידוע מעבר למאה ה-24 ואני לא מחשיב את הזינדי כחדשים...) - עוד משהו, ספוק הוא הרי חצי אדם חצי וולקאני וסילה היא חצי רומולאנית חצי אדם ולמיטב ידיעתי הם בני התערובת היחידים (אני מניח שישנם עוד אבל אני פשוט לא יודע עליהם..), מה דעתכם על בני תערובת קלינגונים ורומולאנים (בהנחה שישנה אפשרות שכזו מבחינה פיזית...)? משהו כמו - לא יודע מה, אולי צאצאים של קלינגונים שהוגלו בסתר לאחד מהירחים של רומולוס בזמן מלחמת האזרחים שהתבוללו שם עם רומולאניות, ועכשיו כמה שנים (אולי מאות..) אח"כ הם גדלו והבינו את כל הסיפור ולא רק זה הם גם לומדים ומבינים שהם שונים מבחינה פיזית בגלל ההתבוללות בצורה כזו שמעצימה אותם אפילו פי כמה וכמה מהאוגמנטס של ד"ר סונג - והם יוצאים במסע נקמה כנגד הקלינגונים והרומולאנים והפדרציה נגררת לזה בגלל ש... אולי ישנם איזה הסכמים חדשים בין הפדרציה לרומולאנים והקלינגונים, סתם זה איזה רעיון שעלה לי... מה דעתכם? איך הייתם ממשיכים את זה או אולי יותר נכון לשאול איך הייתם משדרגים את זה?