עכשיו תורי!
1. שם: מיכל 2. גיל: 17 ו...4 חודשים. 3. כתה (אם עדיין בבית ספר): יב' 4. חבר אהוב בקולדפליי: כריס 5. להקה אהובה חוץ מקולדפליי: טראויס 6. מעדיף (לשמוע) פסנתר או גיטרה? פסנתר לנצח!
7. מנגן במשהו? במה? פסנתר 8. שיר אהוב של קולדפליי: טכנית יילו. 9. שיר אהוב בכלל: ממ יש מלא. נניח ש Jump little children- Mexico 10. איזה דיסקים מקוריים של קולדפליי יש לך? את כולם 11. באיזה סדר רכשת אותם? לפי הסדר
12. כמה דיסקים יש לך בערך בכלליות? 20 פלוס... 13. מה השיר הראשון של קולדפליי ששמעת? טראבל 14. מתי בערך גילית את קולדפליי? דיי הרבה לפני היומולדת 16 שלי. 15. ואיך? גלשתי בבלוג של חברה שלי והיה לה בצד שירים מומלצים... ובדיוק חיפשתי מה להוריד, אז ראיתי את טראבל והורדתי אותו ואז היא קנתה לי את פרשוטס ליומולדת והשאר הסטוריה
16. ראית את הדיוידי של קולדפליי? יאפ 17. כמה פעמים? 10 בערך אבל לא חלקים שלמים 18. ועם מי? בוא נראה... לבד, עם חברה שלי, עם חברה אחרת שלי ועם חברה אחרת שלי, ולבד עוד כמה פעמים
19. אוהב את טראויס? יאפ 20. אז למה אתה לא בפורום טראויס? אני כן
21. ואת קין? אוהב? יאפ 22. אז למה אתה לא בפורום קין? אני כן
23. נכון שבנים/ בנות (תלוי בהעדפה המינית שלך) עם גיטרה זה סקסי?? יאפ 24. ונכון שבנים/ בנות (שוב תלוי בהעדפה המינית שלך) עם פסנתר זה לא ממש? הממ כן (סורי אבל פסנתר לוקח את כל הסקסיות מהבנאדם) 25. דיסק אהוב של קולדפליי? אין 26. ביקרת במייק טרייד פייר. קום כמצוותו של כריס? יאפ
27. איך היה לך שם? דיי משעמם 28. אכלת המון שוקולד כמצוותו של כריס? יאפ 29. השמנת בעקבות זה וקיללת את כריס? השמנתי אבל לא בדיוק קישרתי את זה לכריס אז לא קיללתי אותו 30. השיר האחרון של קולדפליי ששמעת? הממ קלוקס בטלויזיה (למרות שאסור לי) 31. שירים של קולד שנמאסו עליך במיוחד מרוב חרישה? כמעט כולם. קל יותר לשאול מה לא נמאס. 32. האם אתה נמשך לכריס או לגיא? כן 33. לאיזה מהם יותר? לכריס 34. למה אתה לא נמשך לשני? אני לא מוצאת מה כולם מתלהבים ממנו... 35. מתי לאחרונה היית באנגליה (אם היית)? היית גם מחוץ ללונדון? הייתי בקיץ לפני אחרון ואכן הייתי מחוץ ללונדון 36. אם לא היית- מתי אתה מתכוון להיות כבר? (הגיע הזמן לא?) הייתי

37. ראית את כל הקליפים של קולד? איזה לא? ראיתי את כולם 38. גם אתה קורא לקולדפליי קולד כי אתה עצלן? יאפ (אני זו שכתבתי את השאלון דע) 39. ציירת את קולדפליי מתישהו? בתור חלזונות 40. ידעת שציירתי אותם בתור חלזונות? כן, כי אין לי פיצול אישיות 41. נהנית מהשאלון? ככה.