נצל"ש../images/Emo3.gif
טוב...משעמם לי..אז אני אחלוק איתכם את מה שעבר עליי היום
[אל תברחו!:$] טוב..אז נתחיל בזה שבבוקר השעון המעורר צלצל 10 פעמים ולא התעוררתי:$ אז קצת אחר כך ידיד שלי [כפרעליו אנחנו אוהבים אותו
]צלצל כי רצינו להפגש אבל רציתי לבקר את בת דוסה שלי קודם...אז קמתי התארגנתי והלכתי אל בת דוסה שלי [ששוב אמרה שנאי לא צנועה
יותר צנועה מזה אי אפשר!@#@] הייתי אצלה כל היום ובערב קבעתי להפגש איתו בקניון...איחרתי באיזה רבע שעה [אבל בגלל בת דודה שלי לא אשמתי!] וזכיתי בנשיכה בגלל זה..לא נורא אני רגילה כבר:$ אחרי שהיינו קצת בקניון [דרך אגב ראיתי את הוידאו קולקשן של אנסטסיה ב"צליל" נראה לי:$] הלכנו להסתובב בעיר..היה איזה אירוע בכיכר עד די ג'יי יהל אז הלכנו לשם...צחקנו הרבה על האנשים שחשים במועדון כולם קופצים ככה
היו מכות:$ והרבה מאאאאד בנים עם חולצות ורודות בהירות:$ כאילו..אני מדברת איתכם בכמויות...מעל 100 בטוח:$ בחיים לא ראיתי ביום אחד כלכך הרבה בנים עם חולצות ורודות:$ אכלנו גלידה...רציתי קטנה אבל הוא לא הסכים הוא קנה לי את הבינונית [למרות שהוא ניסה לקנות לי את הגדולה אבל זה בכלל לא הייתי מסכימה..בזבוז של כסף:$ גם ככה בקושי סיימתי את הבינונית:$] והלכנו לשבת על חומה שמשקיפה על הכל..היה מצחיק
פגשתי חברה וידיד שהציע לי הצעות מגונות במסנג'ר:$ אחר כך פגשתי עוד כמה אנשים שאני מכירה:$ באיזשהו רגע קלטתי שזה יום האהבה...מאותו רגע התחלתי להתחרפן..כי אנחנו נראים כמו הזוגות החמודים האלה שהולכים ומחזיקים ידיים או מחובקים וכל שניה מחייכים אחד אל השני [טוב אנחנו ידידים טובים אני מתה עליו
] ואנשים כל הזמן רואים אותנו ואומרים איזה חמודים ושטויות כאלה ואני כולי מתפוצצת מצחוק...כי יש לו חברה:$ בעודנו יושבים על החומה צוחקים ונהנים חברה שלו מתקשרת..והיא קצת קנאית:$ קצת מאד:$ אני עניתי [כי חשבנו שזה מצחיק..זה באמת היה
] והיא כולה לא מבינה מה הולך
אחר כך אמרנו לה שזאת אני והיא נרגעה..ידיד שלי דיבר איתה וצחקנו כלכך הרבה כי כל דבר שני שהוא אמר או שאני אמרתי נשמע גס באיזשהי צורה וזה חירפן אותה
אבל חירפן אותה בצורה טובה לא בקנאה או משו...ראיתי מישו עובר עם בירה ורציתי גם
אחר כך אחרי שישבנו שם מלא זמן והראש שלי כל שניה נפל קדימה מעייפות החלטנו ללכת אליו הביתה...ואז אמא התקשרה... משום מה היא חושבת שאני בת 14 והיא התחילה לחרפן אותי מה שהיא לא עשתה כבר שנים... כאילו היא מחרפנת אותי כל הזמן אבל לא בקשר למתי איך ועם מי אני חוזרת:$ רבנו...צרחנו קצת [זה בסדר היה כלכך הרבה רעש שם שאנשים לא שמו לב
]...ואז לא היה לי כוח להתווכח יותר אמרתי בסדר אני חוזרת וניתקתי...אני נחמדה...שוב ראיתי את האיש עם הבירה ורציתי
התחלנו ללכת בחזרה [עדיין נראים כמו זוג מתוק כזה] ועבר מישו שמוכר ורדים בודדים עטופים יפה ככה...הכרחתי אותו לקנות אחד לחברה שלו..שיהיה נחמד מה..הוא רואה אותה מחר:$ כשהוא קנה היו איזה שתי בנות לידנו ואז הם אמרו לנו איזה חמוד הוא קונה לה פרח...ואני כזה לא לי הוא קונה לחברה שלו
היא אמרה "אני מרגישה טיפשה"...שוב צחקנו...התחלנו ללכת לכיוון המוניות [משום מה המרחק היה כלכך הרבה יותר גדול ממה שזכרתי:$] ואני החזקתי את הפרח..אמרנו אם כבר אנחנו נראים כמו זוג דביק אז שיהיה עד הסוף
כל חמש שניות או שמישו אמר לנו איזה חמודים אתם או שבנות עשו פרצופים כאלה אחת לשניה [פרצופים של איזה חמודים הם שיואו]...המשכנו לצחוק...היינו מסטולים לגמרי...הייתה איזה חנות שחלון הראווה שלה היה מכוסה בעיתונים...התחלנו לקרוא
הייתי עייפה אז הוא הרים אותי פרה עליו [באותו רגע באמת הייתה פרה עליו
]..ואז צחקנו כי חשבנו מה היה קורה אם חברה שלו הייתה צצה פתאום
פגשתי עוד איזה 345324561 ידידים וחברות..למה כולם היו שם מה הם משועממים?!@ [הממ..מה זה אומר עלינו?]...כשסוף סוף הגענו למונית הוא מחץ אותי [טוב נו חיבק אבל ממש חזק
] הפרח כבר היה אצלו..כשעליתי למונית ראיתי מישי מחייכת ככה לעצמה..כאילו בגלל שהיא ראתה אותנו..היה לה מבט של איזה חמודים אתם..זה כבר התחיל להציק:$ הוצאתי את האייפוד שלי אחרי שכל היום לא שמעתי מוזיקה [
] ואז צלצל הפלאפון...ידיד שלי כלכך התגעגע אליי למרות שהוא ראה אותי לפני שניה [טוב נו הוא רק רצה שאני אודיע לו כשאני מגיעה הביתה:$]...התחיל איתי מישו במונית..הוא היה דווקא חמוד אבל לא היה לי כוח אליו...אז אמרתי את המשפט שהוכיח את עצמו כיעיל נגד אנשים שמפריעים לי לשמוע מוזיקה במונית..."אני לסבית"..אבל הפתעה..הוא ראה אותי ואת ידיד שלי..אז הוא אמר לא נכון ראיתי אותך עם חבר שלך לפני רגע [אוקיי זה נשמע כאילו זה דפוק אבל זה לא נשמע דפוק באותו רגע..הוא יצא מגניב כשהוא אמר את זה:$] אז אני בתגובה אמרתי הוא לא חבר שלי...אבל אם חשבת שהוא חבר שלי למה אתה בכלל מנסה?..הוא אמר לי חבר זה לא קיר:$ משפט ערסי:$ חוץ ממתי שאני אומרת אותו
בקיצור..שמעתי את השיר הכי יפה של ארוס..sta passando novembre..
ירדתי מהמונית והייתי צריכה ללכת הביתה:$ היה איש מפחיד מאחורי:$ הגעתי הביתה וראיתי שיש לי 7 הודעות במסנג'ר ועוד 6 באייסי:$[אני מרגישה אהובה
] אה כה ו11 מסרים בתפוז..אבל זה לא חשוב
...ועכשיו אני הולכת לאכול מה שנשאר מהאוכל סיני של אתמול...למה? כי אני שמנה..וכי אוכל סיני זה הכי שווה שיש
[אה כה וגם בגלל שלא אכלתי מאתמול בצהריים כלום חוץ מגלידה:$] בקיצור..מגילה
היה לי מצחיק מאד
[והכי נהניתי לצעוק עליו כל שניה שהוא הדייט הכי גרוע שהיה לי ביום האהבה אי פעם
..טוב נו צעקתי כי לא שמעו כלום עם יהל הזה
] יום אהבה שמח