יש עכשיו לוק סטוק ב YES2

חולוני

New member
יש עכשיו לוק סטוק ב YES2

אז לכל מי שיש יס- חובה לראות !!

*ויקי*

New member
אוףףף

אני חייבת לעשות יס! לנו יש כבלים רגילים!!! נו טוב מזל שיש לי מנוי בבלוקבאסטר לפחות...

חזיר בר

New member
אני

לא ליד בלוקבסטאר, אין לי יס אין לי דיגטל אם לא היתה לי את ספריית הוידאו המדהימה שלי..אני לא יודע מה הייתי עושה עם עצמי. אולי הולך לחפרש את השכל לאנשים בפורומים באינטרנט (או באחד ספציפי)

IC4

New member
must ... have... yes!tm

must work harder must make money must order in yes must eat pizza see this is what Tyler didnt understand btw when he said self improvement is masturbation did he mean "its a waste of time" or that masturbation is selfimprovment

חזיר בר

New member
אני לא מחליט על דברים כאלה

בקיבוץ... ההחלטות הם בידים של המזכיר.שלנו התפטר מסתבר לפני יומים בגלל כל מיני בלאגנים, לא שזה קשור, פשוט רציתי לספר על זה.

IC4

New member
מה הקשר?!!?!?

בין זה שalliyah מתה לזה שהמזכיר קיבוץ התפטר ?!

IC4

New member
לא... כל מה שעוזר להרוג את הזמן

יבורך (במיוחד אחרי שיימאס לי מבלינק 182 , כלומר אחרי שאבין שאני שומע אותם יותר מדי) תבורך ידידי הצרפתי ז´ה ט´אם מיסיי´ה!

חזיר בר

New member
בלינק 182?

זה לא משגע לשמוע את הרוק-פאנק הזה יותר מחמש דקות רצוף?

IC4

New member
רוקפופפאנק

אתה מבין למה העולם לא אוהב אותכם, פרנצ´יז ? כי אתם לא אוהבים את בלינק מה אתה כן שומע יא קיבוצניק חביב

חזיר בר

New member
אני שומע מגוון של דברים

מגוון אדיר שקצרה היריעה מלכתוב עליו. אם נדבר על דברים ספציפים אני אגיד לך מה דעתי. ושונאים צרפתים פה בגלל שהם אנטישמים,והם שלחו לי בקשת גיוס ללגיון הזרים,אז הם הוכיחו שהם לא.

Nookie^^

New member
בלינק זה בלהקה !!!!!!!!!

אני מת על פאנק-רוק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I hear the phone, it rings so violently Can´t leave my room, can´t breathe since she left me I will admit, I hate those things I said Girls always cry, guys will never admit they did Hold on, hold on hold on, hold on Don´t tell me that it´s over I´m not used to this temptation And when you come back running There´s no use for explanation I think things are too hard for Even with my expert knowledge Most girls get them in trouble Because they are rarely honest What´s with the jokes, all the routines they play Screw with my head, now I cave in ´till they their way Guys like to run, chicks like to yell, you see Guys hate to fight, girls think it´s therapy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בלינק שולטים !!!!!!

ואו!! נוקי!!!

גם אח שלי מת על בלינק 182!!! אני לא מעריצה אותם,אבל יש להם אחלה שירים!! אח שלי גם מדבר בפורומים...בפורום רוק או כלי נגינה. אם את רוצה אני אגיד לו ותדברו על בלינק...טוב?! חלום בהקיץ

חולוני

New member
יש לך טעות

בפורום רוק לא מדברים על בלינק מהסיבה שהם לא רוק. וגם אם אח שלך נכנס לשם פעם לדבר על בלינק, הוא עף משם תוך פחות מיום אחרי שהבין שבפורום רוק לא מדברים על בלינק.

Chot

New member
נכון

בפורום רוק מדברים על פינק פלויד. כל הזמן.

חולוני

New member
פאנק פופ

ותפסיקו לדבר עליהם כבר, פה זה פורום סרטים. ואם כבר סטית למוזיקה, למה לסטות ללהקה כ"כ גרועה שמביישת את אמנות המוזיקה.

Nookie^^

New member
אוקיי, חולוני

הבנתי שאתה אוהב לשחק אותה ... אבל אל תתערב במשהו שלא קשור אליך !! בלינק זאת להקה טובה והיא מנגנת פאנק שזה אמור להיות רועש כזה . וזה מה שיפה בלהקה הזאת שהם לא שמים על אף אחד ופשוט עושים צחוקים.. ולידיעתך רק בטעות הם זכו להצלחה הזו, הם לא תכננו אותה או משהו... ואל תגיד שזה מבייש את אמריקה ! יש להם מלא מעריצים .... ואני רק 1/10000000000000 אז שתוק... ואני מזה שונא אנשים מתנשאים, אז תחשוב... יאללה ביי

למעלה