יש עכשיו ב-MTV...

1adida1

New member
יש עכשיו ב-MTV...

מצעד של קולדפליי...

Galadriel 3000

New member
נצל"ש- שאלון קולדפליי ומוזיקה

1. שם: 2. גיל: 3. כתה (אם עדיין בבית ספר): 4. חבר אהוב בקולדפליי: 5. להקה אהובה חוץ מקולדפליי: 6. מעדיף (לשמוע) פסנתר או גיטרה? 7. מנגן במשהו? במה? 8. שיר אהוב של קולדפליי: 9. שיר אהוב בכלל: 10. איזה דיסקים מקוריים של קולדפליי יש לך? 11. באיזה סדר רכשת אותם? 12. כמה דיסקים יש לך בערך בכלליות? 13. מה השיר הראשון של קולדפליי ששמעת? 14. מתי בערך גילית את קולדפליי? 15. ואיך? 16. ראית את הדיוידי של קולדפליי? 17. כמה פעמים? 18. ועם מי? 19. אוהב את טראויס? 20. אז למה אתה לא בפורום טראויס? 21. ואת קין? אוהב? 22. אז למה אתה לא בפורום קין? 23. נכון שבנים/ בנות (תלוי בהעדפה המינית שלך) עם גיטרה זה סקסי?? 24. ונכון שבנים/ בנות (שוב תלוי בהעדפה המינית שלך) עם פסנתר זה לא ממש? 25. דיסק אהוב של קולדפליי? 26. ביקרת במייק טרייד פייר. קום כמצוותו של כריס? 27. איך היה לך שם? 28. אכלת המון שוקולד כמצוותו של כריס? 29. השמנת בעקבות זה וקיללת את כריס? 30. השיר האחרון של קולדפליי ששמעת? 31. שירים של קולד שנמאסו עליך במיוחד מרוב חרישה? 32. האם אתה נמשך לכריס או לגיא? 33. לאיזה מהם יותר? 34. למה אתה לא נמשך לשני? 35. מתי לאחרונה היית באנגליה (אם היית)? היית גם מחוץ ללונדון? 36. אם לא היית- מתי אתה מתכוון להיות כבר? (הגיע הזמן לא?) 37. ראית את כל הקליפים של קולד? איזה לא? 38. גם אתה קורא לקולדפליי קולד כי אתה עצלן? 39. ציירת את קולדפליי מתישהו? 40. ידעת שציירתי אותם בתור חלזונות? 41. נהנית מהשאלון?

jony543

New member
סופסופ שאלון שלא העתקתם מאיפהשהוא

כל הכבודדד 1. שם: יונתן 2. גיל: 15.5 3. כתה (אם עדיין בבית ספר): י 4. חבר אהוב בקולדפליי: גיא 5. להקה אהובה חוץ מקולדפליי: יו2 6. מעדיף (לשמוע) פסנתר או גיטרה? פסנתר 7. מנגן במשהו? במה? גיטרה 8. שיר אהוב של קולדפליי: אמממ SHIVER 9. שיר אהוב בכלל: הממ יש הרבה סתם נזרוק אחד יפה champagne supernova 10. איזה דיסקים מקוריים של קולדפליי יש לך? 2 הראשונים 11. באיזה סדר רכשת אותם? תנתנו לי במתנה את שניהם 12. כמה דיסקים יש לך בערך בכלליות? לא דע 13. מה השיר הראשון של קולדפליי ששמעת? לא זוכר 14. מתי בערך גילית את קולדפליי? כיתה ז? 15. ואיך? הביאו לי דיסקים שלהם 16. ראית את הדיוידי של קולדפליי? לא 17. כמה פעמים? 0 18. ועם מי? ניסיתי לראות אצל רועי אבל זה ארוך מדי 19. אוהב את טראויס? לא 20. אז למה אתה לא בפורום טראויס? מעניין למה 21. ואת קין? אוהב? לא 22. אז למה אתה לא בפורום קין? כנל 23. נכון שבנים/ בנות (תלוי בהעדפה המינית שלך) עם גיטרה זה סקסי?? קצת 24. ונכון שבנים/ בנות (שוב תלוי בהעדפה המינית שלך) עם פסנתר זה לא ממש? אממ תלוי 25. דיסק אהוב של קולדפליי? מצנחים 26. ביקרת במייק טרייד פייר. קום כמצוותו של כריס? לא 27. איך היה לך שם? / 28. אכלת המון שוקולד כמצוותו של כריס? אני אוכל המון שוקולד אבל לא כמצוותו של כריס 29. השמנת בעקבות זה וקיללת את כריס? לא השמנתי בעקבות זה אבל אני מקלל את כריס בכל מקרה 30. השיר האחרון של קולדפליי ששמעת? המממ.. לא הכל אבוד נראה לי 31. שירים של קולד שנמאסו עליך במיוחד מרוב חרישה? לא משו מיוחד 32. האם אתה נמשך לכריס או לגיא? אממ לא במיוחד 33. לאיזה מהם יותר?גיא 34. למה אתה לא נמשך לשני? כי הוא חולני 35. מתי לאחרונה היית באנגליה (אם היית)? היית גם מחוץ ללונדון? לא הייתי :-\ 36. אם לא היית- מתי אתה מתכוון להיות כבר? (הגיע הזמן לא?) באמת הגיע הזמן תעשו מצווה ותקנו לי כרטיס 37. ראית את כל הקליפים של קולד? איזה לא? לא חושב.. ולא יודע איזה מהם לא ראיתי 38. גם אתה קורא לקולדפליי קולד כי אתה עצלן? כבר סיכמנו שלא משנה איך נקרא להם הם לא יבואו להופיע ובטח שלא בארץ 39. ציירת את קולדפליי מתישהו? לא 40. ידעת שציירתי אותם בתור חלזונות? כן אמרת פעם 41. נהנית מהשאלון? ככה ככה

Galadriel 3000

New member
../images/Emo6.gif

אז אני מקללת את גווין מאותה סיבה. אבל לא נראה לי שג'וני שלנו כזה שטחי...

jony543

New member
ציטוט

אבל לא נראה לי שג'וני שלנו כזה שטחי... תודה שהגנת עליי ואני מקלל את כריס סתם בשביל הכיף

Galadriel 3000

New member
אז אני חוזרת בי ../images/Emo46.gif

מה זה לקלל את כריס סתם בשביל הכיף?? אני בטוחה שג'וני שלנו שטחי! הוא כולו שטחיות ואני בטוחה שהוא רוצה להרוג את כריס רק בשביל לזכות בגווין! (טוב אני הייתי הורגת את גווין בשביל לזכות בכריס. יופי מיכלי. אבל גווין לא שרה באחת מהלהקות האהובות עליי אז מכפת לי אם היא תמות?)

jony543

New member
נו מה את עפה עליי עכשיו? ../images/Emo7.gif

כריס, מי יתן ויפול לך על הזרת שברגל פסנתר כנף ויגאל את העולם ממך

jony543

New member
מי יתן ו

תתקעי עם כריס בבטנו של פסנתר כנף למשך שבוע ללא אוכל או שתיה

en li shem 7

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo183.gifאוי איזה ברכה!../images/Emo163.gif

ואז מרוב שנהיה רעבים נלעס אחד לשני את הלשון ואז הוא יתאהב בי כי לא יהיו נשים אחרים בסביבה, גווינית' תתאבד בגלל שהיא לא תראה אותו הרבה זמן היא תיקח איתה את אפל ומשה. אנחנו נעשה ילדים חמודים וקטנטנים עם שיער כמו של כריס ואוזניים כמו שלי, נגור בלונדון ואני וכריס נחיה באושר ועושר עד עצם היום הזה! כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <אחלה תיאוריה
>

jony543

New member
מי יתן ו

תתקעי עם גיא בתוך ואן של הלהקה ומרוב מגברים ושאר הבולשיט בפנים תאלצו לשכב אחד על השני

jony543

New member
המשך

מי יתן ובאותו זמן תהיה שואה גרעינית בחוץ ועתיד האנושות יהיה תלוי בכם

Galadriel 3000

New member
לא! למה היא מקבלת את כריס

ואני צריכה להסתפק בגיא??? אני רוצה שוויון בעולם הזה!

Coldplayist

New member
בדיוק!

גילית לנו פרט סודי ביותר... ה-וואן של קולדפליי ממוגן בפני שואה גרעינית

למעלה