יש ערפדים ג'ינג'ים?

murmur

New member
כי נמאס לי שלא יודיעם לבטא אותו

כמובן שגם את הניק החדש לא ידועים לבטא, אבל זה שולי.

murmur

New member
Murmur היא מילה באנגלית

שפירושה אוושה, רשרוש, לחשוש. זהו גם שמה של דמות מתוך ספר הקומיקס The Flash: Iron Hightes ושל הסדרה הרצה של הפלאש. מדובר ברופא פסיכופט שבלב מסויים נמאס לו לשמוע אנשים מדברים אז הוא פשוט חותך להם את הלשון. מה מצחיק אותי? בדיחות, מכל הסוגים והמינים, פרט לבדיחות פיפיקקי שגורם לי בחילה. וכשאני אומר הכל אני מתכוון החל מהומור עצמי וכלה (לא ממש כלה, רוב הזמן זה...) בהומור שחור. אירועים בחיי: קא"קון 2002- קומיקס אנימציה קריקרטורה, הכנס בו התחלתי לאסוף קומיקס. אייקון 2002- הכנס מדע בדיוני ופנסיה הראשון שלי, שם התחלתי להתחבר לקהילת המדב"פ. איה - האהבה הראשונה (ושוב) (ושוב). ירדן - החברה הראשוה, הקראש הראשון שהתפתח למשהו רציני, אם תרצו.

De-Panther

New member
כנס פנסיה?? כבר רוצה להגיע למכון...

הגיריאטרי?? קשישי הפורום עיזרו לעולל הקט

D o r o t h y

New member
לי יש שאלה או שתיים

אחת - מה המשמעות של הניק שלך? עוד אחת - מה מצחיק אותך? והנה עוד אחת - איזה אירוע השפיע עליך (לטוב או לרע) בצורה משמעותית במיוחד?

De-Panther

New member
אני לוח... רוצה לכתוב עליי??../images/Emo123.gif טוב

נראה לי שאני אפסיק עם השטויות האלה שלי
עוד כמה שאלות איך הגעת לכל המדע בידיוני הזה?? מתי התחלת לטחון ספרים?? למה אתה חושב שיש לך כל כך הרבה קראשים??

murmur

New member
באמת כדאי שתפסיק

כתבתי כבר איך הגעתי לכל המדב"פ, כנס אייקון 2002... אני לא טוחן ספרים, למעשה את הספר האחרון קראתי במשך 4 חודשים. קראשים הם שני דברים 1) מטרה, משהו שאני שואף אליו ונותן לי משהו לעשות בחיים. 2) דרך להפיג את הבדידות שנצברה במשך ה16 שנה האחרונות בהן אני גר בחור מבודד ללא חברים.

murmur

New member
כי אתה מכיר כבר את הסיפור לפני שאני

כותב עליו בפורום

למעלה