יש עכשיו לוק סטוק ב YES2

Chot

New member
זה לא ממש מדוייק..

לא צריך להיות גאון בשביל להבין שבלינק מעוניינים בכסף. הם אמרו את זה בעצמם www.loserkids.com אני לא זוכרת בידיוק מה יש שם, אבל זה בסגנון- "כל הלהקות מוכרות חרא שלהם, אז חשבנו שגם לנו מגיע אתר כזה". בכל מקרה- הם עשו את מה שצריך בשביל לקבל כסף. ההצלחה שלהם היא ממש לא במקרה. בלהבלה טוב נו פורום סרטים. ההודעה האחרונה שלי לגבי מוזיקה בדיון הזה.

Nookie^^

New member
כנס/י ל

www.mooma.co.il תעשה/י בחיפוש בלינק 182 ותקרא/י את מה שכתוב עליהם

חולוני

New member
טוב, די כבר לדבר פה על מוזיקה

זה פורום סרטים. איך נכנס לפה דיון על מוזיקה בכלל ?? Nookie, אתה יודע מה ? בוא תנסה להמשיך את הדיון הזה בפורום רוק. אני אומר שלא תחזיק שם אפילו שעה. תנסה, בוא כנס לפורום רוק, תגיד שאתה אוהב את בלינק ותראה מה יקרה. בקיצור, סייג לחוכמה שתיקה אם אין לך מושג במוזיקה.

Nookie^^

New member
אני לא אכנס לפורום רוק

ואדבר על בלינק, כי זה לא רוק ... בלינק פאנק-רוק...

חולוני

New member
אם לא ידעת

פאנק זה תת ז´אנר בתוך הרוק אותו דבר כמו המטאל. אבל אתה צודק, עדיף שלא תכנס לפורום רוק, כי בלינק הם פופ-פאנק ולא פאנק רוק. ועל פופ-פאנק לא כדאי לדבר בפורום רוק. ועוד דבר - בפורום פורום אופספרינג נהיה מאין פורום פאנק, כנס לשם ותגיד שאתה שומע בלינק וגם שמה תראה מה יקרה.

Chot

New member
אממ.. שאלה אחרונה ודי

חולוני, למה אתה ממשיך לאיים עליו\עליה (שכחתי אם נוקי זה בנובת) לגבי דיון על בלינק? מה אכפת לך בכלל כמה זמן הדיון יחזיק מעמד?! תעזוב את זה וזהו

Chot

New member
הופההה!!!

חשבתי שאתה שומע סליפנוט וחרא כזה! טוב, זה לא שבלינק זה חומר איכותי משו.. אבל זה כיף! כיין! לי יש את הדוד ראנץ´

IC4

New member
אני !? סליפנוט ?!?!?

מה אני בן 17?! פעם שמעתי אותם ואהבתי אותם מאד עכשיו אני כבר ממש לא בלינק לא אמנות אבל הם כיף (מה זה אמנות ? אמנות זה אוננות תחת אם אתה לא נהנה ממנה) וגם אם בלינק לא להקה שאני אמשיך תמיד לאהוב, לפחות עכשיו לשמוע לא יזיק. למה אנחנו לא מדברים על אמנות? כשהזכרתי את FEAR FACTORY מישהו אמר משהו ? (ואגב למי שמכיר אולי שני שירים שלהם וחושב שהם חרא של להקה אז הוא לא מכיר אותם ואת השירים המעולים שלהם- שאולי אין מספיק כאלה אבל הם שווים)

בקרוב גם סידרה!!!!!!!

בקרוב עולה ביס+ "לוק סטוק הסידרה" נקווה שהיא תתקרב לסרט

Chot

New member
ראיתי בקולנוע..

וזה היה נהדר. עושים הקרנות של זה בסינימטק?

בןלי

New member
אחלה

אתי את הסרט הזה במקרה והתברר שזה בין הסרטים היותר טובים ומהנים שהייתי בהם איי פעם. את סנא´צ,שהוא מין המשך שלו, קצת פחות אהבתי למרות שגם הוא היה נחמד. נ.ב. הדמות שסטינג משחק שם היא קולית לאללה...

למעלה