יש ערפדים ג'ינג'ים?

murmur

New member
תודה רבה לך שזלזלת בי עקב נתון

חשוב כל כך כמו הגיל שלי.

n k

New member
דם טעים בכל גיל ../images/Emo123.gif

shellyland

New member
יש ערפדים ג'ינג'ים?

קבלו אותו, החתיך והקילוגרמים החסרים, הערפד לשבוע הקרוב: murmur! שי. בן 15. מזל אריה. מכור לקראשים (מה זה?). מנהל פורומים אובססיבי. שומר כשרות ולא אוכל שוקולד (מה הקשר?). מאמין בכח עליון וקורא מדע בדיוני. נפרד לאחרונה ממישהי צעירה ויפה שרצתה לנשק אותו. יש לו חתימה יפה אם-כי לא מוסברת משהו. ג'ינג'י. שי מעיד על עצמו שהוא גיק ומוזר. למה? לא יודעת. בשביל שאלות כאלה אתם פה. פעיל ותיק בפורומפי וחלקנו זוכרים אותו עדיין בתור אפיג'י. נותן עצות חכמות ביד נדיבה אבל קצת פחות משתף. זו ההזדמנות שלכם לחשוף כל מה שלא רצה לספר לנו עד עכשיו. יאללה, שרשרו!

לי יש שאלה:

דווקא רצינית. אתה שומר כשרות בגלל הבית או בגלל אידיולוגיה? סתם זה קפץ לי ותהיתי. ואני גם רוצה לדעת, בלי קשר, קצת על דברים אחרים שאתה עושה חוץ מלנהל פורומים. נגיד, אילו תכניות בטלויזיה אתה אוהב, אם יש קבוצת ספורט כלשהו שאתה אוהד, אם אתה חבר בתנועת נוער או בקיצור - מה עוד אתה עושה מעבר לשיעורי בית ואינטרנט.

murmur

New member
שיעורי בית? D-:

אני שומר כשרות מטעמי אידיולגיה, ההחלטה באה לי די בפתאומיות.. במונית בלונדון, בדרך לשדה התעופה החלטתי שכשאני חוזר לארץ אני מתחיל לאכול כשר וכך היה... (בלונדוןם אכלתי מספיק שרצים ושקצים שהספיקו לי עד היום). תוכניות טלוויזיה, רובן כב רלא משודרות או עוד לא משודרות.. בינייהן באפי קוטלת הערפדים, בבילון 5, דד לייק מי (טרם הגיע לארץ) ועמוק באדמה. אני לא חובב ספורט, זה חלק מהיותי גיק. אני חבר בתנועות נוער יח"ד, לשעבר נוער מרצ, הנטייה הפוליטית שלי היא יותר למרכז מאשר שמאל אבל לה יש את המצע שהכי התחברתי אליו (אני לא מסכים עם יוזמת ז'נבה).

De-Panther

New member
עמוק באדמה?? זו סדרה משעממת כל כך!!

הכל שם הולך כל כך לאט והאווירה שם קרה כזו זו סידרה מעצבנת

murmur

New member
אתה צוחק? אחת הסדרות הכי גאוניות

שמשודרות היום...

אוי, נוער מרצ.....

בזבזתי שם 6 שנים יקרות מחיי... מפריע לך הדימוי העצמי שלך? חשבת לשנות אותו? אתה חולם/רוצה/שואף להיות יותר "קול"? אם היית יכול לבחור לעצמך אישיות (נניח, סופר-הירו) איך היית מעצב את עצמך?

murmur

New member
למה "בזבזת"?

אני בזבזתי זמן לא מבוטל מחיי בתנועת בית"ר
אני לא חושב שדימוי עצמי הוא המונח, אולי בטחון עצמי יותר מתאים. לשנות אותו יהיה קצת בעייתי, זה הרבה תרגילי בטחון עצמי. מבחינת "קול" (או מאאגניב בעגה עכשיוית יותר), לא, אני מאוד מרוצה מהדימוי החברתי שלי והמקבוצה החברתית שלי. לכן "התרברבתי" בהיותי גיק ומוזר (במלעיל), שכן אני חנון גאה. אני לא חושב שהייתי משנה את כל האישיות שלי, אבל כושר ביטוי יותר טוב, כריזמה ויכולת נאום הם ללא ספק דברים שהייתי רוצה שיהיו לי.

De-Panther

New member
../images/Emo12.gif למה לא נוח לך להוריד בגדים לייד

אנשים?? מה הגורם שלך לבושה??

De-Panther

New member
וגם למה לעזעזל אתה מרביץ עם דברים..

מברזל לאנשים תמימים שמנסים לישון??
(כן כן... יש לי דיליי מאוחר...)

murmur

New member
בטחון עצמי נמוך.

אני לא חושב שאני נראה טוב ואני לא אוהב לחשוף יותר מהנחוץ... עם ירדן הרגשתי קצת יותר בנוח בשלב מסויים. עם בני דודים שלי (אנחנו די קרובים) אני לא.

murmur

New member
אם רק הייתי יכול לזרוק את כולן

למדורה. קראש הוא הידלקות על בחורה, אבל לא ההדלקות של "יאללה נתחיל איתה" אלא של לחשוב עליה כל הזמן וכאלו.. זה דבר שנותן לי מטרה לחיים (כל אחד והסטיות שלו)

D o r o t h y

New member
גם לי יש

אחת - מה המשמעות של הניק שלך? עוד אחת - מה מצחיק אותך? והנה עוד אחת - איזה אירוע השפיע עליך (לטוב או לרע) בצורה משמעותית במיוחד?

למעלה