יש עכשיו ב-MTV...

אולי היא בכלל רובוט../images/Emo76.gif../images/Emo216.gif

והיא לא צריכה לנשום ולפעמים היא נתקעת על אותו מקש ואז יוצא לה ככההההההההההההההההההה
לילה טוב

en li shem 7

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo175.gif.

1. שם: הדר 2. גיל: 14.8 3. כתה (אם עדיין בבית ספר): ט' 4. חבר אהוב בקולדפליי: כריס
5. להקה אהובה חוץ מקולדפליי:פלסיבו,קורן,סיסטם אוף א דאון וכו' וכו' וכו' 6. מעדיף (לשמוע) פסנתר או גיטרה?גיטרה 7. מנגן במשהו? במה? פסנתר 8. שיר אהוב של קולדפליי: הכל :)....כל פראשוטס. שיבר אולי... 9. שיר אהוב בכלל: פלסיבו-מדס 10. איזה דיסקים מקוריים של קולדפליי יש לך? נאן 11. באיזה סדר רכשת אותם? באמת שכלום
12. כמה דיסקים יש לך בערך בכלליות? 1? 13. מה השיר הראשון של קולדפליי ששמעת? כנראה יילו 14. מתי בערך גילית את קולדפליי? ידעתי שהם קיימים וחשבתי שהם טובים אבל התחלתי לשמוע אותם שנה שעברה 15. ואיך? לאיודעת 16. ראית את הדיוידי של קולדפליי? אהא 17. כמה פעמים? 1 18. ועם מי? עם חפצי הפיצול 19. אוהב את טראויס? נאופ 20. אז למה אתה לא בפורום טראויס? כי אני אוהבת את טראויס 21. ואת קין? אוהב? אהא
22. אז למה אתה לא בפורום קין? כי ככה 23. נכון שבנים/ בנות (תלוי בהעדפה המינית שלך) עם גיטרה זה סקסי?? ועוד איך...
24. ונכון שבנים/ בנות (שוב תלוי בהעדפה המינית שלך) עם פסנתר זה לא ממש? זה הכי ממש 25. דיסק אהוב של קולדפליי? פראשוטס. דה בסט
26. ביקרת במייק טרייד פייר. קום כמצוותו של כריס? כןן! 27. איך היה לך שם? לא הבנתי שם כלום
28. אכלת המון שוקולד כמצוותו של כריס? יותר מדי 29. השמנת בעקבות זה וקיללת את כריס? לקלל את כריס???
30. השיר האחרון של קולדפליי ששמעת? פוליטיק 31. שירים של קולד שנמאסו עליך במיוחד מרוב חרישה? ספיד אוף סאונד 32. האם אתה נמשך לכריס או לגיא? ברור שלכריס 33. לאיזה מהם יותר? ^ 34. למה אתה לא נמשך לשני? יש בו יותר מדי סקס אפיל. 35. מתי לאחרונה היית באנגליה (אם היית)? היית גם מחוץ ללונדון? לא יצאתי מהארץ
36. אם לא היית- מתי אתה מתכוון להיות כבר? (הגיע הזמן לא?) חחחחחחחח..באמת שהגיע הזמן 37. ראית את כל הקליפים של קולד? איזה לא?
את אבריטינג נוט לוסט לא ראיתי 38. גם אתה קורא לקולדפליי קולד כי אתה עצלן?לא, כי זה יותר נחמד 39. ציירת את קולדפליי מתישהו?לא 40. ידעת שציירתי אותם בתור חלזונות? אפשר לראות??
41. נהנית מהשאלון?אהא! שאלון מחמודי!

WhiteShadows

New member
הו נחמד ^^

1. שם:ליאור 2. גיל:15 3. כתה (אם עדיין בבית ספר):י' 4. חבר אהוב בקולדפליי: גיא 5. להקה אהובה חוץ מקולדפליי: קין ופלסיבו 6. מעדיף (לשמוע) פסנתר או גיטרה? המ אוהבת את שניהם...אולי גיטרה אקוסטית יותר 7. מנגן במשהו? במה? פסנתר וגיטרה 8. שיר אהוב של קולדפליי: המ לאדעת יש הרבה...אני מניחה ש See you soon 9. שיר אהוב בכלל: לא רלוונטי... 10. איזה דיסקים מקוריים של קולדפליי יש לך? את כולם + הדיוידי 11. באיזה סדר רכשת אותם? השלישי, הראשון, הDVD והשני 12. כמה דיסקים יש לך בערך בכלליות? אין לי כוח לספור נו...הרבה 13. מה השיר הראשון של קולדפליי ששמעת? קלוקס אני חושבת.. 14. מתי בערך גילית את קולדפליי? סוף ח'.. 15. ואיך? כתבת שער במעריב לנוער 16. ראית את הדיוידי של קולדפליי?יאפ 17. כמה פעמים? לא זוכרת...6 אני חושבת.. 18. ועם מי? עם בר, עם לבנת, וגם לבד.. 19. אוהב את טראויס? כע 20. אז למה אתה לא בפורום טראויס? כי אני לא כזההה אוהבת אותם.. 21. ואת קין? אוהב? בטח
22. אז למה אתה לא בפורום קין? אני כן!
23. נכון שבנים/ בנות (תלוי בהעדפה המינית שלך) עם גיטרה זה סקסי?? בטח.. 24. ונכון שבנים/ בנות (שוב תלוי בהעדפה המינית שלך) עם פסנתר זה לא ממש? צודקת...למרות שבנות על פסנתר זה דווקא כן 25. דיסק אהוב של קולדפליי? פרשוטס 26. ביקרת במייק טרייד פייר. קום כמצוותו של כריס?חח למען האמת כן אבל זה סתם בולשיט... 27. איך היה לך שם? משעמם>< 28. אכלת המון שוקולד כמצוותו של כריס? המ כן אבל לא בגללו 29. השמנת בעקבות זה וקיללת את כריס? המ לא... 30. השיר האחרון של קולדפליי ששמעת? שמעתי את פיקס יו בלונדון
31. שירים של קולד שנמאסו עליך במיוחד מרוב חרישה? המ כמעט כולם למען האמת... 32. האם אתה נמשך לכריס או לגיא? בטח שגיאא 33. לאיזה מהם יותר?גיאאא 34. למה אתה לא נמשך לשני? המ לא יודעת...התחיל לעצבן אותי >< 35. מתי לאחרונה היית באנגליה (אם היית)? היית גם מחוץ ללונדון? חעחע שלשום!! והיה כיפכיופק ולא הייתי מחוץ ללונדון אבל היה שווה בכל זאת 36. אם לא היית- מתי אתה מתכוון להיות כבר? (הגיע הזמן לא?) בוודאי שאני אחזור לשם! 37. ראית את כל הקליפים של קולד? איזה לא? כן 38. גם אתה קורא לקולדפליי קולד כי אתה עצלן? אני לא קוראת להם...הם באים לבד.. 39. ציירת את קולדפליי מתישהו? לא 40. ידעת שציירתי אותם בתור חלזונות? חח כן אמרת לי פעם אני חושבת 41. נהנית מהשאלון? בוודאי ^^

WhiteShadows

New member
המ אני נמשכת אליו...

אבל לגיא יותר
אגב את יודעת שראיתי בלונדון מליון כפילים שלו!! והיה אחד שהיה ממש דומה לו רק שלא היה לו רווח בשיניים הוא היה ממש גבוהה
וגם בבצפר שלי יש אחד שדומה לו בול רק קצת יותר חתיך

Galadriel 3000

New member
יווו ../images/Emo2.gif ראית כפילים של כריס!

יש מצב שאת מכירה לי ת'זה מהבצפר שלך? מה זה דומה לו בול רק יותר חתיך? שיתחתן איתי!

cspse

New member
../images/Emo192.gif

אחלה רעיון
1. שם: חיימקה 2. גיל: 18 4. חבר אהוב בקולדפליי: אין ממש... כולם
5. להקה אהובה חוץ מקולדפליי: רדיוהד, את'ליט, לייפהאוס. 6. מעדיף (לשמוע) פסנתר או גיטרה? פסנתר
7. מנגן במשהו? במה? לא
8. שיר אהוב של קולדפליי: The Scientist 9. שיר אהוב בכלל: Fake Plastic Trees ; "את שקט" של אביתר בנאי.. 10. איזה דיסקים מקוריים של קולדפליי יש לך? כל ה-3. פעם עשיתי פה סקר על זה
11. באיזה סדר רכשת אותם? ROBTTH ראשון, אח"כ Parachutes ובהזמנה מוקדמת שנה שעברה את X&Y 12. כמה דיסקים יש לך בערך בכלליות? 20 בערך.. 13. מה השיר הראשון של קולדפליי ששמעת? Clocks, בכיתה ח', כשהוא יצא כסינגל. (הסטוריה......) 14. מתי בערך גילית את קולדפליי? ע"ע תשובה 13
בכיתה ח', עם היציאה של Clocks 15. ואיך? ראיתי ת'קליפ שלו.. 16. ראית את הדיוידי של קולדפליי? יאפ 17. כמה פעמים? הו, הרבה...
18. ועם מי? נראה לי שפעם אחת ראיתי עם חברה שלי לשעבר... והשאר לבד. 19. אוהב את טראויס? רק את Sing 20. אז למה אתה לא בפורום טראויס? ... 21. ואת קין? אוהב? לא ממש. 22. אז למה אתה לא בפורום קין? ... 23. נכון שבנים/ בנות (תלוי בהעדפה המינית שלך) עם גיטרה זה סקסי?? אממ אף פעם לא יצא לי לחשוב על מישהי עם גיטרה... אבל יש דברים שיותר
24. ונכון שבנים/ בנות (שוב תלוי בהעדפה המינית שלך) עם פסנתר זה לא ממש? יש בזה משו.. 25. דיסק אהוב של קולדפליי? נע בין הראשון לשני... כשקצת עצוב אז הראשון, כשקצת שמח ונעים, אז השני
26. ביקרת במייק טרייד פייר. קום כמצוותו של כריס? כן, פעם אחת. מזמן... 27. איך היה לך שם? הייתי שם איזה 20 שנ', לא הבנתי כלום, והלכתי. 28. אכלת המון שוקולד כמצוותו של כריס? השתדלתי שלא.. 29. השמנת בעקבות זה וקיללת את כריס? אז זהו, שהשמנתי כבר לפני, ולכן נמנעתי
30. השיר האחרון של קולדפליי ששמעת? שומע כרגע את 'עיניים ירוקות' לייב
31. שירים של קולד שנמאסו עליך במיוחד מרוב חרישה? אולי קצת, קצת In My Place ו- Fix you 32. האם אתה נמשך לכריס או לגיא? הו מיכל מיכל... 33. לאיזה מהם יותר? אליך, הכי הרבה
34. למה אתה לא נמשך לשני? ... 35. מתי לאחרונה היית באנגליה (אם היית)? היית גם מחוץ ללונדון? לא הייתי
36. אם לא היית- מתי אתה מתכוון להיות כבר? (הגיע הזמן לא?) מיד אחרי הצבא, בדרך לאירלנד. 37. ראית את כל הקליפים של קולד? איזה לא? לא ידוע על אחד שלא ראיתי... 38. גם אתה קורא לקולדפליי קולד כי אתה עצלן? יאפ 39. ציירת את קולדפליי מתישהו? לא 40. ידעת שציירתי אותם בתור חלזונות? לא
41. נהנית מהשאלון? די, כן.. שבוע טוב

steelwater

New member
עונה לשאלון

1. שם: יעל 2. גיל: 20 3. כתה (אם עדיין בבית ספר): אני בצבא. 4. חבר אהוב בקולדפליי: כריס 5. להקה אהובה חוץ מקולדפליי: U2 ועוד מהון להקות אבל את U2 אני הכי אוהבת וגם יותר מקולדפליי. 6. מעדיף (לשמוע) פסנתר או גיטרה? גיטרה 7. מנגן במשהו? במה? כן, בגיטרה. יש לי גיטרה קלאסית וגיטרה חשמלית יפות ומדהימות! אני יכולה לבהות שעות בגיטרה החשמלית שלי חחח. 8. שיר אהוב של קולדפליי: Shiver 9. שיר אהוב בכלל: U2 - One, Elton John - Your song 10. איזה דיסקים מקוריים של קולדפליי יש לך? Arush of blood to the head ו-X&Y. את Parachutes יש לי צרוב אבל אני רוצה לקנות אותו יום אחד. 11. באיזה סדר רכשת אותם? קיבלתי את A rush of blood to the head ליומולדת 17 נראה לי ואת X&Y קניתי מקופון שיהיה לי ב-Tower Records מתישהו בשנה שהוא יצא אבל אני לא זוכרת מתי. את Paratchutes צרבתי גם מתישהו אבל אני לא זוכרת מתי אבל זה היה אחרי שקניתי את X&Y חחח לשמחתי אף אחד מהם לא עלה לי כסף חחח! 12. כמה דיסקים יש לך בערך בכלליות? וואו קשה להגיד. האמת שאני מנסה לספור עכישו כי אני גם רוצה לקנות מעמד חדש לדיסקים וגם כי אני רוצה לדעת כמה יש לי ובכלל. אני חושבת שיש לי מעל 100 אבל אני אל יודעת כמה. 13. מה השיר הראשון של קולדפליי ששמעת? Yellow 14. מתי בערך גילית את קולדפליי? כשיצא Yellow אבל אז עוד לא אהבתי אותם. בהתחלה שנאתי אותם ואז התחלתי לאהוב אותם כשהם הוציאו את A rush of blood to the head. 15. ואיך? חרשו את Yellow. 16. ראית את הדיוידי של קולדפליי? לא 17. כמה פעמים? לא ראיתי אותו אף פעם. 18. ועם מי? אם אף אחד כי לא ראיתי אתו. 19. אוהב את טראויס? כן מאד. הם להקה מעולה 20. אז למה אתה לא בפורום טראויס? לא יודעת. אני מעדיפה להיות בכמה שפחות פורומים וקמונות כיח זה תופס לי הרבה זמןוגם אני לא מכירה אותם טוב כל-כך. אולי אני אצטרף פעם. 21. ואת קין? אוהב? כן אני אוהבת את קין. להקה מעולה. 22. אז למה אתה לא בפורום קין? אני בערך בפורום קין. הייתי בקמונוה גם אבל גם אני רוצה להיות בכמה פחות פורמים וקומונות וגם אותם אני לא ממש מכירה. 23. נכון שבנים/ בנות (תלוי בהעדפה המינית שלך) עם גיטרה זה סקסי?? זה די יפה ונחמד, כן. 24. ונכון שבנים/ בנות (שוב תלוי בהעדפה המינית שלך) עם פסנתר זה לא ממש? לא יודעת. תלוי מי אבל נראה לי שזה פחות חחח. 25. דיסק אהוב של קולדפליי? A rush of blood to the head. 26. ביקרת במייק טרייד פייר. קום כמצוותו של כריס? כן, זה נמצא במועדפי שלי אבל אני לא נכנת לשם הרבה. 27. איך היה לך שם? זה אתר נחמד. 28. אכלת המון שוקולד כמצוותו של כריס? לא ידעתי שכריס אמר את זה אבל נאי אוכלת די הרהב שוקולד. 29. השמנת בעקבות זה וקיללת את כריס? לא 30. השיר האחרון של קולדפליי ששמעת? לא זוכרת. שמעתי אתמול במשמרת לילה את הסאונד טרק של Garden State ויש שמה את Don't panic ואז שמעתי את Parachutes אבל קצת ישנתי בזמן שהקשבתי לו. רציתי דיסק שקט כדי לישון איתו קצת על הכיסאות במשמרת והקשבתי לו ואני לא זוכרת מה היה השיר האחרון ששמעתי אבל הקשבתי לו. 31. שירים של קולד שנמאסו עליך במיוחד מרוב חרישה? לא יודעת. 32. האם אתה נמשך לכריס או לגיא? כן, הם שניהם ממש מדהימים. 33. לאיזה מהם יותר? לא יודעת. 34. למה אתה לא נמשך לשני? לשניהם אני נמשכת. 35. מתי לאחרונה היית באנגליה (אם היית)? היית גם מחוץ ללונדון? כשהייתי קטנה הייתה כמה פעמיים. הייתי שנתיים ברציפות נראה לי אם המפשחה שלי ובניי דודים שלי ובבת מצווה הייתי באיטליה ובאנגליה והיה ממש כיף. אני ממש רוצה לנסוע שוב. הייתי בלונדון ואני לא זוכרת אםה ייתי מחוץ לה. 36. אם לא היית- מתי אתה מתכוון להיות כבר? (הגיע הזמן לא?) הייתי אבל אני ממש מתכננת להיות שם שוב. כרגע בתקווה אני רוצה לנסוע לשם קצת אחרי שאני משתחררת מהצהבא ואז אני רוצה לחזור לארץ ואז לנסוע לשם שוב וללמוד שם כרנאה. 37. ראית את כל הקליפים של קולד? איזה לא? לא יודעת. 38. גם אתה קורא לקולדפליי קולד כי אתה עצלן? לא יודעת, אולי לפעמים. 39. ציירת את קולדפליי מתישהו? לא נראה לי. 40. ידעת שציירתי אותם בתור חלזונות? כן ואני רוצה שתראי לי את זה כבר. 41. נהנית מהשאלון? כן השאלון היה ממש נחמד ואני אוהבת אותך!

Coldplayist

New member
כמה מיסתורין וחוסר וודאות בשאלון...

משום מה יש לי תחושה שאת מישהי תמימה, שלא מנסה לעשות להתחכם או משהו, אלא לענות בכנות ולעניין

טל 888

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif עונהה

1. שם: טל 2. גיל: 17 וחצי 3. כתה (אם עדיין בבית ספר): י'ב 4. חבר אהוב בקולדפליי: כריס 5. להקה אהובה חוץ מקולדפליי: אממ טרוויס, U2... 6. מעדיף (לשמוע) פסנתר או גיטרה? תלוי במצב רוח =] 7. מנגן במשהו? במה? ניגנתי בכיתה ג' באורגן חח נחשב? 8. שיר אהוב של קולדפליי: כרגע Gravity (למרות שזה לא ממש שלהם..) 9. שיר אהוב בכלל: יש יותר מידי =\ 10. איזה דיסקים מקוריים של קולדפליי יש לך? רק את x&y... 11. באיזה סדר רכשת אותם? חח 12. כמה דיסקים יש לך בערך בכלליות? אמ.... 13. מה השיר הראשון של קולדפליי ששמעת? ספייד אוף סאונד
14. מתי בערך גילית את קולדפליי? לפני שנה וקצת.. 15. ואיך? לאבא שלי היה יומולדת אז קנינו לו דיסק של קולד.. מאז החרישה לא נגמרת חח =] 16. ראית את הדיוידי של קולדפליי? בהחלט 17. כמה פעמים? הפסקתי לספור מתישהוא .. 18. ועם מי? עם עצמי? חברות.. ? 19. אוהב את טראויס? חלק מהשירים כה 20. אז למה אתה לא בפורום טראויס? ??? 21. ואת קין? לא ממש 22. אז למה אתה לא בפורום קין? למעלה! 23. נכון שבנים/ בנות (תלוי בהעדפה המינית שלך) עם גיטרה זה סקסי?? בהחלט 24. ונכון שבנים/ בנות (שוב תלוי בהעדפה המינית שלך) עם פסנתר זה לא ממש? יש בזה משו חח 25. דיסק אהוב של קולדפליי? השני :) 26. ביקרת במייק טרייד פייר. קום כמצוותו של כריס? לא ממש חח 27. איך היה לך שם? לא היה.. 28. אכלת המון שוקולד כמצוותו של כריס? חחח לא.. 29. השמנת בעקבות זה וקיללת את כריס? למה לקלל את כריס!! הוא גאוני מידי :) 30. השיר האחרון של קולדפליי ששמעת? Gravity 31. שירים של קולד שנמאסו עליך במיוחד מרוב חרישה? talk ו the herdest part בעיקר.. 32. האם אתה נמשך לכריס או לגיא? אפשר לשניהם חח
33. לאיזה מהם יותר? שאלה עמוקה מאוד חח 34. למה אתה לא נמשך לשני? ?! 35. מתי לאחרונה היית באנגליה (אם היית)? כשהייתי בכיתה א' בטיול בת-מצווה של אחותי חח 36.היית גם מחוץ ללונדון? אכן אם לא היית- מתי אתה מתכוון להיות כבר? (הגיע הזמן לא?) ... 37. ראית את כל הקליפים של קולד? יאפ 38. גם אתה קורא לקולדפליי קולד כי אתה עצלן? חח אכן :) 39. ציירת את קולדפליי מתישהו? לא.. 40. ידעת שציירתי אותם בתור חלזונות? כה, סיפרת לי לפני כמה שעות חח 41. נהנית מהשאלון? היה סבבה =] לילה-טובבבבבבבבבבבבבב =]]

en li shem 7

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo183.gifנ"ש

כתבתי את זה קודם...אבל אף אחד לא ענה...(אני לא יודעת אם זה כי לא ידעתם או כי לא שמתם
...אז נכתוב שוב) 1. מישו מוכן לשלוח לי את under the iron sea?..גית אמרה שהיא תשלח אבל באותו יום היא טסה..ואין לי סבלנות לחכות 2.מישו מכיר את הלהקה Switchfoot? אני מכירה רק את השיר I dare you to move ואני אשמח אם מישו יוכל לנדב לי פרטים עליהם תודהתודהתודה

דוש2

New member
שלי

1. שם:דנה 2. גיל:18 3. כתה (אם עדיין בבית ספר):סיימתי 4. חבר אהוב בקולדפליי:כריס 5. להקה אהובה חוץ מקולדפליי:gun's לשעבר 6. מעדיף (לשמוע) פסנתר או גיטרה? גיטרה 7. מנגן במשהו? במה?פסנתר 8. שיר אהוב של קולדפליי:shiver 9. שיר אהוב בכלל:amsterdam גם של קולדפליי 10. איזה דיסקים מקוריים של קולדפליי יש לך?רק האחרון 11. באיזה סדר רכשת אותם? 12. כמה דיסקים יש לך בערך בכלליות?אממ לא הרבה 13. מה השיר הראשון של קולדפליי ששמעת?התאהבתי בהם אחרי fix you 14. מתי בערך גילית את קולדפליי?לפני שנה 15. ואיך?MTV 16. ראית את הדיוידי של קולדפליי?לא, אבל אני קונה אותו השבוע!! 17. כמה פעמים? 18. ועם מי? 19. אוהב את טראויס?כן 20. אז למה אתה לא בפורום טראויס?כי את קולדפליי אני אוהבת יותר 21. ואת קין? אוהב?לא 22. אז למה אתה לא בפורום קין? 23. נכון שבנים/ בנות (תלוי בהעדפה המינית שלך) עם גיטרה זה סקסי??אממ 24. ונכון שבנים/ בנות (שוב תלוי בהעדפה המינית שלך) עם פסנתר זה לא ממש?רק אם זה כריס
25. דיסק אהוב של קולדפלי?parachutes 26. ביקרת במייק טרייד פייר. קום כמצוותו של כריס? 27. איך היה לך שם? 28. אכלת המון שוקולד כמצוותו של כריס? 29. השמנת בעקבות זה וקיללת את כריס? 30. השיר האחרון של קולדפליי ששמעת?everythings not lost 31. שירים של קולד שנמאסו עליך במיוחד מרוב חרישה?talk,the hardest part 32. האם אתה נמשך לכריס או לגיא?כריסס 33. לאיזה מהם יותר?כריס 34. למה אתה לא נמשך לשני?הוא חמוד גם 35. מתי לאחרונה היית באנגליה (אם היית)? היית גם מחוץ ללונדון?לא הייתי :( 36. אם לא היית- מתי אתה מתכוון להיות כבר? (הגיע הזמן לא?)רציתי לפני הגיוס אבל לא יצא 37. ראית את כל הקליפים של קולד? איזה לא?אני חושבת שכן 38. גם אתה קורא לקולדפליי קולד כי אתה עצלן?ממש לא 39. ציירת את קולדפליי מתישהו?לא.. 40. ידעת שציירתי אותם בתור חלזונות? 41. נהנית מהשאלון?היה נחמד

למעלה