יש עכשיו ב-MTV...

jony543

New member
מי יתן ו

מי יתן ותתקעי עם כריס בתוך מעלית שקופה [כזאתי שרואים דרכה את מה שיש מחוץ לבניין] ושניכם תהיו חרמנים אש וגווינית' תראה מה שאתם עושים שם ותחטוף התקף לב

jony543

New member
המשך

מי יתן והמשטרה תשלח אותכם לכלא על רצח גווינת ואונס [אפילו שזה היה בהסכמה מלאה] ותישלחו לתא כלא צפוף ומחניק ויקחו ממכם את הבגדים בכניסה לכלא וכריס יחליט לעשות הסבת קריירה לשחקן פורנו ו[טוב זהו נגמר לי ביי]

Galadriel 3000

New member
וואו תודה, זה אחד טוב!!! ../images/Emo140.gif

מי ייתן וגווין תראה את מה שאנחנו עושים ותגיד, "אם לו מותר אז גם לי מותר" ובמקרה אתה תהיה בסביבה, תקוע בתוך בור שופכין, שבמקרה גווין ממש אוהבת ריח של ביוב (נו מה אני אעשה... אני לא יצירתית כמוך) הייתי מעדיפה שכריס לא יהפוך לשחקן פורנו בסוף אבל... זה דיי הורס הכל.

jony543

New member
נו וול

תכינו כמה סרטי פורנו ביתיים ואחרי שתזרקי אותו תפיצי אותם ותעשי כסף

jony543

New member
וקצת חוצפה מצדך

אחרי שאני שמתי אותך בכל מיני מקומות קטנים ודחוקים עם גבר חלומותיך לתקוע אותי בביוב... :-\

Galadriel 3000

New member
חחחח התכוונתי דווקא

על משקל האיחולים שלך, לתקוע אותך במקום קטן, דחוק ומגעיל עם אשת חלומותיך. טוב טוב. אז אתה תהיה במקרה בסביבה ואז תיפלו ביחד לבור מאוד מאוד עמוק אבל עם מזרון ענק בלמטה שלו (שתפקידו בסיפור הוא לבלום את הנפילה וגם... אתה יודע מה.) ואני לא אזרוק את כריס ולא אכין איתו סרטי פורנו ביתיים! (למרות שזה נורא מקורי
)

Coldplayist

New member
אני

1. שם: יונתן 2. גיל: 16 ועשרה חודשים 3. כתה (אם עדיין בבית ספר): יא' 4. חבר אהוב בקולדפליי: כריס 5. להקה אהובה חוץ מקולדפליי: לא יודע 6. מעדיף (לשמוע) פסנתר או גיטרה? זה קשה מדי... 7. מנגן במשהו? במה? אורגנית, גיטרה 8. שיר אהוב של קולדפליי: הכל :) Yellow נראה לי 9. שיר אהוב בכלל: Yellow 10. איזה דיסקים מקוריים של קולדפליי יש לך? אף אחד 11. באיזה סדר רכשת אותם? לא רכשתי דאמיט 12. כמה דיסקים יש לך בערך בכלליות? קצת 13. מה השיר הראשון של קולדפליי ששמעת? Fix You 14. מתי בערך גילית את קולדפליי? שנה שעברה, בערך בדצמבר 15. ואיך? ידידה שלי 16. ראית את הדיוידי של קולדפליי? כן 17. כמה פעמים? פעם אחת, אולי פעמיים 18. ועם מי? עם עצמי 19. אוהב את טראויס? לא יודע 20. אז למה אתה לא בפורום טראויס? כי אני כאן 21. ואת קין? אוהב? קצת מדי 22. אז למה אתה לא בפורום קין? כי לא בא לי 23. נכון שבנים/ בנות (תלוי בהעדפה המינית שלך) עם גיטרה זה סקסי?? כן 24. ונכון שבנים/ בנות (שוב תלוי בהעדפה המינית שלך) עם פסנתר זה לא ממש? לא נכון, זה סקסי... אההה כריס 25. דיסק אהוב של קולדפליי? מצנחים נראה לי 26. ביקרת במייק טרייד פייר. קום כמצוותו של כריס? מה? 27. איך היה לך שם? סבבה 28. אכלת המון שוקולד כמצוותו של כריס? כן, הרבה אוראו 29. השמנת בעקבות זה וקיללת את כריס? לא, חס ושלום 30. השיר האחרון של קולדפליי ששמעת? Clocks 31. שירים של קולד שנמאסו עליך במיוחד מרוב חרישה? Clocks 32. האם אתה נמשך לכריס או לגיא? כריס 33. לאיזה מהם יותר? כריס 34. למה אתה לא נמשך לשני? לא יודע 35. מתי לאחרונה היית באנגליה (אם היית)? היית גם מחוץ ללונדון? האממ נראה לי לפני 3 שנים :( 36. אם לא היית- מתי אתה מתכוון להיות כבר? (הגיע הזמן לא?) 37. ראית את כל הקליפים של קולד? איזה לא? ראיתי הכל 38. גם אתה קורא לקולדפליי קולד כי אתה עצלן? כן 39. ציירת את קולדפליי מתישהו? כן 40. ידעת שציירתי אותם בתור חלזונות? לא 41. נהנית מהשאלון? כן, היה טוב

Galadriel 3000

New member
עכשיו תורי!

1. שם: מיכל 2. גיל: 17 ו...4 חודשים. 3. כתה (אם עדיין בבית ספר): יב' 4. חבר אהוב בקולדפליי: כריס 5. להקה אהובה חוץ מקולדפליי: טראויס 6. מעדיף (לשמוע) פסנתר או גיטרה? פסנתר לנצח!
7. מנגן במשהו? במה? פסנתר 8. שיר אהוב של קולדפליי: טכנית יילו. 9. שיר אהוב בכלל: ממ יש מלא. נניח ש Jump little children- Mexico 10. איזה דיסקים מקוריים של קולדפליי יש לך? את כולם 11. באיזה סדר רכשת אותם? לפי הסדר
12. כמה דיסקים יש לך בערך בכלליות? 20 פלוס... 13. מה השיר הראשון של קולדפליי ששמעת? טראבל 14. מתי בערך גילית את קולדפליי? דיי הרבה לפני היומולדת 16 שלי. 15. ואיך? גלשתי בבלוג של חברה שלי והיה לה בצד שירים מומלצים... ובדיוק חיפשתי מה להוריד, אז ראיתי את טראבל והורדתי אותו ואז היא קנתה לי את פרשוטס ליומולדת והשאר הסטוריה
16. ראית את הדיוידי של קולדפליי? יאפ 17. כמה פעמים? 10 בערך אבל לא חלקים שלמים 18. ועם מי? בוא נראה... לבד, עם חברה שלי, עם חברה אחרת שלי ועם חברה אחרת שלי, ולבד עוד כמה פעמים
19. אוהב את טראויס? יאפ 20. אז למה אתה לא בפורום טראויס? אני כן
21. ואת קין? אוהב? יאפ 22. אז למה אתה לא בפורום קין? אני כן
23. נכון שבנים/ בנות (תלוי בהעדפה המינית שלך) עם גיטרה זה סקסי?? יאפ 24. ונכון שבנים/ בנות (שוב תלוי בהעדפה המינית שלך) עם פסנתר זה לא ממש? הממ כן (סורי אבל פסנתר לוקח את כל הסקסיות מהבנאדם) 25. דיסק אהוב של קולדפליי? אין 26. ביקרת במייק טרייד פייר. קום כמצוותו של כריס? יאפ
27. איך היה לך שם? דיי משעמם 28. אכלת המון שוקולד כמצוותו של כריס? יאפ 29. השמנת בעקבות זה וקיללת את כריס? השמנתי אבל לא בדיוק קישרתי את זה לכריס אז לא קיללתי אותו 30. השיר האחרון של קולדפליי ששמעת? הממ קלוקס בטלויזיה (למרות שאסור לי) 31. שירים של קולד שנמאסו עליך במיוחד מרוב חרישה? כמעט כולם. קל יותר לשאול מה לא נמאס. 32. האם אתה נמשך לכריס או לגיא? כן 33. לאיזה מהם יותר? לכריס 34. למה אתה לא נמשך לשני? אני לא מוצאת מה כולם מתלהבים ממנו... 35. מתי לאחרונה היית באנגליה (אם היית)? היית גם מחוץ ללונדון? הייתי בקיץ לפני אחרון ואכן הייתי מחוץ ללונדון 36. אם לא היית- מתי אתה מתכוון להיות כבר? (הגיע הזמן לא?) הייתי :) 37. ראית את כל הקליפים של קולד? איזה לא? ראיתי את כולם 38. גם אתה קורא לקולדפליי קולד כי אתה עצלן? יאפ (אני זו שכתבתי את השאלון דע) 39. ציירת את קולדפליי מתישהו? בתור חלזונות 40. ידעת שציירתי אותם בתור חלזונות? כן, כי אין לי פיצול אישיות 41. נהנית מהשאלון? ככה.

MushrooMush

New member
spong sos???../images/Emo12.gif

1. שם:הדר. 2. גיל:15 3. כתה (אם עדיין בבית ספר):ט 4. חבר אהוב בקולדפליי:נחשוו...... 5. להקה אהובה חוץ מקולדפליי:יש מלא כמוו:רדיוהד מויז פליסבו אואזיס ביטלס ווו כמובןןן!! אהה לא יודעתת...... 6. מעדיף (לשמוע) פסנתר או גיטרה?פסנתר 7. מנגן במשהו? במה?לר אבל היתי רוצה לילמוד גיטרה או פסנתר 8. שיר אהוב של קולדפליי:אמממ רוש אנד בלוד טו דה הד....... 9. שיר אהוב בכלל:placebo infera red 10. איזה דיסקים מקוריים של קולדפליי יש לך?X&Y 11. באיזה סדר רכשת אותם?סדר סידרי כזה 12. כמה דיסקים יש לך בערך בכלליות?וואן 13. מה השיר הראשון של קולדפליי ששמעת?אה ניראה לי ביודיפול וורד 14. מתי בערך גילית את קולדפליי?ליפני שנה פחות או יוותר 15. ואיך?אחיי 16. ראית את הדיוידי של קולדפליי?כן 17. כמה פעמים?לא יודעת לא ספרתי 18. ועם מי?אם עצמי עם חברים שלי עם ההורים של חברים שלי עם דודי שלי אבל זה לא אומר שהם אוהבים אותם{זה אומר שהישטלתית להם על המחשב והצקתי להם....שיראו את קולדפליי....חחחחחחחחחחחח מואוואוואואווההההההההה 19. אוהב את טראויס?מי או מה או במה הוא עוסק..? 20. אז למה אתה לא בפורום טראויס?לא יודעת 21. ואת קין? אוהב?כן ניראה לי לפחות כמה שירים 22. אז למה אתה לא בפורום קין?כי ביום שלישייייי לא בא ליי......................חחח סתם לא יודעת אין לי כוח עכעשיו להכינס לע8ד פורום חוץ מיזה שאנ ביכלל לא מכירה אותם..... 23. נכון שבנים/ בנות (תלוי בהעדפה המינית שלך) עם גיטרה זה סקסי??אההההה אם אתה או את מיסתכלי מהצד שלי אז לא..... 24. ונכון שבנים/ בנות (שוב תלוי בהעדפה המינית שלך) עם פסנתר זה לא ממש?לא נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 25. דיסק אהוב של קולדפליי?רוש אנד בלוד. 26. ביקרת במייק טרייד פייר. קום כמצוותו של כריס?כןן.... 27. איך היה לך שם?נחמד ראיתי את כריס שר בלדות לכושים שביככל רוצים לבשל אותו לארוחת ערב... 28. אכלת המון שוקולד כמצוותו של כריס?לאאאאאא......מה הקשר לכריס למה הוא אוהב שוקולד??!! 29. השמנת בעקבות זה וקיללת את כריס?לא..... 30. השיר האחרון של קולדפליי ששמעת?טוק 31. שירים של קולד שנמאסו עליך במיוחד מרוב חרישה?אין כאלה וגם לא יהיהההההההההההה.... 32. האם אתה נמשך לכריס או לגיא?כן לכריס לגיא לא נידמה לי 33. לאיזה מהם יותר?הביטו אחד ליפני 34. למה אתה לא נמשך לשני?כי הוא לא מושך אותי מישןם מה 35. מתי לאחרונה היית באנגליה (אם היית)? היית גם מחוץ ללונדון?ללאאא הייתייייייייי אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף 36. אם לא היית- מתי אתה מתכוון להיות כבר? (הגיע הזמן לא?)ברוררר ברוררר שבברורים???!!!???חחח נידפק לי השכילללל 37. ראית את כל הקליפים של קולד? איזה לא?כן 38. גם אתה קורא לקולדפליי קולד כי אתה עצלן?אוליי עצלנית אני בלי קשר...... 39. ציירת את קולדפליי מתישהו?כןןן 40. ידעת שציירתי אותם בתור חלזונות?חחחח לא צירתי אותם בתור סותפראק..... 41. נהנית מהשאלון?בערךךך ביי תהנוו למי שקוראא חחחחחחחחחחחחחחחחח אם מישהו קורא

MushrooMush

New member
רגעעע רגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

יש תעות בכתיב בהתחלה זה אמור לי היות spong bob

Roy1232

New member
אבל זה פשע נגד הלהקה../images/Emo7.gif

כואב לי הלב לשמוע אותך אומרת roosh and blood, בשורוק. רבאק, די

MushrooMush

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רגעעעע תן לסיים ליצחוק....................... חוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואי מצחיק אתה.................חחחחחחחחחחחחחחחחח טוב אז אני יגיד roosh and blood בלי שורוק................מוסכם??!!!! או שתכניס אותי לכלא.?!?!!1 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל הכי חשוב שזה בשורוק!!!!!{?מזה?}

MushrooMush

New member
רקק שניה ....רק שניה!!

חחחחחחחחחחחחחחח יש עוד שינו השיר הכי אהוב ע בכללי{ כאילו זה אומר שיר שאהוב עליי חוץץץץ!!! מקולדפליי כןןןן כןןןן} זה The Cardigans - Erase Rewind ואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאיי איזה שיר יפהה וגם מיי פיבוריט גיים {שזה זה גם שלהם }שיר יפה!!!!! אז זה לא בליסבו למי שממממממשש אבל ממשממממששש אבל משמשמשמשמשמשמשמש מיתענניןן ואווווו לקחתי את זה קשה...!!!!! {את השאלון}

למעלה