יש עכשיו SAT

אבל זה קטן ../images/Emo67.gif

וזה לא 4X4
ג'יפים
הא כן, ואופנוע, חוץ מבצבא זה לא שימושי.

adii1201

New member
SO?

זה רע שזה קטן?!?!
פחות אנשים באוטו
יותר אינטימי
חבל רק שהמושב האחורי קטן

רובע

New member
../images/Emo6.gif

אני גם אומרת את זה כל הזמן [כאילו עם התוספת של הפטיש אוויר
] אני אוהבת בירה אבל לא בכמות...כשאני יוצאת בדרך כלל יש לי ידידים שמזמינים בירה וכולם כבר יודעים שאני מדלגת בין הכוסות של כולם
אני לא שותה אלכוהול אבל חוץ מזה.. מסנג'ר שלי זה:[email protected]

adii1201

New member
אתה בכלל אוהב אלכוהול?

כי אני לא
ואתה יכול להיות אחלה ראפר

adii1201

New member
אכן!

ואתה לא ענית לי על השאלה אם אתה אוהב אלכוהול

FreakOfNature

New member
תלוי איזה...

יין של קידוש
יין יבש
בירה - ע"ע יין יבש, אבל פחות... ליקרים ושטויות למיניהם - תלוי איזה ואיזה טעם - בייליס/שרידנס
בריזר לימון

adii1201

New member
גם אח שלי מת על בריזר...

תמיד רציתי לטעום אבל אפעם לא העזתי כי אני ממש לא אוהבת אלכוהול....

FreakOfNature

New member
זה ממש ממש טוב!

אנשים ממליצים על בריזר אבטיח, אבל אני הכי אוהב לימון. חוצמזה שאת צריכה לחכות עוד איזה חצי שנה לפני שבכלל יהיה מותר לדבר איתך על זה

adii1201

New member
כן כן שמענו ../images/Emo3.gif

ואני כולה בת 17 וחודש אז יש לי עוד 11 חודשים...
אח שלי למען האמת אוהב הכל אבל הכי לימון נראה לי... ההורים שלי גם אוהבים מוצרט שוקולד חום או לבן ואת זה טעמתי וזה היה דוחה...

FreakOfNature

New member
אז תגידי לאח שלך שיארגן לך

איזה ערב. אגב, אם את כבר פה אז רציתי לומר לך שחשבתי עלייך ונזכרתי בזה שהיית מאוהבת בזה שאין לומר את שמו
ואז חשבתי לעצמי שלפי איך שאת נראית ולפי איך שאני מכיר אותך את מה זה לא נראית אחת שתתן לבחור לסובב אותה ככה. כאילו את קשוחה כזו, לא מישהי שתתן למישהו לעשות בה מה שהוא רוצה... שאם לא בא לו עלייך אז את עוברת הלאה ומבחינתך הוא פשוט לא מספיק טוב בשבילך... שיהיה.

adii1201

New member
../images/Emo6.gif

אני אקח את זה כמחמאה
ואמממ לא הייתי מאוהבת לצערי אני עדיין... ואממ תראה אני אתוודה למי שלא יודע את זה: זו הפעם הראשונה בחיים שלי שהייתי מאוהבת.. לא היה לי בחיים ניסיון עם בחורים ועם אהבה ככה שאני לא ממש יודעת מזה לתת למישו לעשות בי מה שהוא רוצה... ותכלס כשמאוהבים לא ממש שמים לב למה שקורה... אבל כמו שאמרת שיהיה.. מכל טעות לומדים

כן הא?

גם לי היה משו דומה (אם אתם זוכרים), וכמה טוב שחבר שלי שלא ידע על זה נהיה חבר שלה (הם נפרדו אגב). שיחרר אותי לגמריי מזה
.

יין אדום מתוק של קידוש ../images/Emo99.gif

פינלנדיה גם נחמד בטירוף. בקרדי (לא בריזר, בקרדי) עם קולה זה גם נורא טעים (במיוחד עם שמים גם לימון טרי) ובאירועים אני הכי אוהב לשתות את הלגונה הכחולה שזה ליקר עם בקרדי וספרייט.

למעלה